Milo Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Na których slotach działa Dual DDR ja włozyłem do 1 i do 3!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Na A7V133 :?: Niezły LOL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 TY JESTES LOL!!!CZYTAJ I PUZNIEJ GADAJ!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 To chyba powinno byc napisane w instrukcji do plyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 1 i 3 lub 1 i 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 a wlasnie jak to jest ja mam wloznoe 3 kosci po 128 mb kazda i jak to jest te dwa chodza jako dual ddr czy musza byc tylko 2 kosci zeby tak dzialalo (a moze jak sa 3 to tez chodzi w 128 bitach), aha i gdzie to sie wlacza czy moze samo sie uruchamia dajcie pare wskazowek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 TY JESTES LOL!!!CZYTAJ I PUZNIEJ GADAJ!!Trzeba było najpierw zmienić siga, a dopiero później pisać :) Z palca sobie qrwa tego nie wyssałem :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Z tego, co jest napisane w instrukcji mojego Asusa A7N8X to jak obsadzisz wszystkie banki to wszystkie kości będą działać w trybie Dual-DDR. Sam jestem ciekaw, czy to się jakoś włącza, czy też wystarczy włożyć kości i po sprawie. Bo w BIOSie jest w ustawieniach taktowania pamięci coś takiego jak Synch., nie wiem czy trzeba to KONIECZNIE ustawić, by pamięci działały w trybie Dual-Channel czy wystarczy włożyć i można kręcić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...