ryba Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Rybciu, bo otwory pod G80 wcale potrzebne nie są!! Zdjemujesz Cooper Shima który jest wokół rdzenia i masz otwory rozmiaru wszystkich wcześniejszych nV :) Romek, w Katowicach pytał, czemu bez izolacji daje od strony kontenera - bo nic się nie dzieje jak jej nie ma, wokół proca też już nie daje armaflexu, chyba że na azot :) 1. kontener jest wtedy krzywo, nie ma szans zeby byl prosto 2. gratuluje pomyslowosci, nie dziwie sie ze wam nic nie wyszlo na wsti 3. to konto tez powinno byc zbanowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aqiulino Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 1. kontener jest wtedy krzywo, nie ma szans zeby byl prosto 2. gratuluje pomyslowosci, nie dziwie sie ze wam nic nie wyszlo na wsti 3. to konto tez powinno byc zbanowane. Ad1. może i krzywo, ale dolega idealnie ad2. robie tak od ok pol roku i nic więc nie narzekaj ad3. z Romkiem już kiedyś o tym gadałem i konto na razie zostaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 może i krzywo, ale dolega idealnieJedno wyklucza drugie :wink: Benching bez izolacji to też głupota... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Ad1. może i krzywo, ale dolega idealnie ad2. robie tak od ok pol roku i nic więc nie narzekaj ad3. z Romkiem już kiedyś o tym gadałem i konto na razie zostaje 2. z takim pro podejsciem, to ja sie nie dziwie ze nie umiesz zrobic >4ghz na kaskadzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...