Davem Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Witam Musze znajomym przedstawic jakas propozycje laptopa, zamierzam podzilic te propozycje na 3 grupy Laptop do:BIURA,GIER,MULTIMEDIALNY Ten do biura to jestem jeszcze w stanie okreslic jaki ma byc ale z pozostalymi mam problem jesli chodzi o lapka do gier i tego multimedialnego to chcialbym prosic o pomoc w doborze Karty graficznej oraz procesora Bardzo bym prosil o przyklady konkretnych zestawow Jesli chodzi o tego multimedilanego to ma to byc lapek z kamerka i tunerem TV Dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) No wiec tak...GDZIE JEST PODANE : 1. CENA!! 2. ROZMIAR!! (matrycy czy 15,4 czy 17 czy 19 czy ile?) 3. JAKIE GRY?! konkretne tytuly Bez tego ani rusz z propozycjami, pozdrawiam P.S. Powinno byc 10% za lenistwo... Edytowane 12 Listopada 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davem Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Cena do 6tys maxymalnie Rozmiar standardowe 15,4 cali A gierki no to opowiedzmy cos w standardzie NFS Most Wanted zeby chodzily na srednich detalach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Hmm, no to może Asus F3JP (zależy, która opcja Ciodpowiada) lub któraś z Toshiby z serii A100-9xx ewentualnie 8xx (opcja również zależna od kwoty jaką chcesz przeznaczyć). Wszędzie są dobre karty grafiki, laptopy dobrze wykonane, jedynie w przypadku laptopów z serii A100-8xx Toshiby zachodzi potrzeba dokupienia ramu, bo 512 to zdecydowanie za mało, tym bardziej że dysponujesz już nie małą kwotą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) http://www.agito.pl/product/34457?bid=40 albo http://mojepc.pl/index.php?ProductID=13611 . Porownaj sobie co i jak. Oba powinny dobrze sie sprawdzic. Edytowane 12 Listopada 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) Hmm, no to może Asus F3JP (zależy, która opcja Ciodpowiada) lub któraś z Toshiby z serii A100-9xx ewentualnie 8xx (opcja również zależna od kwoty jaką chcesz przeznaczyć). Wszędzie są dobre karty grafiki, laptopy dobrze wykonane, jedynie w przypadku laptopów z serii A100-8xx Toshiby zachodzi potrzeba dokupienia ramu, bo 512 to zdecydowanie za mało, tym bardziej że dysponujesz już nie małą kwotą. --edit-- Hmm, widze że coś przymuliło forum. maSTHa212 dał podwójnego posta, a mój wysyłał się wieczność i zostałem wyprzedzony ;) Edytowane 12 Listopada 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...