Skocz do zawartości
banti

Pga - Poznań Game Arena

Rekomendowane odpowiedzi

pisarz napisał(a):

Dobrze, a teraz co z tym ustaleniem miejsca spotkania wszystkich z Pure? Umawiamy sie jakos w danym miejscu czy jak to widzicie? :D

No chyba tak najlepiej styknie. Wejście pewnie będzie od strony WTC więc moze tam? Tylko która godzina?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

el_gringo_dado napisał(a):

No chyba tak najlepiej styknie. Wejście pewnie będzie od strony WTC więc moze tam? Tylko która godzina?

o własnie, musze sie jeszcz dowiedziec od ktorej strony wchodzić :P o ktorej bede... hm, ja bede samochodem, od siebie wyjeżdzam coś około 8 - 9. Trzeba bedzie pomyslec nad tym. Jeszcze tylko pytanie... jak sie rozpoznamy? :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ryba pisał coś o stoisku HeadShot ;) tam można by sie umówić i pogadać :)

edit

ja niebawem wsadze swoją fotke na prywatne zdjęcie w profilu ;) tylko że teraz nosze okulary ale aż tak sie chyba nie zmieniłem ;]

Edytowane przez adzio_tuning

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

adzio_tuning napisał(a):

Ryba pisał coś o stoisku HeadShot ;) tam można by sie umówić i pogadać :)

w sumie tez dobry pomysł. Mam nadzieje ze bezproblemowo bedzie mozna odnaleźć to stanowisko. Jest tam jakiś podział na sektory czy cos w tym stylu? Łatwiej bedzie sie odszukac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pięknie :mur:

mail od załoga G :

Cytat

UWAGA:

W związku z prośbami i postanowieniami organizatorów targów

ze względu na żałobę narodową jesteśmy zmuszeni zmienić plan

turniejów na stoisku Załogi G.

W związku z czym turnieje NFS Carbon oraz Jedi Academy odbędą się

drugiego dnia imprezy, w niedzielę. Natomiast turnieje Prey i FlatOut

2 pierwszego dnia, w sobotę. Godziny potwierdzania rejestracji i

rozpoczęcia rozgrywek pozostają takie same.

Za utrudnienia przepraszamy!

Godziny potwierdzania rejestracji:

Prey: do 10:30

NFS Carbon: do 10:30

Jedi Academy: do 15:00

zara sie potrzaskam :[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

UPDATE, godz. 17.18, 23.11.2006. Z przykrością informuje im mimo wcześniejszej informacji potwierdzającej udział w PGA, firma Microsoft ostatecznie odmówiła udziału w targach. Jest to decyzja niezależna od Organizatora. Zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy, by Microsoft pojawił się na targach. Przykro nam. Przepraszamy.

Czyli robi się nieciekawie... Nie będzie X'ów do testowania ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

adzio mnie nakręcił i potestowałem sobie te wyścigi które będą na targi, fajnie było by w niedziele wieczorem pobawić się już fx55 na jakimś wc z lodem :lol:

Kto będzie grał jeszcze w carbona? By można sobie czasy porównać i zmowilizować się :wink:

Edytowane przez banti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się na Carbona szykuje :)

Teraz tylko pojeździłem sobie na Beachfront i czas jaki miałem to 2:08 (Lancer - 2 okr.). Napiszcie swoje czasy bo nie wiem, czy mam tam w ogóle po coś startować :D Zaraz zabieram się za pozostałe trasy ;).

EDIT:

Beachfront: 2:06

Brooks Street 3:30

Dover Street 2:49

Kempton Docks 2:53

Wszystkie trasy po 2lap i przejechane Lanceremem

Podajcie swoje czasy :)

Edytowane przez X800

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Łączymy się w żalu z rodzinami górników, którzy zginęli w kopalni HALEMBA w Rudzie Śląskiej.

W związku z ogłoszoną żałobą narodową po tej tragedii Międzynarodowe Targi Poznańskie podjęły decyzję o zmianach w programie Poznań Game Arena. Wydarzenie odbędzie się w zaplanowanym terminie 25 i 26 listopada br., jednak w uboższej oprawie. Organizator dostosował program PGA do zaistniałych okoliczności i zrezygnował z elementów zabawowych, m.in. o charakterze tanecznym.

gamearena.pl

tym bardziej sie robi nieciekawie :mur: zawsze muszą zepsuć zabawe :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, ja o wszystkim jak zawsze dowiaduje sie ostatni :P Zatem mnie znajdziecie przy stanowisku Head Shot TV ponieważ przed chwilą sie dowiedzialem ze jednym z zalozycieli tego jest moj serdeczny znajomy Konrad M. z ktorym juz dawno dawno nie rozmawiałem, wiec PGA bedzie swietną okazją zeby nadrobić zaległosci ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi