adzio_tuning Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 jak do soboty coś jeszcze wyleci z planu to chyba nie jade :mur: bo nie będzie po co <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Dziwna sprawa z ta zaloba, moim zdaniem lekka przesada, aczkolwiek trzeba uszanowac decyzje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 EDIT: Beachfront: 2:06 Brooks Street 3:30 Dover Street 2:49 Kempton Docks 2:53 Wszystkie trasy po 2lap i przejechane Lanceremem Tak więc: Beachfront: 2:07 Brooks Street 3:25 Dover Street 2:46 Garden Boulevard 2:28 Kempton Docks 2:53 North Road 2:56 Skyline Avenue 2:06 Silk Road 2:08 corvetta, 2 lapy Jak to będzie ze spowalniaczem? Będzie go można używać? Bo ja właśnie się staram go wyeliminować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Może trochę OT, ale cóż... Mam jedno pytanie co do FlatOut2. Na czym polega sterowanie gostkiem w trakcie lotu już? Przede wszystkim o co chodzi w sterowaniu strzałkami w trackie lotu :)?? P.S pozostało 20h :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Czyli jak co szukac Was kolo headshotu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 będę. ;] w koncu moje miasto. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 no to już wiem że nie jadę ;] jak mam stracić prawie 4 dychy (bilet + dojazd w 2 strony + coś na miejscu) to wolę je odłożyć na coś innego :) ani nie zagrałbym w Carbona ani atmosfera tam też jakoś specjalnie rozrywkowa chyba nie będzie z tego co piszą ;) w każdym razie tym co jadom życzę miłej zabawy :D czekam na relacje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Ent jest nie dobry i caly czas mi podstawia kolejne piwo, jak wytrzezwieje do rana to zrobie jakas relacje po targach :] P.S widzialem juz Wii, jest zajebiscie male i sprawia wrazenie fajnej konsolki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Ent jest nie dobry i caly czas mi podstawia kolejne piwo, jak wytrzezwieje do rana to zrobie jakas relacje po targach :] P.S widzialem juz Wii, jest zajebiscie male i sprawia wrazenie fajnej konsolki Pijusy ;) Rybcia jak nie chcesz już więcej, to pamiętaj że zawsze możesz oddać innym (nie obrażę się :rolleyes: ) :D Znowu będziesz w telewizorni? : > Edytowane 25 Listopada 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Czyli jak co szukac Was kolo headshotu?wszyscy zbioreczka przy HS. Jeszcze tylko pare godzin... i zaczynamy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 pozdrowienia z PGA. Wlasnie siedze na konferencji ;) BTW. Informuję ze na terenie PGA znajdują sie 3 DARMOWE hotspoty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Operacja sie udała, pacjent nie zmarł, pojawie sie koło 13. Co trzeba zrobić żeby dostać gratisy od Head Shot TV? EDIT Będę za jakieś pół godziny. Edytowane 25 Listopada 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Operacja sie udała, pacjent nie zmarł, pojawie sie koło 13. Co trzeba zrobić żeby dostać gratisy od Head Shot TV? EDIT Będę za jakieś pół godziny. Podaj numer do siebie do mnie na PW to sie zdzwonimy i stykniemy gdzies. Wybiera sie ktos jeszcze? W razie czego jestem obok stoiska Creative. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 pisarz , ryba - dajcie znac co sie tam dzieje dzisiaj, bo nie wiem czy przybyc dzis, czy jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Byłem, była kaskada, było OC, był ent i ekipa i było nieźle. Będe jeszcze około 16 wiec pisarz zaraz ci prześle na PW numer komórki mojej. Edytowane 25 Listopada 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 chase1, el_gringo_dado się zjawią niedługo. Po zakonczeniu dzisiejszej imprezy Ryba zaprosil nas na jakis mały wypad do jakiejs knajpki. Zatem jesli ktos sie jeszcze zawstanawia to chetnie zapraszam. Jesli ktos sie zdecyduje wpasc to prosze mi przeslac numer kom. do siebie w celu umowienia sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Wii zajebista, generalnie impreza wysmienita :] Jutro Panowie wpadne sie tylko przywitac bo bede w miare krotko na targach.... Dzisiaj widzialem wasze zmagania na 8800gtx'ie foxconnowym. Ladnie ladnie A te hostessy, mniam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farid Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Własne wróciłem i muszę przyznać, że impreza całkiem udana.Ryba coś tam grzebał, ale chyba mu się nie chciało :P . No i wypaśne 8800 :D A już jutro będzie jeszcze więcej atrakcji bo dziś była żałoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 No Wii było wypas nie ma co. Zaraz powrzucam pare zdjęć. A co do hostess na stoisku Head Shot to mniam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 a ja mieszkam w Poznaniu, a jednak sie nie wybralem :lol: moze jutro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Kilka zdjęć ze stanowiska PPC » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wstawaj Ryba, ojczyzna cie wzywa :lol: Ent - motylem jestem :P Edytowane 25 Listopada 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Pierwszy dzień za nami... Impreza całkiem spoko, ale zacznijmy od początku. Godzina 9:30 kupujemy bileciki, po czym 30 min stoimy na placu przed budyniem. Po odczekaniu swojego ruszamy na pawilon C, czyli Digital Arena. W między czasie podbicie bilecików PKP, dzięki czemu wracaliśmy za darmo :D. W pierwszej kolejności rzuca się w oczy stoisko Wii, składające się z kilku konsolek. Trzeba przyznać, że trochę śmiesznie wyglądała gra w boks :lol2:. Wyglądało to jakby ćwiczenia na niewidocznym worku treningowym ;). Całkiem ciekawe stoisko HeadShot z wieloma gadżetami :-P, a na prawo od niego oczywiście PurePC :D Panowie daliście czadu... :) Teraz co do minusów imprezy. W pawilonie niesamowicie duszno, ale cóż zrobić, trochę ludu się tam przewinęło. A teraz stoisko Creative. Co chwila namawianie "prowadzącej" do krzyku "CREATIVE JEST FAJNE" za smycz jest żałosne :lol:. Ciekawy był turniej flatouta. Każdy mógł przez 10 minut grać, po czym wołał sędziego który zapisywał rezultat. Udało mi się skoczyć 175,06m. Osoba która wygrała skoczyła 184m i szczerze mówiąc nie wiem jak to jest możliwe :?. Jutro NFS, mam nadzieję ze 2 dzień imprezy będzie równie dobry. A tutaj kilka fot: -Wii http://img234.imageshack.us/img234/6782/1kj0.jpg - Stanowisko Tocy3: http://img228.imageshack.us/img228/7746/2yn7.jpg -FL2 http://img457.imageshack.us/img457/3136/3js8.jpg Edytowane 25 Listopada 2006 przez X800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chedder Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 a gdzie zdjecia hostess ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Who is the man, po prawej stronie ryby? : > ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 źródło: http://www.tutej.pl/cms.php?i=17492 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 hehe ciekawe kto pierwszy opublikuje fotki ze spotania PO godzinach otwarcia targow :] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Dzisiaj mnie nie bedzie, wynikneły pewne problemy po operacji piątkowej wiec niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 hehe ciekawe kto pierwszy opublikuje fotki ze spotania PO godzinach otwarcia targow :] pozdro mialem isc razem z wami, jednak musialem szybciej się do wuja zwinąc. Słyszałem ze Banti i Ryba niezle zaszaleli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 mialem isc razem z wami, jednak musialem szybciej się do wuja zwinąc. Słyszałem ze Banti i Ryba niezle zaszaleli :D Szprota jak popije, to włącza mu się "Monopolowy searching mode" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Ja wlasnie siedze z wielkopolska dywizja PurePC na Sali Kongresowej, jakies lamusy odstawiaja tu szol, ze niby jakas kapujeojerejra. Dywizja WLKP PurePC to: - banti - chase1 - Gemmy - pisarz - tomcat rybus pojechal juz do domu, ale chcialem mu oficjalnie podziekowac za mile wieczory i nocki spedzone razem w moim mieszkaniu, mam nadzieje ze rybek znalazl swoja koszulke, ktorej rano mu brakowalo :wink: pozdrowki rybek :wink: romek caly czas siedzi na stoisku Listana, ale pare zdan zamienilismy :D Wczorajsza integracja wypadla bardzo fajnie :D Sorx ze post moze byc troche niespojny myslowo, ale styrany jestem. Pare fotek: (prosze o zwrocenie szczegolnej uwagi w kierunku foty namber 1). 1) 2) 3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...