el_gringo_dado Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Tej, Ent, a o mnie to zapomniałeś :P Byłbym dzisiaj gdyby nie problemy pooperacyjne, ale jestem z Wami duchem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 kto jest kto na tych zdjęciach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 kto jest kto na tych zdjęciach? Szczególnie kto jest na tym pierwszym :D Ktos homoniepewny widze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Szczególnie kto jest na tym pierwszym :D Ktos homoniepewny widze :wink: To Radek z Zenfista mnie klepal :D najlepsze jest to ze od 6 piwa nic nie pamietam :D:D Na drugim od prawej: nie wiem, ja i Ent, a na trzecim jest chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 a ja nie dalem rady;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) hehe no - ryba.... wczoraj wieczorem byles troszke ... "nieobecny" :] zaraz wkleje jakies fotki (jak tylko znajde kabel do tego poje..chanego kodaka - odradzam wszystkim kupno tego badziewia - najgorsze cyfraki swiata ps. wlasnie sie dowiedzialem ,ze banti walczy dzielnie w carbona - nawet niezle chlopakowi idzie Edytowane 26 Listopada 2006 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uns3 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Czekamy na fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 urwa. wystarczylo kilka przystankow tramwajem i bym tam byl... ale nie, musialem wkuwac :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Tak więc zakończyło się na 4 miejscu, dostałem klawe modecoma i koszulke. Jestem zadowolony na maksa bo ogólnie pierwsza trójka to pro na maksa, swój sprzęt(pady, słuchawki) ja tam gram na tych standardowych klawiaturach - [ciach!]ach co były i się zacinały, do tego oni na każdką trase przygotowany konretnie samochód a ja tam wszystko grałem corvetta :lol: Fotki będę wrzucał jutro. Co do wygranych 1-3 imejsca to pokolei: fh55, lcd 19, buda modecoma. 2 miejsce lesze w/g mnie niż 1 co do wartośći ale to szczegół... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Tak więc zakończyło się na 4 miejscu, dostałem klawe modecoma i koszulke. Jestem zadowolony na maksa bo ogólnie pierwsza trójka to pro na maksa, swój sprzęt(pady, słuchawki) ja tam gram na tych standardowych klawiaturach - [ciach!]ach co były i się zacinały, do tego oni na każdką trase przygotowany konretnie samochód a ja tam wszystko grałem corvetta :lol: Fotki będę wrzucał jutro. Co do wygranych 1-3 imejsca to pokolei: fh55, lcd 19, buda modecoma. 2 miejsce lesze w/g mnie niż 1 co do wartośći ale to szczegół... tu chodzilo o wielkosc sponsora a nie o wartosc nagrody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 hehe i wielki sponsor - AMD dal proca za 500zl :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Tej, Ent, a o mnie to zapomniałeś :P Byłbym dzisiaj gdyby nie problemy pooperacyjne, ale jestem z Wami duchem :P:D No dobra przyznaje sie - zapomnialem :D Ja juz doszedlem do siebie i z letsza odpoczalem po PGA, tez czekam na fotki. Edytowane 26 Listopada 2006 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 jestem juz w domu :) impreza naprawde przednia, fotek duzo, hostessy pierwsza klasa, no ale najwazniejsze ze duzo ludzi z PurePC sie zjawilo. Oczywiscie kazdego mialem przyjemnosc poznac :) Fotki zuploaduje prawdopodobnie jutro. A teraz ide odpoczywac po męczących 2 dniach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 jestem juz w domu :) impreza naprawde przednia, fotek duzo, hostessy pierwsza klasa, no ale najwazniejsze ze duzo ludzi z PurePC sie zjawilo. Oczywiscie kazdego mialem przyjemnosc poznac :) Fotki zuploaduje prawdopodobnie jutro. A teraz ide odpoczywac po męczących 2 dniach :) A dostales dlugopis z moimi odciskami ? :lol: Jak nie to sie tobie nie oplacalo jechac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 i na koniec spiewajacy wojownicy i ich grzmiace kije oraz prawdziwe kobiety :P (sory za jakosc, ale ten cholerny aparat - kodak z740, jest beznadziejny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) kurde faja ;] szkoda że nie pojechałem ... :( kiedy nastepna tego typu impreza? :> najlepiej gdzieś w wlkp ;D btw Banti gratki :) Edytowane 26 Listopada 2006 przez adzio_tuning Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Nie no jasny gwint. Ja tez bylem i my sie nie widzieli. Mialem 4 miejsce w turnieju Jedi Academy. I dostalem dvd-rw :P Edytowane 27 Listopada 2006 przez Vejita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 A dostales dlugopis z moimi odciskami ? :lol: Jak nie to sie tobie nie oplacalo jechac :De tam długopis, najwazniejsze ze Twoją dłoń kilka razy mialem zaszczyt uścisnąć :D BTW. Mam wiatraczek z Twoimi odciskami :P A teraz foteczki: Kolejka jaka znajdowala się przed targami do kasy: Gracze: Pokaźne stanowisko Creative (gdzie odbywały się finałowe rozgrywki gier): A teraz nasze stanowisko PurePC: Piękna, Rybowa kaskada :D Gemmy coś tam majstruje: ent i Gemmy: Obiekt tortur: 8800GTX by Foxconn: ent & Gemmy: Nasze piękne logo... : Kaskada (pobor mocy ~ 800W): A teraz troche fotek samych targów... : Sala kongresowa: Thermaltake a w srodku miedzy innymi Athlon 64 FX oraz 1950XTX CrossFire: Stoisko MSI - 2x 8800GTS SLI: Hostessy HS - nie wymaga komentarza :) No a teraz czas pokazać naszą ekipę PurePC z wielkopolski :) ent, pisarz (czyli ja ;) ) i Gemmy... a także GF 8800GTX ;) ent, Gemmy i Ryba (który ciągle gdzieś latał po całych targach :D ) kolejno od lewej: Chase1, Banti (czyżby mały kac? :D ), ent, Gemmy oraz Tomcat: Banti leczy kaca... ja, ent oraz Tomcat: Reszta fotek dostępna TUTAJ Co tu dużo mowic, na PGA było świetnie, poznalem ciekawe osoby, ciesze sie takze ze poznalem takze ludzi z forum PurePC. Teraz pozostaje czekać na kolejną tego typu impreze gdzie ponownie bedziemy mogli się spotkać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 kolejno od lewej: Chase1, Banti (czyżby mały kac? :D ), ent, Gemmy oraz Tomcat: Ejj no może i kacyk jakiś był no ale miałem prawo, pozatym to patrzyłem się w lapa a nie spałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Ejj no może i kacyk jakiś był no ale miałem prawo, pozatym to patrzyłem się w lapa a nie spałem :lol:ale przyznaj sie, ze bez wody się juz nie ruszałeś. Ale nawet na kacu umiesz w Carbona wygrywac, chwała Ci za to :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Tak więc teraz czas na fotki z mojej strony. Wrzucałem na rapidshare tak więc się nie denerwować że nie idzie od razu ściagnąć tylko spróbować chwile później ponownie. http://rapidshare.com/files/5048955/PGApurepc.rar http://rapidshare.com/files/5073405/PGAmsi...tech_listan.rar http://rapidshare.com/files/5053960/PGAreszta1.rar http://rapidshare.com/files/5062911/PGAreszta2.rar Ps już sam nie wiem czy przypadkiem nie przegrałem dlatego, że mnie kac opuszczał :lol: Ps2 Ci którzy byli na after party niech piszą do mnie osobiśćie to dam linka na odpowiedni pliczek :wink: Ps3 niedługo pewnie pisarz wrzuci fotki na swój serwer więc jak się bardzo wam śpieszy to piszcie do niego no chyba, że sam już wstawi linki :wink: Edytowane 27 Listopada 2006 przez banti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Fotki Nice :D Podobal mi sie ten komp czerwony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 banti - mogłeś się przyznać że jesteś z purepc :P całkiem nieźle sobie radziłeś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 banti - mogłeś się przyznać że jesteś z purepc :P całkiem nieźle sobie radziłeś :DTy za to doskonale sobie radziłeś w zarządzaniu zasobami ludzkimi :) Pozdro, PJ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 banti - mogłeś się przyznać że jesteś z purepc :P całkiem nieźle sobie radziłeś :D Heh no nikt mnie nie pytał :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Z tego co widze to MSI = super firma :lol: 975X PowerUP ! i 88GTX w SLI :ploom: Przeciez tam SLI nie moglo dzialac bo sterow nie ma. Czerwony komp na fotce nie ma CF z 1950XTX, tylko 1950Pro. XTX nie laczy sie za pomoca mostkow. :D Jakies wyniczki krecenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Gdzie jest sli z 88gtx z 975x? bo ja chyba ślepy jestem bo nie widziałem na targach czegoś takiego... Wyniki z kręcenia niech sam ryba pisze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Gdzie jest sli z 88gtx z 975x? bo ja chyba ślepy jestem bo nie widziałem na targach czegoś takiego... Wyniki z kręcenia niech sam ryba pisze :wink: Na fotkach jest MSI 975X PowerUP ! Edition. Wiem, dlatego poniewaz widac radiator z logiem tej plyty a ja mialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Na fotkach jest MSI 975X PowerUP ! Edition. Wiem, dlatego poniewaz widac radiator z logiem tej plyty a ja mialem.no tak, tylko ze tam zadnego GTX nie było na targach, to był GTS w SLI <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Na fotkach jest MSI 975X PowerUP ! Edition. Wiem, dlatego poniewaz widac radiator z logiem tej plyty a ja mialem. Devil tam bylo SLI 8800GTS na plycie pod AM2 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...