mongothealien Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Zainspirowany b3t0n'em postanowiłem poddać MOJĄ STRONKĘ waszej ocenie :wink: proszę o sugestie i uwagi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 wyszedlem szybciej niz wszedlem !! Po pierwsze nie robi sie stron na full screen. Strona zniecheca do siebie, nawet mi sie nie chcialo szukac jakiegos menu... jakies obrazki sie pojawialy... eee tam. No i nudne intro. Albo ja sie nie znam i w klimat sie nie wczulem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 1. full screen mnie przeraza... dzieki takiemu czemus ludzie beda uciekali z tej stronki... 2. beznadziejna nawigacja trudno mi bylo trafic na te obrazki... 3. intro... no ale pracuj dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 niestety zgadzam sie z przemówcami stronak kaszana straszna, najgorsze jest to że jest w full screen !!! :D :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 a ja jestem pod wrażeniem, zresztą już wcześniej na nią wszedłem. jak sam wszystko wymyśliłeś to gratulacje. 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 zla strona bo fullscreen przeraza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 full screen na minus, tresci calej nie przeczytalem :lol: , ale ogolnie ciekawie zrobiona :) powiedzmy 4= :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 fullscreen sucks :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Dosyc nietypowa i oryginalna brawko ! ;-) mi sie podoba nawet z full screenem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 ok. zmienię intro na bardziej interesujące ( może krótsze ) i menu będzie przejrzyste ( ciekawe czy któryś z was odkrył na stronce mój konfig :wink: ). fullscreen zostaje bo: 1. maskuje reklamy z prv 2. jakoś mi się podoba ( moja stronka firmowa też jest na full ) myślałem o flashu, ale dla ludzi z modemem to katorga, pozatym nie miałem żadnego ciekawego pomysłu. stronka powstała w trzy godziny ( macromedia mx ) z czego najwięcej czasu zajeło mi pisanie textu :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 troche "zaborcza" strona ale inna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 ciekawa strona. juz kiedys zajzalem. mi sie podoba i fullscreen i nawigacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 a dlaczego nie ma zera :? wk^#$wia mnie gdy przeglądarka wywala popup albo robi to czego nie chcę, czyli full screen lub chowają przyciski :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 ok. zmienię intro na bardziej interesujące ( może krótsze ) i menu będzie przejrzyste ( ciekawe czy któryś z was odkrył na stronce mój konfig :wink: ). fullscreen zostaje bo: 1. maskuje reklamy z prv 2. jakoś mi się podoba ( moja stronka firmowa też jest na full ) myślałem o flashu, ale dla ludzi z modemem to katorga, pozatym nie miałem żadnego ciekawego pomysłu. stronka powstała w trzy godziny ( macromedia mx ) z czego najwięcej czasu zajeło mi pisanie textu :oops: hehe ja znalazlem :D nawigacja ciach!owa zanim sie polapalem o co tu chodzi ......... gdzies juz widzialem te obrazki :twisted: tyko gdzie ?? hmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ok. zmienię intro na bardziej interesujące ( może krótsze ) i menu będzie przejrzyste ( ciekawe czy któryś z was odkrył na stronce mój konfig :wink: ). :oops: Intro , fuckt daremne :P Menu jest OK :P Config tez jest , spox , jedno mnie tylko w nim zadziwilo : Dlaczego nie ma wzmianki o rekordzie Guiness'a ??? 8O Przeciez podkrecenie PIV 150 MHz do 1900 to juz naprawde cos 8O :o :) :D :lol: (sorx, nie moglem sie powstrzymac :o ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ???????: obrazki to Tod McFARLANE, spoko koleś ma kreskę, jedynie Dark Angel nie należy do niego. przez weekend dokonam paru zmian i powinno byc ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Aaah - Full screen - takie stronki kojarzą mi się z uporczywymi serwisami wyskakującymi podczas przeglądania warezów itp. - przez full-screen trudniej je wyłączyć - także do takich stron mam uprzedzenie. Aha - jak się wyłącza klikanie prawym przyciskiem, bo nigdzie nie moge tego znaleźć - a "view source" oczywiście nie wchodzi w grę? Zapomniałem dodać, że strona ma fajny klimat - myslę, że to najważniejsze, bo samą grafikę i układ można zmienić lub zmodyfikować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 jak znajdę skrypt to ci podeślę na maila, ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 cala to kupa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...