TheGreK Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Hej zadecydowalem iz kupie nowa mobo pod socket A (poniewaz mam troche starych czesci) jaki model wybrac aby byl w miare stabilny, tani i dobry do o/c ?? najlepiej z allegro pliz i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 a moze by tak ile chcesz wydac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGreK Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 no nie wiem 200-300 zl moze mniej zalezy za jaka czekam na allegro stoja chyba tylko do 300zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Abit Nf7, najlepsza mobo pod SA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 za 300 zł kupisz plyte z prockiem na 754 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 za 300 zł kupisz plyte z prockiem na 754A stare części sprzedasz i będziesz miał coś dużo szybszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-cinek- Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 za 300 zł kupisz plyte z prockiem na 754dokładnie, za tą kase można wyrwać całkiem niezły sprzęcik dobry do o/c :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGreK Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 ale procek pod 939 juz troche kosztuje prawda ?? ja mam plyte ecsa kt600-a nie ma w niej zadnych opcji do o/c i juz wariacji dostaje chodz moj duren 1600@2136 i jest gut... to ogolnie mowicie ze juz nie warto kupywac mobo pod SA ?? a jak kupie pod 939 to dajcie mi jakies dobre i ciekawe linki na plyte ram i procek, w sumie zeby byly tanie i dobre czesci pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPINACZ_ Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 to ogolnie mowicie ze juz nie warto kupywac mobo pod SA ?? a jak kupie pod 939 to dajcie mi jakies dobre i ciekawe linki na plyte ram i procek, w sumie zeby byly tanie i dobre czesci pozdrawiam... Jak chcesz kupic plyte,ram i procek to nie ma sensu kupowac nic na s.939 tylko przechodzic od razu na AM2.Musisz podac nam kwote jaka dysponujesz. Za kwote 700 pln kupujesz: 1.Biostar Tforce 6100 AM2 2.Athlon 3000+ am2 3.512 MB RAM DDR2 667 GoodRam I masz kompa na nowej platformie.Jezeli nie masz takiej kwoty to podaj ile mozesz wydac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGreK Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 dysponuje kwota 900zl da sie cos z tego skombinowac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPINACZ_ Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 dysponuje kwota 900zl da sie cos z tego skombinowac ??Oczywiscie ze sie da.Tylko napisz jaka masz grafe, zapewne na AGP ale napisz jaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGreK Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 wlasnie w tym jest problem zapomnialem wogole o grafie bo mam geforca 4 mx440 64mb 128 bit ale ogolnie ja w nic nie gram potrzbuje tylko do neta... bedzie pasowac taka stara grafa pod ta nowa plyte?? tylko narazie oczywiscie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPINACZ_ Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 wlasnie w tym jest problem zapomnialem wogole o grafie bo mam geforca 4 mx440 64mb 128 bit ale ogolnie ja w nic nie gram potrzbuje tylko do neta... bedzie pasowac taka stara grafa pod ta nowa plyte?? tylko narazie oczywiscie... Jak ci jest potrzebny komp tylko do neta to moja propozycja jest następująca: 1.Biostar Tforce 6100 AM2 ze zintegrowanym GeForce6100 /252 zl KLIK 2.AMD Athlon 3000+ /275 zl klik 3. 2x512 Ramu GoodRam 667 /cena 350 zl klik łacznie 877 zl.Zostanie na przesylke :-P .I do tego masz kompa, ktory sie nadaje zajfanie do o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGreK Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 wielkie dzieki za te linki juz ogladam, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...