mariannSS Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Witam!! Zwracam się do waz z prośbą o pomoc! Moja mama prowadzi działalność, ma dużo faktur itp. Kiedy robiłem jej formata skopiowałem jej na mój pendrive! Potem potrzebowałem zrobic z pendrive dysk bootujący do wgrania biosa, a wszystko z pendrive zapisałem na inny dysk. Nie mam dostępu teraz do tamtego dysku wiec musze jakos odzyskac z pendrive!! Znacie jakies programy DARMOWE którymi moge odzyskac te dane?? Mam wersje trial programu DiskInternals FAT. Ona po długim skanowaniu pokazuje jakie pliki jest w stanie odzyskac, ale zeby je zapisać trzeba wykupic fill version!! Ona wykrywa wszystkie pliki które mi są potrzebne. Moze znacie jakis program, którym odzyskam?? próbowałem PC Inspector recovery freeware, ale on nie znajduje wszystkiego. Tak samo jest z Drive Resuce. Easy recovery professional mam pełną wersje ale wywala jakis error, zaraz zrobie screen. Pendrive został sformatowany. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) pc inspector file recovery do nośników typu hdd (pendrive?) lub pc inpector smart recovery do kart pamięci, ale czy to tutaj pomoże to nie wiem. Druga strona medalu jest taka, że dane nadpisane mogą nie być możliwe do odzyskania, mimo że program pokazuje co innego... a file recovery nie pokazuje bo być może nie są możliwe do odtworzenia... Edytowane 12 Listopada 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariannSS Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 pc inspector file recovery sypie jakies errory, nie z winy ze nie potrafi odzyskac tylko jakis błąd programu pc inspector smart recovery zaraz sprawdze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 witam tu masz linka do ****bistego softu -> http://www.z-a-recovery.com/download.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozikpl Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 niedawno odzyskałem koleżance wszystkie zdjęcia z karty pamięci aparatu cyfrowego (karta była włożona do czytnika więc prawie to samo co pendrive) Do zdjęć (potrafi odzyskać również inne dane) naprawdę jest super PhotoRescue. Ściągnołem chyba z emule, albo Bearshare :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 kozikpl - a co mowi regulamin forum o sciaganiu z takich zrodel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariannSS Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 pojawił sie kolejny problem. Najwazniejszą fakture odzyskałem, ale on przy uruchamianiu wywala: Wystąpił Błąd podczas inicjowania biliotek VBA2. Próbowałem naprawic tym programem co odzyskiwałem, ale on zrobił mi z tego samą baze danych... a ja potrzebuje całość. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...