morys Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Potrzebuję rady. W momencie gdy nie mam pieniędzy "padł" mi mój wysłużony komputer i muszę na szybko kupić coś nowego. Widzę na Allegro komputer w "leżącej" obudowie IBM Reklamowany jako: MOCNA MASZYNA ZA GROSZE! BIELSKO/ŻYWIEC/KĘTY (numer 139601344) Pentium 3 1 GHz - ram: 256 SDRAM - dysk: 20 GB - FDD - CD-ROM - grafika zintegrowana + wolne AGP - karta muzyczna zintegrowana - wyjścia: 2 x PS/2, 2 x COM, 1 x LPT, 2 x USB Stan wizualny i techniczny bardzo dobry. Dyski bez uszkodzeń . gwarancja 30dni możemy wystawić też aukcję z komputerkiem w innej konfiguracji/monitorem ... Jaki mankament takiego sprzętu ? Przeglądam www odbieram i wysyłam pocztę słucham muzyki czasem oglądam jakiś film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 oplaca sie .. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) Jest to normalna cena za taki sprzęt, najczesciej poleasingowy. Masz duzy wybór róznych firm np dell, ibm, compaq. Sprzedają tego mnóstwo. I tak, nadaje sie do tego co chesz. A to AGP się bardzo przyda jak kupisz sobie monitor LCD z cyfrowym wejsciem. Można wtedy kupic matroxa G450 z DVI za dwadzieścia pare złotych - też jest tego mnóstwo na aukcjach. Edytowane 12 Listopada 2006 przez Andrzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 mozna brać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...