Kompol - Paweł Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) Witam, czy ktoś z forum ma tą płytę i jeśli tak czy myślał o modzie zwiększającym napięcie. Biorąc pod uwagę fakt, że na 939SLI32-eSATA2 ( blizniacza płyta która obsługuje pełne SLI32 i posiada mix chipsetów M1695 i M1697 ) można wykonać takiego samego moda jak 939Dual-Sata2 to dlaczego na mojej miałby nie zadziałać. Czy spotkał się ktoś może z opisem albo jakimś artykułem o 939Sli-eSata2 i vmodzie. Wiem że bios jest dostępny ocwbeta1, ale czy będzie poprawnie działał? na OCWorkBench wogóle nie ma nic na ten temat. obecnie płyta leci na 1,45v i 9x283 2,55Ghz i przydało by się tak 1,47 i 9x300 2,7Ghz. pamięć kingston na infineonie CE5 230Mhz Edytowane 12 Listopada 2006 przez Yayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro_007 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 na OCWorkBench wogóle nie ma nic na ten temat.niezbyt dokładnie czytałeś ocwforums. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kompol - Paweł Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Wielkie dzięki :D jakoś przeoczyłem ten temat na OCWorkBench. Czyli z tego wynika że mogę też zrobić moda na mojej płycie. Teraz tylko zakupie lakier przewodzący i jazda. Jak mi się uda to zamieszcze kilka fotek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...