kazekinkabyna Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Chce zakupic monitor , bardzo prosze o opinie co sadzicie o zakupie tego monitora http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=22267 poczatkowo rozgladalem sie za 19 samsunga 940 FN http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=25420 sa w podobnych cenach wszystkie parametry przemawiaja za Belinea ale jakos nie mam przekonania do tej firmy co radzicie ? , monitor glownie slurzy mi do ogladania filmow, internet, a moze cos zupelnie innego ? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Powiem tak: Mam tego samsunga już 4 miechy i nic się z nim nie dzieje, nadaje się do zastosowań o których wspomniałeś, szczególnie filmy. Do dziś brak wypalonych pixeli a korzystam z niego po 16 godzin dziennie. Tylko cena z komutronika nie ta bo ja zapłaciłem za niego w czerwcu po obniżce z 1700zł na 1392zł w MediaMarkt. Ewentualnie rozglądnij sie za Fujitsu-Siemens P19-2 z drugiej ręki bo w sklepie końcówki produkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Powiem tak: Mam tego samsunga już 4 miechy i nic się z nim nie dzieje, nadaje się do zastosowań o których wspomniałeś, szczególnie filmy. Do dziś brak wypalonych pixeli a korzystam z niego po 16 godzin dziennie. Tylko cena z komutronika nie ta bo ja zapłaciłem za niego w czerwcu po obniżce z 1700zł na 1392zł w MediaMarkt. Ewentualnie rozglądnij sie za Fujitsu-Siemens P19-2 z drugiej ręki bo w sklepie końcówki produkcji. Monitor 19" 5:4 ( Samsung 940 N ) ma przekątną 16:9 o rozmiarze 17", podczas gdy 20" 16:10 ma obrzar 16:9 o przekątnej niemal 19,6". Czyli na tej belinea 20" obraz podczas oglądania filmów będzie ok. 6,5 cm większy, więc jeśli chodzi o "projekcję" filmów to panorama wypada znacznie lepiej. Edytowane 16 Stycznia 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazekinkabyna Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 na monitor chce przeznaczyc 1500 zł góra 1600 zł , mam straszny mentlik co osoba to opinia nie mam dobrej karty graficznej wiec na analogu bede jechal ale w przysloci napewno zmienie na cyfrowe zlacze, czy ta Belka ma fajne kolory ? czy warto ja kupic, bo parametry ma super za ta cene wole kupic Panorame niz 19, czy moze uderzac w 22 ale nie mam wiecej kasy , bardzo prosze doradzcie mi cos bo stoje w miejscu z kupnem P.S. czy ktos zamawial na pixmanii czy jest cos takiego ze jak bede mial bad pixel to oni daja gwarancje na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Ja tez się zastanawiam nad tą belineą ale mało jest narazie opinii na jej temat, jakby co to w innych sklepach mozna juz wytargać za 1320 zł ten monitorek, komputronik z kosmosu ma te ceny... Jeli ktos na nim pracuje albo pracował to proszę o wypowiedzenie się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazekinkabyna Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 tu znalazłem wystarczające opinie http://mva.pl/forum/viewtopic.php?t=1038&a...c&start=135 a powiedz w jakich sklepach mozna wyczesac za taka cene ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 yu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...