D4ni3lw Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 obojetnie jakim programem bym nie defragmentowal, to wyskakuje mi, ze nie ma dostepu do pliku, do kazdego pliku na dysku. przed formatem normalnie defragmentowlo mi wszystkie dyski, a teraz zadnego :( nie wiem, co blokuje ten dostep. pomocy, bo juz wszystkei moje sposoby wykorzystalem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg sd Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Moze masz firewall'a właczonego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4ni3lw Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 nie mam. wylaczylem do testow antywira nawet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4ni3lw Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 moze jakies konkretne propozycje, co moze blokowac defragmentacje?? w O&O dalem, zeby przy starcie kompa to zrobil i tez nie zrobil nic... tylko nie mowcie, ze firewall ma cos do rzeczy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Mialem też ten problem z o&o ale tylko jak dałem którąś z opcji COMPLETE/ jak dasz space to defragmentuje, mi przy complete zaczelo blokowac pliki i przy 100% mialem wszsytko poblokowane, a defragmentacja się nie rozpoczeła.. Olałem defragmentację do następnego formata, po którym wsio wróciło do normy, Teraz defragmentuje tylko opcją SPACE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4ni3lw Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 dla mnie format lub oddanie czegos do serwisu, to nie wyjscie :] nie ma ktos jakiejs rady? jeszcze jedno pytanko, wlaczylem chkdsk przy starcie kompa, niby zrobil co mial, ale bledy dalej sa na wszystkich dyskach (oprocz tego, ktory ma fat). jak naprawic te bledy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4ni3l Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 moze ma ktos jakas propozycje, bo dziala tylko defragmentator z windowsa a on jest daremny :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...