Pretorian Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Taką żeby przykleić radiatorki na pamiątki od grafy i nietylko. Gdzieś w krakowie. 8) :D :wink: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Taśme ? A jest cos takiego ? Jak tak to tez chetnie bym kupil. Gdzie juz szukales ? Na gieldzie byles ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 pasta klej lakier ale o tasmie jeszcze nie slyszalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thanatos Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Eee, tam. Oczywiście że jest coś takiego - ale w sprzedaży nie widziałem. Spróbuj zapytać w jakiejś montowni komputerów, zdarzały się takie taśmy na radiatorach procków, a niesądzę żeby były w standardzie. Może jakaś montownia będzie miała i pare centymetrów odpali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ale o tasmie jeszcze nie slyszalem :( szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ... ale o tasmie jeszcze nie slyszalem to jest zwykla podkladka silikonowa (jakiej uzywa sie do odizolowania radiatora od jakiegos elelmentu elektronicznego na ktorym moga byc przebicia i ktory troche sie grzeje a nie mozna przymocowac radiatora w inny sposob np srubka) tyle ze obustronnie klejaca w kazdym dobrym elektroniku z radiatorami (tymi przemyslowymi/elektronicznymi) powinni to miec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 W KRK miałem problemy z qpieniem AS III i cs'a z TT :| Aqua szuta 600 l/h znalazłem...ale za 59 zeta :? W sklepach nie wiedzą co to Thermopox... może zle szukałem ale na giełdzie to samo. Wybrałem się tam po AS III, CS'a a wroociłem z precelkiem ( z solą :P ). PS: Zxc gdzie się podział twój emblemat :?: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 W KRK miałem problemy z qpieniem AS III i cs'a z TT :| Aqua szuta 600 l/h znalazłem...ale za 59 zeta :? W sklepach nie wiedzą co to Thermopox... może zle szukałem ale na giełdzie to samo. Wybrałem się tam po AS III, CS'a a wroociłem z precelkiem ( z solą :P ). PS: Zxc gdzie się podział twój emblemat :?: 8O dobrze to ujołeś te barany nie znają słowa Cooper shim :D, gdzie nie pujdziesz to słyszysz A co to ?!?! albo patrzą się na ciebie jak na kosmite który chce kupić napęd antygrawitacyjny :D BENEK oki poszukam w elektronikach THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Eee, tam. Oczywiście że jest coś takiego - ale w sprzedaży nie widziałem. Spróbuj zapytać w jakiejś montowni komputerów, zdarzały się takie taśmy na radiatorach procków, a niesądzę żeby były w standardzie. Może jakaś montownia będzie miała i pare centymetrów odpali?Na boxowych radiatorach intela jest w sumie takie cos. . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 W KRK miałem problemy z qpieniem AS III i cs'a z TT :| Aqua szuta 600 l/h znalazłem...ale za 59 zeta :? W sklepach nie wiedzą co to Thermopox... może zle szukałem ale na giełdzie to samo. Wybrałem się tam po AS III, CS'a a wroociłem z precelkiem ( z solą :P ). PS: Zxc gdzie się podział twój emblemat :?: 8O dobrze to ujołeś te barany nie znają słowa Cooper shim :D, gdzie nie pujdziesz to słyszysz A co to ?!?! albo patrzą się na ciebie jak na kosmite który chce kupić napęd antygrawitacyjny :D BENEK oki poszukam w elektronikach THX Jest taki sklep w ktorym wszystko to mozna kupic. ANIS sie nazywa na Krowoderskiej zaraz przy alejach :P :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Spiderman, czytajac ten watek, zastanawialem sie, kiedy odpowiesz :):):) btw. spoko masz obudowke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 W KRK miałem problemy z qpieniem AS III i cs'a z TT :| Aqua szuta 600 l/h znalazłem...ale za 59 zeta :? W sklepach nie wiedzą co to Thermopox... może zle szukałem ale na giełdzie to samo. Wybrałem się tam po AS III, CS'a a wroociłem z precelkiem ( z solą :P ). PS: Zxc gdzie się podział twój emblemat :?: 8O dobrze to ujołeś te barany nie znają słowa Cooper shim :D, gdzie nie pujdziesz to słyszysz A co to ?!?! albo patrzą się na ciebie jak na kosmite który chce kupić napęd antygrawitacyjny :D BENEK oki poszukam w elektronikach THX Jest taki sklep w ktorym wszystko to mozna kupic. ANIS sie nazywa na Krowoderskiej zaraz przy alejach :P :) :D wiem wiem :D to jest chyba jedyny sklep w krakowie gdzie uświadczysz jakiś sprzęcior do chłodzenia, nawet swojego czasu kupiłem tam Crystal orba był droższy niż w 4 maxie o 10 zł ale to tyle samo bo przecierz przesyłka dochodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 W KRK miałem problemy z qpieniem AS III i cs'a z TT :| Aqua szuta 600 l/h znalazłem...ale za 59 zeta :? W sklepach nie wiedzą co to Thermopox... może zle szukałem ale na giełdzie to samo. Wybrałem się tam po AS III, CS'a a wroociłem z precelkiem ( z solą :P ). PS: Zxc gdzie się podział twój emblemat :?: 8O dobrze to ujołeś te barany nie znają słowa Cooper shim :D, gdzie nie pujdziesz to słyszysz A co to ?!?! albo patrzą się na ciebie jak na kosmite który chce kupić napęd antygrawitacyjny :D BENEK oki poszukam w elektronikach THX Taa ciekawy jestem kiedy w KRK będzie więcej porządnych sklepów w których sprzedawcy będą się znali na sprzedawanym sprzęcie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 A zobaczcie tu http://www.3m.pl/k12.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 A to jeszcze dla niedowiarków http://www.bernas.home.pl/Body/t_d_tp.htm :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ... ale o tasmie jeszcze nie slyszalem to jest zwykla podkladka silikonowa (jakiej uzywa sie do odizolowania radiatora od jakiegos elelmentu elektronicznego na ktorym moga byc przebicia i ktory troche sie grzeje a nie mozna przymocowac radiatora w inny sposob np srubka) tyle ze obustronnie klejaca w kazdym dobrym elektroniku z radiatorami (tymi przemyslowymi/elektronicznymi) powinni to miec :) co ty gadasz ? Jest taka tasma dodawana np. do crystalorba , radiatorkow na pamieci np. coolermastera.Rozwalilem ta tasme i w srodku ma "chyba aluminiowa" cienka blaszke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 A można to kupić gdzieś na necie :?: bo szukam juz 2 dni i ne znalazłem. :!: a w Rzeszowie tez troche łaziłem i nie ma :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ... co ty gadasz ? Jest taka tasma dodawana np. do crystalorba , radiatorkow na pamieci np. coolermastera.Rozwalilem ta tasme i w srodku ma "chyba aluminiowa" cienka blaszke. :!: czytaj uwaznie - ja pisalem o standardowych tasmach termoprzewodzacych a nie jakis wynalazkach zreszta nie widze sensu stosowania blaszek w srodku - bo IMO kazda dodatkowa warstwa robi raczej za izolator niz przewodnik ciepla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Sprawdz tam jeszcze tam nie bylem ale sam zamerzam kupic troche bo potrzebuje na radiatorki do karty graf i na mobo TASMA TERMOPRZEWODZACA Kraków Taśma Dystrybutorzy taśm i klejów przemysłowych ul. Kozia 14 30-733 Kraków tel. (+12) 6532405 faks (+12) 6532405, 2924206 biuro@tasma.krakow.pl Transfer Dystrybutorzy taśm i klejów przemysłowych ul. Saska 4 30-720 Kraków tel./faks (+12) 6560016 transfer@kki.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...