t0bi Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Jaką grafikę polecacie do Semprona s754 @ 2400 Mhz na PCI-E ? MoBo to Epox 8npa7i Aktualnie mam galaxy 7300gt ale to trochę za mało... Mam na oku 7900gs lub asusa EAX1950Pro wydaje mi się, że asus jest lepszy ale chcę się upewnić... I ostatnie pytanie... Czy procesor nie będzie ograniczał nowej grafiki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Jaką grafikę polecacie do Semprona s754 @ 2400 Mhz na PCI-E ? MoBo to Epox 8npa7i Aktualnie mam galaxy 7300gt ale to trochę za mało... Mam na oku 7900gs lub asusa EAX1950Pro wydaje mi się, że asus jest lepszy ale chcę się upewnić... I ostatnie pytanie... Czy procesor nie będzie ograniczał nowej grafiki ? Na to pytanie ciężko odpowiedzieć , ja sam czekam na jakieś testy obu kart i nie wiem co jeszcze brać. Za GF od Galaxy przemawia możliwość dobrego O/C za ATI od Asusa AA+HDR no i wydajnościowo ponoć niezła i w niektórych grach lepsza od GF. Czekam na jakieś testy użytkowników PPC i podejmę decyzję. Na dzień dzisiejszy obie karty są godne polecenia ;) Edytowane 13 Listopada 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariannSS Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 procesor nie powinien ograniczać. poszukaj 7900GS GALAXY. Ponoć niezła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Poczekał bym na tańsze GF 8 series :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Poczekał bym na tańsze GF 8 series :]. Tak będzie czekał z wymianą grafy do Kwietnia 2007 .... Bierz teraz którąś z tych co wymieniłeś. Ale jest problem, bo GeForce Galaxy 79gs jest dostepny od ręki, a tych ASUS-ów niestety nigdzie nie ma w tej chwili. Ja sam stałem przed takim wyborem jak ty, i powiem Ci że ja czekam aż się te ASUS-y pojawią ponownie, i wtedy zgarne jedną dla siebie. Myślę że do końca tego tygodnia powinny być, bo rozmawiałem z jednym sprzedawcą i mówił że karty zamówił ale z hurtowni mu nie dostarczyli jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0bi Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 asus x1950pro jest dostępna :lol: www.sirius.pl B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 asus x1950pro jest dostępna :lol: www.sirius.pl B-) Fajnie, że się śmiejesz, to może zadzwoń do nich, albo napisz e-mail i ktoś z obsługi tobie powie: Niestety narazie nie mamy - > czekamy na dostawe. Proszę zrób to dla mnie, bo piszesz takie głupoty, aż mnie tutaj krew zalewa. To, że mają w spisie to nie znaczy, że możesz ją odrazu kupić :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 asus x1950pro jest dostępna :lol: www.sirius.pl B-) wlasnie mniej najpierw pewnosc co wogole mowisz.. asus x1950pro jest dostępna :lol: www.sirius.pl B-) wlasnie mniej najpierw pewnosc co wogole mowisz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Na allegro.pl się pojawiły, od 750zł: http://allegro.pl/item139450438_asus_x1950..._3_lata_gw.html http://allegro.pl/item139020478_asus_radeo..._premiera_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Na allegro.pl się pojawiły, od 750zł: http://allegro.pl/item139450438_asus_x1950..._3_lata_gw.html http://allegro.pl/item139020478_asus_radeo..._premiera_.html Niestety także ich nie ma. Sprzedawca "RaduMir" czeka na dostawe, a w tym drugim przypadku karty są wszystkie zarezerwowane(dopiero jezeli ktos zrezygnuje wtedy rezerwacja przechodzi na ciebie, wiec nawet jezeli zalicytujesz nie masz pewnosci ze ja dostaniesz). -> rozmawiałem z obydwoma sprzedawcami i takie informacje właśnie uzyskałem. Ogólnie ASUS-ów nie ma... są tylko Sapphire :? @t0bi Do kwoty 800zł wyboru innego rozsądnego nie ma , niż to co napisałeś. A którą wybierzesz to już tylko i wyłącznie twoja decyzja. Brać teraz 79GS, czy czekać aż pojawią się w końcu Asus-y 1950pro. Edytowane 13 Listopada 2006 przez humax5400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...