lian-li Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Witam Co bedzie rosadniejsze, mam 3 fawotytow. AMD OPTERON 144 BOX- 449 zł AMD Athlon 64 3700+ BOX - 355 zł AMD ATHLON 64 4000+ BOX - 485 zł Chyba ze ktos ma na sprzedarz dwurdzeniowca w dobrej cenie :) pz. Marika Edytowane 13 Listopada 2006 przez lian-li Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 chyba opteron poprawcie mnie jak sie myle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Z tych 3 to najlepszy chyba Opteron, bo dosyć dobrze się kręci. Pozaostałe 2 to Venice z podniesionym mnożnikiem, niczym pod względem technicznym nie różniące się od 3000+. Opteron ma już 1MB cache L2 (vs 512KB w Venice). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lian-li Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Z tych 3 to najlepszy chyba Opteron, bo dosyć dobrze się kręci. Pozaostałe 2 to Venice z podniesionym mnożnikiem, niczym pod względem technicznym nie różniące się od 3000+. Opteron ma już 1MB cache L2 (vs 512KB w Venice). Przepraszam z gory zapomnialam dodac istotnego faktu. 3700 oraz 4000 sa na rdzeniu San Diego czyli tak jak Opteron posiadaja Pamięć cache L2 = 1024kB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 IMO Opteron albo 3700+, nie opłaca sie dorzucać do 4000+, a może jakiś X2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Bierz opteronka albo SD chyba ze masz kase na x2 to kupuj dwujadrowke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lian-li Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) Bierz opteronka albo SD chyba ze masz kase na x2 to kupuj dwujadrowke Chyba jednak wezmę sd, w sumie to samo Gwara u mnie na miejscu w duzym sklepie a nie w jakieś firmie krzak z allegro :) Własnie przeczytałam opis i chyba jest maly zonk napiecie 1.4v .... http://www.znak.pl/index.php?cid=320&s...00+SanDiego+BOX Edytowane 14 Listopada 2006 przez lian-li Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 A jakie byś chcial? SD ma 1.35/1.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Poszukaj dobrze, moze znajdziesz x2 3800+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Poszukaj dobrze, moze znajdziesz x2 3800+. Z tego co wiem opki lepiej sie kreca, ale to tylko zaslyszane historie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Jakby sie uparł to i z tego i z tego wycisnął by 3ghz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lian-li Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Wszystko ładnie pięknie Dzis szperałam troche po necie i znalazłam taka mala tabelke i okazuje sie ze opek obsługuje tylko DDR333/PC2700 :blink: Lista_procesor%C3%B3w_Opteron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Wydaje mi sie że to są te serwerowe proce (940). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 A jakie byś chcial? SD ma 1.35/1.4 jak to rozumiec ? jakie vcore podaje plyta w przypadku powyzszego procka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lian-li Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 jak to rozumiec ? jakie vcore podaje plyta w przypadku powyzszego procka ? Ja zamowilam juz SD i na stronce jest podana wartosc 1.4v http://www.znak.pl/index.php?cid=320&s...00+SanDiego+BOX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Ja zamowilam juz SD i na stronce jest podana wartosc 1.4v http://www.znak.pl/index.php?cid=320&s...00+SanDiego+BOX no wiesz.... na stronie to sobie moga pisac co chca i nie oznacza to ze tak jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lian-li Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 no wiesz.... na stronie to sobie moga pisac co chca i nie oznacza to ze tak jest ;) W sumie tak :D Jutro jak odbiorę prca i poskładam reszte zabawek to dam znac, czy faktycznie mozna ufać opisom na stronach internetowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lian-li Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) I jak szanowni koledzy przypuszczali opisy na stronach sklepów internetowych można sobie ...... :lol: Poniżej screen z faktycznym napięciem fabrycznym SanDiego Edytowane 17 Listopada 2006 przez lian-li Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Ale czemu u Cieie wykrywa rdzen Toledo? :blink: U mnie SD wyglada tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 cos odemnie San diego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Widze rewizja E6 jest po prostu tak identyfikowana w tym programiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Widze rewizja E6 jest po prostu tak identyfikowana w tym programiku.San diego 3700+ będzie moim zdaniem lepszym wyborem ;) patrząc co chłopaki wyprawiają z tymi prockami to aż strach pomyśleć http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry2396545 pozdr :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Widze rewizja E6 jest po prostu tak identyfikowana w tym programiku. najwidoczniej ;) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 najwidoczniej ;) :wink:Zagadaj do chłopaków w temacie o sd gdzie kupili rev E4 i szukaj takiego ;) Te procki naprawdę sie fajnie bujają i są bardzooo tanie ;) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...