Gerwaz Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Kupilem monitor NEC791SB. Nie moge ustawi(na oko) kolorow. :( Potrzebny programik. Tylko nie Test nokia monitor i nec monitor. :evil: Dokladnie chodzi mi o programik w formie zdjecia kolorowego.Jezeli jest wszystko dobrze to widze wszystkie elementy i kolory .Slyszalem ze jest cos takiego. Prosze o linki z gory dzieki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerwaz Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Moga byc tez w innej formie niekoniecznie tak dzialajace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaVooR Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 wiesz co nic mi innego nie pzrychodzi do glowy jak firma adobe wiem ze to moze nie to o co ci chodzi ale jak zainstalujesz se np adobe photoshopa to tam se moze w nim cos ustawisz on sie pokazuje w panelu sterowania jak co to se sprobuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaVooR Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 hihi sprostuje :) po instalacji adobe photoshop w panelu sterowania pokazuje sie oczom uzytkownika program adobe gamma i wlasnie o niego mi chodzilo ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...