Hard-Pc Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Cześć, mam taką małą sprawę. Wiecie może gdzie można kupić i jaki miernik aby pokazywał niskie temperaturki? Takie do -80*. Szukałem na allegro ale wszystkie do -50*C tylko. Z góry dzięki za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 http://www.elfa.se/pl/ zobacz tutaj moze znajdziesz ja narazie nie mam czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Nie lepiej kupic już termometr tani ? CHY700T, kosztuje 150zł nowy, a temperatury pokazuje ładnie. Te odczyty mierników, mozna sobie rownie dobrze z fusów wrozyc i bedzie podobnie Edytowane 13 Listopada 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Nie lepiej kupic już termometr tani ? CHY700T, kosztuje 150zł nowy, a temperatury pokazuje ładnie. Te odczyty mierników, mozna sobie rownie dobrze z fusów wrozyc i bedzie podobnieJasne, termometr też może być ;) Dzięki. Jakiej długości jest mniej więcej ta sonda? Edytowane 13 Listopada 2006 przez Lexus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Temat może na to nie wskazuje, ale zwróć uwagę na to że wszystkie rozmowy o miernikach odbywają się tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...