heryf Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 dziwny problem, czasami komp z siga sam sie wylaczy :/ bez zadnego powodu, odpale go ponownie i wsio gra :/ temp w normie, co moze sie dziac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 a napiecie na procu jakie masz? jakies OC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Jaki komputer masz napisz coś więcej, czy przy grach czy cóś :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 1.4v 2500mhz, oglnie stalo sie to raz przy grze, raz przy przegladaniu netu, jak narazie nie ma na to reguly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Jaki komputer masz napisz coś więcej, czy przy grach czy cóś :mur: :mur:Widzę, że od tego walenia głową w mur to trochę ci się mózg poodbijał :angry: Przecież napisał, że 'komp z siga' Komputer wyłącz się tak, jak byś odciął zasilanie, czy pojawia się napis 'trwa zamykanie systemu"? U mnie jest czasami tak, że jak jest minimalny zanik napięcia w sieci to komp się wyłączy, mimo że reszta urządzeń działa normalnie, tylko żarówki migną. Edytowane 13 Listopada 2006 przez KiMR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 tak jakbym odcial zasilanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Widzę, że od tego walenia głową w mur to trochę ci się mózg poodbijał :angry: Przecież napisał, że 'komp z siga' Komputer wyłącz się tak, jak byś odciął zasilanie, czy pojawia się napis 'trwa zamykanie systemu"? U mnie jest czasami tak, że jak jest minimalny zanik napięcia w sieci to komp się wyłączy, mimo że reszta urządzeń działa normalnie, tylko żarówki migną. Ale numer nie zauważyłem :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 hmmm, wlasnie na poczatku myslalem ze brak pradu ale wszystkie inne odbiorniki dzialaja bez zarzutu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Czy wszystkie podzespoły, a zwłaszcza zasilacz masz sprawne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Może się przegrzewa, sprawdź temperaturę procka, ręką radiator czy nie jest gorący Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 no teraz to sam nie jestem pewien co do zasilacza :/ w sumie mam go od kwietnia tego roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 1.4v 2500mhz, oglnie stalo sie to raz przy grze, raz przy przegladaniu netu, jak narazie nie ma na to regulya te ustawiania to Full Stable? U mnie na Toledo zdazylo mi sie pare razy cos podobnego, na 99% spowodowane za niskim vcore. C&Q masz wlaczone? EW. mozna zajrzec tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 ta wszystko stabilne, c&q wylaczone, zainstalowane to mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 hmmm i tak sprobowalbym odkrecic troche proca i zobaczyc co bedzie, u mnie pomoglo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 dzis np. od 16 katuje kompa carbon, cs, pes6 i jakos sie nie wylaczyl :/ dziwne to ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Może jednak, jest coś z prądami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 A moze wystarczy po prostu wyczyscic w srodku bude z kurzu ;) Samorestartujacy (wylanczajacy) sie komp to czesto przyczyna syfu w budzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...