raki Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 CPU die jest wskażnikiem temp. proca, a RT1 czego?? w stresie pokazuje mi tam (RT1) 43-44 stopnie... czy to nie za dużo??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 jak na ten podkrecony proc to średnio ale lepiej jak by mila z 37 - spoczynek 40-stress Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 ale czego to jest temperatura??? to RT1??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 moim zdaniem ten programik ma przeklamania, do monitorowania temperatury polecam motherboard monitor lub Speedfan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 moim zdaniem ten programik ma przeklamania, do monitorowania temperatury polecam motherboard monitor lub Speedfan sciągnęłem speedfana i w temp.3 pokazuje mi 128st. Troche dziwne... czego to jest temperatura?? (temp1 to chipset, temp2 to cpu, a temp3??) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 to niemozliwe!!!!!!!!! masz walniety czujnk. Sprobuj jeszcze innych programow. Przy takiej temperaturze juz by ci sie cos zaczelo topic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 to niemozliwe!!!!!!!!! masz walniety czujnk. Sprobuj jeszcze innych programow. Przy takiej temperaturze juz by ci sie cos zaczelo topic :D wiem, że by sie zaczeło topic palić itd... ale pzrejrzałem manuala od płyty i na płycie sa tylko 2 czujniki RT1-u podstawy proca i RT2 koło AGP...a to trzecie to jakiś wymyśł speedfana czy co...?? Ale już sie o to nie martwie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adzik Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Zależy jaką masz płytę,u mnie na solteku 75drv4 pierwszy czujnik jest pod prockiem a drugi jest dwupinowym złączem do którego dołącza się kabelek z termistorem ,a ten do czego już sie chce(ograniczone długością kabelka)- np. u mnie HDD. Na wielu płytach drugi czujnik pokazuje temp. wnętrza kompa lub jakiegoś innego podzespołu ale to już powinno być opisane w instrukcji. Speedfan jest przystosowany do zbierania informacji z trzech czujników,jeżeli nie masz trzeciego na płycie a jest on aktywowany do oczytu w programie to speedfan podaje w tym momencie co mu się podoba-np. u mnie podawał 240st.C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ABS II to temp na jądrze (termistor w procu) RT1 to o ile pamiętam temp czujnika pod procem, a 2 to termistorek na druciku (tak mam w sl75drv5) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...