pvl Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Nie importuje mi wszystkich kontakow. Czemu ?? I drugie. Po wyslaniu ustawien automatycznych na koma nie wiem ktore wybrac aby laczylo sie przez gprs i pobieralo opalte za dane a nie za czas. W profilach mam PLUS GSM , PLUS MMS i PLUS WEB . Czy te PLUS WEB to jest internet gprs ? czy moze jednak trzeba PLUS GSM uaktywnic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Nie importuje mi wszystkich kontakow. Czemu ??Edit, nie doczytałem tematu :oops: a co do kontaktów to w gg pochodnych to chyba rodzinne, wiele osób ma problem z listą kontaktów, nawet importując ją na kompie wcześniej wyeksportowaną (ściąga im 50%, 80%,a czasami nie pobiera w ogóle listy) spróbuj papli, miałem i z kontaktami nie było problemów Edytowane 14 Listopada 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Czytaj ze zrozumieniem. W jadu gadu mi ni importuje wszystkich kontakow z serwera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...