vtg Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Wypas demko, tylko troszkę za krótkie ;). ... już sie nie mogę doczekać pełnej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martins2000 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Własnie to jest to,czeka sie latami na cos takiego, a tu juz po demie widzac jak króciutkie misje będą i ta cholerna liniowość,poprostu z wielkiej burzy mały deszcz!!!Norma,mysle ze niedoscignioną grą jednak bedzie tylko jeden tytuł-jaki? proste- Assassin's Creed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 No demo powiem że wyczesane, ciągle coś sie dzieje, już nie mogę sie doczekać full :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 I tak zapewne mało kto będzie grał w SinglePlayera, tylko wszyscy w Multi będą grali. Osobiście nigdy nie przeszedłem całego SP w CoD2, tylko cały czas po sieci gram. http://www.play.pl/multimedia/pc_gry/akcja...fare-33694.html - chyba jedyny serwis polski który oferuje pre-order CoD4:MW Czy ktoś wie czy będzie dostępna w PL seria limitowana ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) ja zamówiłem tu http://www.ultima.pl/Call_of_Duty_4_Modern_Warfare_PL/i5027/ co do dema gra dobrze zoptymalizowana - takie cod 2 z troche lepsza grafika i innymi realiami - mi sie podoba żałuje jedynie za nie ma kara :) Edytowane 12 Października 2007 przez sickboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) http://www.play.pl/multimedia/pc_gry/akcja...fare-33694.html - chyba jedyny serwis polski który oferuje pre-order CoD4:MW Nie tylko jest jeszcze np. tutaj http://www.gram.pl/sk7_8AzeHu2_Call_of_Duty_4.html Edytowane 12 Października 2007 przez robowsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Jak dla mnie szkoda czasu na tą gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Jak dla mnie szkoda czasu na tą gre.Nie ma to jak konstruktywna krytyka z wymienionymi "+" i "-", aż czytać się chce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 I tak zapewne mało kto będzie grał w SinglePlayera, tylko wszyscy w Multi będą grali. Osobiście nigdy nie przeszedłem całego SP w CoD2, tylko cały czas po sieci gram. Mnie przyznam szczerze multi już nie chwyta, więc jest mi zupełnie obojętny. "Miliony" godzin spedzone na meczach Q3/UT wyleczyły mnie skutecznie z multi. A może już za stary jestem...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Mi się demko bardzo podoba szczególni patrzyłem pod kątem multi i powiem szczerze, że już wiem na co się przerzucam z Bf-a 2, właśnie takiej gry mi było trzeba. Edytowane 12 Października 2007 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Nie ma to jak konstruktywna krytyka z wymienionymi "+" i "-", aż czytać się chce :wink: Może i dużo się dzieje, ale strzelanie do statycznych przeciwników mnie nie bawi, a tej liniowości nie da się nie zauważyć - np jak nie zniszczysz czołgów na moście to...... nic się nie stanie. No ale kto co lubi :wink: Edytowane 12 Października 2007 przez VICTORious Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Dobry ! Otóż podczas uruchamiania dema, w miejscu przy wyborze lub stworzeniu profilu, gra mi się zawiesza i wyskakuje błąd iw3sp.exe. Miał ktoś taki błąd i sobie poradził ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 @VICTORious nie chce cię urazić ale jeżeli grałes na niższym poziomie jak Veteran to możesz mówić ze stateczni przeciwnicy :P zagraj na jak najwyzszym poziomie to mimo tego ze bedą stali i tak bedzie ciezko. Ja mam dylemat czy zamówić gre, bo za kilka dni będę musial oddać GF 6800GS i come back Radeon 9550 a na nim nie ruszy... chyba, żeby zakupić jakąś grafike za małe pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 I tak zapewne mało kto będzie grał w SinglePlayera, tylko wszyscy w Multi będą grali. Osobiście nigdy nie przeszedłem całego SP w CoD2, tylko cały czas po sieci gram. http://www.play.pl/multimedia/pc_gry/akcja...fare-33694.html - chyba jedyny serwis polski który oferuje pre-order CoD4:MW Czy ktoś wie czy będzie dostępna w PL seria limitowana ??? [OT] Następny ,który od zawsze miał neta i od zawsze grał tylko na multi. Ja rozumiem, że multi może być nawet lepsze od single. Tak było z COD 2 ,tak było z MOH: AA czy też pierwszym COD'em. Ja osobiście najdłużej grałem tylko w Q3 ,ale mi tez sie znudził.Potem znów zacząłem grać . To samo było z ET CS'em 1.5/1.6. Kiedyś mało kto miał net i mało kto mógł sobie pozwolić na grę w multi. Najwyżej chadzało się do kafejek na CS'a czy Q3 albo Starcrafta. A w domu zagrywało się w nowe gierki pod Single ,a to Quake 2 ,a to Sin tudzież jakiś RTS. Dlatego cieszę sie, że dalej robią tryb dla jednego gracza ,bo IMO wolę od czasu do czasu kilka godzin rozrywki niż tą monotonię jaka mnie dopadała na serwerach grając choćby w Q3. Zawsze to dodatkowa atrakcja.[/OT] Co nie znaczy, że w COD4 będę grał tylko na single. Liczę na nowe pomysły. Tak apropo silnika na którym jest robiony COD4. Piszecie że jest to modyfikacja tego z COD3. Co dziwne ,ale na PC nie był pisany ,więc jakby nie patrzeć to konwersja. Może jednak to silnik COD2 ? Ktoś testował jak gra wykorzystuje 2 rdzenie ? U mnie FPS rzadko co spada poniżej 25. Ciekawi mnie czy gra bardziej jest zależna od procka czy GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martins2000 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Powiedzcie mi dlaczego jak naciskam np.spacje na poczatkowym filmie to mi na pulpit wychodzi,jak gram i mnie zabija i chce wgrac od tego miejsca gdzie był save to tez mnie wywala do windy,przeciez to jest meczące caly czas od początku wgrywac gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Niczego takiego nie zaobserwowałem u siebie. Jak wyrzuca Cię do pulpitu to otrzymujesz jakikolwiek komunikat błędu ?? Jaki system?? U mnie demo działa bez żadnego problemu na Windows XP SP2 x64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martins2000 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 nie wyskakuje zaden błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Może i dużo się dzieje, ale strzelanie do statycznych przeciwników mnie nie bawi, a tej liniowości nie da się nie zauważyć - np jak nie zniszczysz czołgów na moście to...... nic się nie stanie. No ale kto co lubi :wink:Dlatego wymyślono tryb MP. A żeby nie robić OT to, ... IMO najlepsze w CoD4 są realia ... chociaż lubię czasem postrzelać z Thompsona :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Może i dużo się dzieje, ale strzelanie do statycznych przeciwników mnie nie bawi, a tej liniowości nie da się nie zauważyć - np jak nie zniszczysz czołgów na moście to...... nic się nie stanie. No ale kto co lubi :wink: w pewnych momentach naprawdę jest fajnie i widać,że boty reagują, miasłem sytuację, że bocik leciał za mną wokół śmietnika, ja dogoniłem go od tyłu ale koledzy zmietli go gradem pocisków więc moim zdaniem dobrze reagują, wiadomo, gdyby nie wylatywali pod lufę to nie byłoby tak dynamicznie grałem tylko na trudności Veteran, po początkowych trudnościach wnioskowałem, że wciąga mnie nadal myślę, że to jedyny sensowny tryb czeste savy są świetne jeśli w multi nie będzie pojazdów i takiej wolnośc jak w BF2i to nie zainteresuję się CODem twórcy pozbierali wiele dobrych pomysłów, wygląd podobny do BF, ciekawe ładowanie poziomów, racjonalne savy, hitboxy, można brać wszystkie leżące bronie, nowoczesne broniw, minusy to : małe mapy, i liniowość, która czasem doprowadza do nastania ciszy na mapie, a po wykonaniu rozkazu, wrogowie nagle odżywają w sąsiednim budynku 4 słowa: COD był zawsze fajny Edytowane 12 Października 2007 przez kurdefelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 A ja się zapytam. Czy w porównaniu do MOH:A działa płynniej ?? Bo na moim konfigu MOH:A w 80x600 działał poniżej oczekiwań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Dla mnie CoD4 to porazka... Nie mowie tutaj o grafice ktora jest fajna i oddaje klimat czy o optymalizacji ktora jest na najwyzszym poziomie, bo u mnie poprostu lata... Coz CoD2 nie przypadl mi do gustu ze wzgledu na wszedobylski Bot attack i niekonczace sie zasoby wroga w nowe mieso do ustrzelenia. Denerwowal mnie rowniez totalny chaos na polu bitwy... typowa siekanka ala Serious Sam w realiach 2 wojny swiatowej. Coz po zapowiedziach i kilku filmikach myslalem ,ze to sie troche zmieni. Niestety mylilem sie :( Wczoraj przeszedlem demo i musze powiedziec ,ze takiego chaosu na polu bitwy dawno nie widzialem. Zwlaszcza ta akcja z obrona czolgu. Smiech na sali. To co sie tam dzieje nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia. Mysle ,ze w fulla i tak zagram poniewaz misje snajperskie moga byc fajne i byc moze infinityward czyms mnie jeszcze zaskoczy. Coz czekamy na demo UT2007 ;) Edytowane 12 Października 2007 przez Karas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) ANalfabeta... Nie wiem jak na Twoim będzie ale u mnie te dwie gry dzieli duża różnica. Szybciej działa oczywiście CoD4. Edytowane 12 Października 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 No ale Twoj konfig "deko" :D inny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 jeśli w multi nie będzie pojazdów i takiej wolnośc jak w BF2i to nie zainteresuję się CODemnie bedzie, i dobrze, bo to ma byc normalna strzelanka jak w 1 i 2, a nie jakis rozpieprz na sali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Kamil* Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Ma moim leciwym konfigu gra chodzi lepiej niz MOH:A i o wiele lepiej wygląda :). Nieustanna akcja , możliwość podnoszenia chyba wszystkich broni, dobra optymalizacja... itp. cóż gierka przypadła mi do gustu... aczkolwiek nie oczekiwałem zbyt wiele, jednak mile mnie zaskoczyła:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 A ja się zapytam. Czy w porównaniu do MOH:A działa płynniej ?? Bo na moim konfigu MOH:A w 80x600 działał poniżej oczekiwań Tak, działa dużo lepiej niż MOH: A. U mnie 800x 600 i jakieś średnie ustawienia (min. 30 fps, ale średnio jest ok. 50 fps) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Dziękuję Panowie za odpowiedzi. Utwierdza mnie to jedynie w przekonaniu, że preorder to dobry pomysł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 powiem jedno :) stary dobry CoD :D giera syci, az milo :D fajna muzyka, odglosy i grafika a do tego wszystko chodzi bardzo plynnie ciekawi mnie tylko co sie lepiej sprawdza w tym CoD, czy 7900 czy 8600, maybe dzisiaj porobie testy z kumplem no teraz czas na ut3 - testy za jakies 2h :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Gierka syci. Wygląda dobrze, akcja wręcz filmowa ... a śmiga az milo, u mnie na max. A jak zobaczyłem pierwsze momenty z intra to myslałem ze to jakiś trailer ze Stalkera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@t Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Mam pytanie: Wiem, że demo waży jakieś 1,5GB, czy po rozpakowaniu a przed instalacją dam rade przenieść to na innego kompa za pomocą pena 1GB. Uprzedając inne pomysły: nie mam jak wyjąć dysków, załatwić większego pena, nie mam na kompie z netem DVDRW i nie moge zainstalować niczego czym podziele plik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...