Gość MaRuH Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 COD4 nie ma w ogóle pod DX10 z tego co wiem, tylko DX9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 @SULACO dziala SLI w COD4?? bo nie jestem co do tego pewny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 dziala SLI w COD4?? bo nie jestem co do tego pewny...nie wiem, nie mialem okazji przetestowac, ale w demie dzialalo bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 @SULACO dziala SLI w COD4?? bo nie jestem co do tego pewny... Najprościej możesz to sprawdzić wyłączając w sterowanikach SLI i porównać framerate. Albo sprawdź czy nHancer ma profil dla COD4. Zawsze możesz zajrzeć tu http://forums.slizone.com/ Można klka ciekawych rzeczy tam wyczytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Czy grafika faktycznie jest tak ładna jak na filmikach z youtube ? Coś mi się nie chce wierzyć aby na 7600GT śmigała w max detalach i to płynnie. Chyba, że grafika jest tylko rozszerzeniem tej z COD2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Czy grafika faktycznie jest tak ładna jak na filmikach z youtube ? Coś mi się nie chce wierzyć aby na 7600GT śmigała w max detalach i to płynnie. Chyba, że grafika jest tylko rozszerzeniem tej z COD2 ? Pograłem chwile i grafika jest taka ładna jak na filmikach :) Nie wiem jak dalej .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawi84 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 pewnie zablokują dziś tą aukcje , imo jak można być takim głupim żeby sprzedawać piraty na allegro :mur: Widocznie mozna :D a ja widze ze ty konto na pclab tez masz :P :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Czy grafika faktycznie jest tak ładna jak na filmikach z youtube ? Coś mi się nie chce wierzyć aby na 7600GT śmigała w max detalach i to płynnie. Chyba, że grafika jest tylko rozszerzeniem tej z COD2 ? Jest rozszerzeniem i to rozszerzenie subiektywnie poprawiło wygląd tak jak widać, zachowując wydajność podobną do COD 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Gierka fajna, z braku czasu zaliczylem tylko szturm na statku, podoba mi sie to polaczenie cod'a z r6 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Jest rozszerzeniem i to rozszerzenie subiektywnie poprawiło wygląd tak jak widać, zachowując wydajność podobną do COD 2. Pograłem chwile i grafika jest taka ładna jak na filmikach :) Nie wiem jak dalej .... No to jak z tym jest dokładnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) Grafika jest ok , tylko jeżeli nie patrzysz w niebo i daleko przed siebie - bitmapa wypala gały :lol2: Wartka akcja , także czego chcieć więcej :wink: Edytowane 8 Listopada 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 No to jak z tym jest dokładnie ?Jedno nie przeczy drugiemu. Ściągnij demko i się przekonasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Gdy ktos sie spotka z mozliwoscia zakupu gry w Empiku ew Mediamarkcie prosze o informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwonek81 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Gdy ktos sie spotka z mozliwoscia zakupu gry w Empiku ew Mediamarkcie prosze o informacje.Od 9.11 w Media markt ma być COD4 za 79,90 zł ! Ciekawe jak będize sie sprawował pod winda x64 - ktoś testował demko ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chetau Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) WTF :| Po zainstalowaniu najnowszych bibliotek to samo Edytowane 8 Listopada 2007 przez Chetau Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Gra mnie pozytywnie zaskoczyła :) Jeśli chodzi o grafikę i grywalność to jest jak zawsze na bardzo wysokim poziomie. Co do wymagań to ze wszystkim na full 1360x768 chodzi bardzo płynnie, aż się zdziwiłem, że tak płynnie. Ten kto nie pogra w nowego COD'a to niech wie, że dużo traci. Nabardziej podoba mi się akcja z przejażdżką prezydenta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) Również posiadam już nowego COD4 i gra jest bardzo dobra, rewelacyjna akcja, ciągle coś się dzieje nie ma chwili oddechu, takie gry lubię :D. Co do wymagań to gram na 1024-768 wszystko full i jest naprawdę płynnie a grafika bardzo ładna,, świetna optymalizacja, no nic idę grać dalej. Edytowane 8 Listopada 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 A co robi w tej grze Jean Reno :lol2: - akcja z mercem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 No i jest recka na gry online http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=4551&STR=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) Ja właśnie ukończyłem CoD4 i mam nadzieje, że multiplayer będzie równie dobry jak singiel bo niecałe 6 godzin gry pozostawia pewien niedosyt... Akcja i klimat po prostu wylewają się z monitora ;) Edytowane 8 Listopada 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Jest juz do kupienia w Empiku za 85zł (relacja siostry) No to za 2h bedzie grane ;> Dziekowac szybkim pociagom PKP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 A co robi w tej grze Jean Reno :lol2: - akcja z mercem.To samo pomyslalem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) Nie umiem, nienawidzę, nieznoszę grać w gry z muzyką - są nieliczne wyjątki, jak np. HL2, gdzie muzyki jest tyle, co kot napłakał, ale w takiej gdzie jak CoD granie z muzyką... to dziadostwo, ja chcę czuć się jak na wojnie, a nie jak na kiepskim filmie :P Może ktoś z Was wie jak się jej pozbyć? 1) w grze brakuje opcji przyciszenia bądź wyłączenia muzyki 2) wypakowanie muzyki z iw_11.iwd (zwykły zip) i pozostawienie w main\sound\music nie daje efektu 3) wpakowanie muzyki do nowego archiwum iw_12.iwd, tudzież pod inną dowolną nazwą typu zzzzzzz.iwd = crash i raportowanie błędów 4) zastąpienie mp3 w oryginalnym iw_11.iwd = crash Ręce mi opadają, nie będę grał w tą grę dopóki muzyki nie wyłączę :P Wiem, że na złość nikomu nie zrobię (ha! oddam grę do sklepu! :P), ale mnie szlag trafił przed momentem :D Edytowane 8 Listopada 2007 przez soulburner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Zacząłem grać w nowego COD'a o godzinie 11 i przeszedłem go jakieś 1.5 godziny temu. SP bardzo krótki ,ale za to jak wciągający. Naprawdę dawno nie miałem tak by przez 5 godzin nie odrywać się od komputera nawet na minutę. Gameplay w tej grze miażdży dosłownie wszystko. Jak wyżej ktoś napisał cały czas coś się dzieję. Grałem na 3 poziomie (hard ? ) i bywało naprawdę ciężko. Jak w tej misji z Zajcewem (nie wiem czy dobrze napisałem ) ,albo misja w Czarnobylu ,a dokładnie to oczekiwanie na przylot helikoptera. Nie było za bardzo się gdzie schować ,a piechurzy nadchodzili ze wszystkich stron oprócz tyłów. Jak dla mnie mimo ,że gra krótka to bardzo miodna. 9/10 za to ,że na te 5 godzin oderwałem się od rzeczywistości.Oj dawno tak nie nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Nie umiem, nienawidzę, nieznoszę grać w gry z muzyką - są nieliczne wyjątki, jak np. HL2, gdzie muzyki jest tyle, co kot napłakał, ale w takiej gdzie jak CoD granie z muzyką... to dziadostwo, ja chcę czuć się jak na wojnie, a nie jak na kiepskim filmie :P Może ktoś z Was wie jak się jej pozbyć? 1) w grze brakuje opcji przyciszenia bądź wyłączenia muzyki 2) wypakowanie muzyki z iw_11.iwd (zwykły zip) i pozostawienie w main\sound\music nie daje efektu 3) wpakowanie muzyki do nowego archiwum iw_12.iwd, tudzież pod inną dowolną nazwą typu zzzzzzz.iwd = crash i raportowanie błędów 4) zastąpienie mp3 w oryginalnym iw_11.iwd = crash Ręce mi opadają, nie będę grał w tą grę dopóki muzyki nie wyłączę :P Wiem, że na złość nikomu nie zrobię (ha! oddam grę do sklepu! :P), ale mnie szlag trafił przed momentem :D :blink: a obraz ci nie przeszkadza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 :blink: a obraz ci nie przeszkadza? Mnie za bardzo biję w oczy... ;) A tak na serio to ludzie czepiacie się szczegółów. Muzyka jest bardzo przyjemna IMO i wcale tak nie przeszkadza. Ba ja na nią nie zwracałem uwagi ,bo mnie gra bardziej interesowała. Ludzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Dla mnie muzyka w grach jest tak wazna jak ten nieszczesny(:D) obraz. Przeciez muza jest od tego zeby budowac klimat, o ile jest tworzona pod dana gre a nie wzieta zywcem z mtv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 :blink: a obraz ci nie przeszkadza? a co Ci do tego ?? soulburner zadał proste pytanie jak nie potrafisz na nie odpowiedzieć to nie odpowiadaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) ty znow masz jakis problem? skoro pisze o tym na forum to chyba kazdy moze miec cos do tego Edytowane 8 Listopada 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 To samo pomyslalem :]Hehe tak samo mialem ;d ale faktycznie podobny ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...