Kaeres Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) Przepraszam za wcześniejsze wprowadzenie w błąd tym, że w misja snajperska w Prypeci jest ostatnią (btw. chyba najlepsza misja w grze). Dalej może nie jest już tak bajerancko z grafiką ale za to akcja leje się. To prawda jak ktoś powiedział, że gra wypełniona skryptami ale to ma swoje plusy bo mamy uczucie jakbyśmy oglądali najlepsze filmy Toma Clancy`ego. Nie wiedziałem, że jeszcze tyle można wymyślić przy odwzorowaniu pola walki. Mam tu na myśli misję ostrzeliwania z bombowca w podczerwieni, misję ze snajperem i akcję z dwoma przeciwnikami naraz czy forma kamuflażu (tutaj nie będę zdradzał za wiele bo zepsuję zabawę tym którzy jeszcze nie grali), czy branie pod uwagę wiatru podczas submisji ze snajperem. Wybuch bomby atomowej, dla mnie bomba i raczej też niespotykane w grach. Walenie przez cieńsze ściany czy drewniane skrzynie w single player (ja tego jeszcze nie widziałem). Ciekawe jakie jeszcze pomysły mają twórcy takich gier. A tym miejscu wspomnienia tego kolesia co z nami idzie plus dźwięk bawiących się dzieci wywołał u mnie taki dreszcz jakiego nie wywołał nawet STALKER. Pożyczka screena od qqrydzy. Edytowane 24 Listopada 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Swoją drogą...podoba mi się akcja, gdy stukniemy jakiegoś delikwenta i ten w pośmiertnych drgawkach robi piruet strzelając po suficie, wygląda to imho kapitalnie... Mógłby ktoś wreszcie wpaść na pomysł, że wrzucenie granatu do pomieszczenia zamkniętego zabija wszystkich w nim obecnych...no, ale nie będę się już czepiał za bardzo :] Kaeres - chciałeś napisać książki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Kaeres - chciałeś napisać książki :DKsiążek nie czytam :P Ok, filmy na podstawie powieści Toma Clancy`ego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronifcb Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Podajcie nazwe servera na jakim gracie :? Chetnie bym pogral z polakami.Dla mnie gierka wypas.Najlepsza w jaka do tej pory grałem!!!Biore sie za dokonczenie singla i wbijam na mp B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razer Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 singlel troche krótki ale mp daje znakomicie radu.. Jedna z lepszych gier w jakie grałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 singlel troche krótki ale mp daje znakomicie radu.. Jedna z lepszych gier w jakie grałem Tylko skiepscili sprawe z profilem, zamiast byc przechowywany jak w bf2 online to jest lokalnie i teraz kazdy moze biegac sobie z full ranga, sam to sprawdzalem z ciekawosci, 2 minutki i mamy 55 lvl. ;] Niektore up'y jak bezszelestne bieganie itp. to imo przegiecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Niektore up'y jak bezszelestne bieganie itp. to imo przegiecie..."Najlepszy" jest Eavesdrop - całkowicie bezużyteczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 ukonczylem singla - chcemy wiecej takich gier !!! :razz: Wszystko dopracowane , super akcja , grafika też niezła , tekstury bdb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 O 20 zapowiada sie gra w MP z moim kumplem, planujemy sie gdzieś wbić, ale jeżeli byloby nas wiecej to chetnie postawię serek, ktoś chętny na minimum 2h rozgrywkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) wlasnie skonczyl sie final PGA w CoD4:) 1. Ultra Frag 2. Men in Black 3. First Line Soldiers 4. NetGamer reaktiv (FLS) dal ciala :P wiecej info TUTAJ no i jesli uzywacie irca to zapraszam na #callofduty4.pl @ quakenet Edytowane 24 Listopada 2007 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Worms14 jesli bedzie wiecej osob z PPC to ja sie pisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Dobra to stawiam serek, jak nikt sie nie pojawi to zmykam na inny IP 83.31.145.138:28960, chyba taki jest numer portu po dwukropek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Dobra to stawiam serek, jak nikt sie nie pojawi to zmykam na inny IP 83.31.145.138:28960, chyba taki jest numer portu po dwukropek. w hlsw ping skacze miedzy 60 a 120 i strasznie duzo lost pakietow, raczej kijowo by sie gralo, wiec nawet nie wchodze, net z TP slabo nadaje sie do gry, a do hosotania jeszcze mniej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Witam. Właśnie skończyłem małą sesje w CoD4 którą odbyłem zupełnie przypadkiem z Jonathanem ;D Stwierdziliśmy że można coś zagrać "forumowo" Tzn. znajdujemy serwer na który wbijamy, albo ktoś stawia i gramy :) co Wy na to? Ja bym chętnie zagrał, np. jutro :) Hehe, za szybko napisałem posta, bo widzę że już coś omawiacie :) Może jutro postaw Worms serwer ok. godziny 21 jak możesz. Myślę, że ktoś się na pewno zjawi :) Pzdr. Edytowane 25 Listopada 2007 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam.A ja znowu zwracam się do was z prośbą o pomoc.A mianowicie nie mogę zainstalować patcha 1.2.Jak kliknę instalator to zaczyna się chyba rozpakowywać a po chwili wyskakuje okienko i pisze chyba na nim że patch jest już zainstalowany.Co z tym zrobić i jak to naprawić. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Wczoraj tylko z kolesiem pograliśmy przez jakiś czas u mnie, później wbiliśmy sie na jakiś inny serwer i tam z dobre 3h biegaliśmy, było super. Szkoda tylko ż kiepsko mi idzie, chyba się starzeję. Dziś oczywiście też postaramy się potrenować, tylko nie wiem czy znajdzie się tylu chętnych by odpalić serek ppc. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Ja bede po 22 ;] Grac moge do 1 wiec luzik :] Jestem bardzo chetny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam. Właśnie skończyłem małą sesje w CoD4 którą odbyłem zupełnie przypadkiem z Jonathanem ;D Stwierdziliśmy że można coś zagrać "forumowo" Tzn. znajdujemy serwer na który wbijamy, albo ktoś stawia i gramy :) co Wy na to? Ja bym chętnie zagrał, np. jutro :) Hehe, za szybko napisałem posta, bo widzę że już coś omawiacie :) Może jutro postaw Worms serwer ok. godziny 21 jak możesz. Myślę, że ktoś się na pewno zjawi :) Pzdr. gralem z toba :P na serrverze bodajze eSports.pl TDM :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 No z Zozolem pykalisy do 1 z groszami. Wiec mozliwe ze wpadles na nas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) zozola juz kilka razy spotkalem na tym servie bo zapamientalem ten nick ;p aktualnie jestem na serverze esports i zozol tam gra :P moj nick 'ytz0rD' swoja droga to dobry server na szybki exp ;p Edytowane 25 Listopada 2007 przez TeLe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Też wczoraj was na tym servie spotkałem ;) A co do serva to faktycznie fajny... 110pkt za zabitego przeciwnika strasznie szybko pozwala na podniesienie rangi, nie ma to jak kończyć rundę mając przeszło 2000pkt i to bez zakończenia jakichkolwiek wyzwań :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 mam pytanko, wysłał by ktoś folder player z cod'a? Mam dopiero 9 poziom a po zmianie nazwy folderu zmienia sie nazwa nicku w grze wiec jeśli ktoś by miał dobry humor to wysłać na maila koziolek10@wp.pl . Thx proszę komentarze zachować dla siebie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Kozik nick w grze możesz sam sobie zmienić :] W konsoli wpisujesz /name jakiś nick albo w opcjach multiplayer też możesz zmienić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaz Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam moze ktos sie spotkal z podobnym problemem lub wie jak to rozwiazac, zainstalowalem wczoraj cod4:mw odpalam gre i przy probie ominiecia filmikow( naciskajac dowolny ) klawisz wyskakuje mi blad pliku exe to samo dzieje sie jak probuje zmeinic ustawienia, wie ktos co moze byc przyczyna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 OK to się zobaczy wieczorkiem, jakby co to podajcie adres IP serwera gdzie będziecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) K[' date=25 lis 2007, 12:13' post='2824900] mam pytanko, wysłał by ktoś folder player z cod'a? Mam dopiero 9 poziom a po zmianie nazwy folderu zmienia sie nazwa nicku w grze wiec jeśli ktoś by miał dobry humor to wysłać na maila koziolek10@wp.pl . Thx proszę komentarze zachować dla siebie:) w tym co napisales nie widze powodu aby ktos ci wyslal profil, ja napewno nie wysle ci mojego 44lvla na ktory gralem 13h. @up ja powinienem byc kolo 20-21 na serverze: 91.198.55.210:28932 Edytowane 25 Listopada 2007 przez TeLe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam.A ja znowu zwracam się do was z prośbą o pomoc.A mianowicie nie mogę zainstalować patcha 1.2.Jak kliknę instalator to zaczyna się chyba rozpakowywać a po chwili wyskakuje okienko i pisze chyba na nim że patch jest już zainstalowany.Co z tym zrobić i jak to naprawić. :cry: A po co naprawiac? skoro masz już patcha zainstalowanego ? Aczkolwiek u mnie też jest coś nie tak, patcha zainstalowałem a w grze mi wersję 1.1 pokazuje i żebym uaktualnił... dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 A po co naprawiac? skoro masz już patcha zainstalowanego ? Aczkolwiek u mnie też jest coś nie tak, patcha zainstalowałem a w grze mi wersję 1.1 pokazuje i żebym uaktualnił... dziwne Właśnie chodzi o to że mam ta samo jak Ty,czyli w grze jest 1.1 i dodatkowe okienko na samej górze żeby uaktualnić grę.Więc coś jest nie tak. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 misja na Ukrainie ma wiekszy klimat niz cala Prypeć w Stalkerze heh. wtf. to co jest w tej misji powinno sie bylo znaleźć w Stalkerze. Mam na mysli przede wszystkim diabelski mlyn, ktory jest esencja wszelakich fot z Prypeci. nadal jestem pod wrazeniem optymalizacji. to nie crysis :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 No to szukamy serwa i wbijamy po 21/22:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...