jonathan Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zaczekaj az sie rozkrecisz... pozniej jest dopiero jazda ;] Zapraszam jak cowieczor o 22 na esport :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 w końcu zdobyłem złotego kałacha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) U mnie dopiero 38 poziom, ale mam wrażenie, że M16A4 to największa potęga na dystanse średnio-dalekie, zwłaszcza w połączeniu z "szybkim strzałem", "pewnym celowaniem" i celownikiem optycznym. Z takim zestawem niszczę wszystko, co stanie mi na drodze :). Edytowane 11 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 też tak myślę :] gdyby ta broń posiadała tryb automatic ... :gitarzysta: ps. 11k zabitych przeciwników za mną :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 a ja wlasnie pogralem troche po sieci... normalnie jestem zachwycony... grywalnosc na poziomie bf2... oczywiscie jak zwykle na poczatku problemy z punkbusterem... aktualizacja nic nie dawala.. przeinstalowalem gre.. pozniej punkbuster i jest cacy :) A ja mam mały problemik który się zaczął niedawno. W MP juz napykałem dość sporo i od dwóch tygodni nie grałem (wróciłem do 2-ki), w końcu się przełamałem i zagrałem singla. Dwa wieczorki i koniec.(Prypeć wymiata :D ). No to se myśle zagram znowu w multi. I zonk :mur: jak wcześniej nie miałem żadnych problemów tak teraz non stop wywala mnie Punk Buster (z róznych powodów). Zassałem aktualizacje i dalej nic. 20 sekund grania i kick... WTF ?? Coś się pozmieniało od 2 tygodni? Jakiś patch potrzebny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 haxy czas zaktualizować ;) może warto wgrać patcha 1.3. napisz za co ciebie wywala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 haxy czas zaktualizować ;) może warto wgrać patcha 1.3. napisz za co ciebie wywala. Jakies losing keypack, czasami ignore quering i jeszcze jakieś ale juz nie pamietam co pisało. Zagram to zapisze dokładnie co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 wyłącz zaporę :] powinno pomóc lub odblokuj porty 28960 TCP oraz UPD. aktualizacja pb też nie zaszkodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 wyłącz zaporę :] powinno pomóc lub odblokuj porty 28960 TCP oraz UPD. aktualizacja pb też nie zaszkodzi. Ok, dzięki. Spróbuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 z glupia frant... warto kupic te gra dla mp? bo gralem kiedys w bf2, aao, przy czym bf2 po jakis 4 miesiacach sprzedalem...te skoki i hedy z powietrza jakos skutecznie mnie odstreczyly od tej gry. a aao jakos klime stracilo, albo mam kryzys wieku sredniego :) 1/3 wieku za mną to może jakas normalizacja? esz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 z glupia frant... warto kupic te gra dla mp? bo gralem kiedys w bf2, aao, przy czym bf2 po jakis 4 miesiacach sprzedalem...te skoki i hedy z powietrza jakos skutecznie mnie odstreczyly od tej gry. a aao jakos klime stracilo, albo mam kryzys wieku sredniego :) 1/3 wieku za mną to może jakas normalizacja? esz Mysle że warto, sam mam podobny problem jak Ty ale CODzika sobie nie odmawiam :D . Świetnie mi sie grało w COD2 i świetnie się szpila w czwórke MP.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razer Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Niedługo gra w moim posiadaniu. Kto jest najlepszy w chwili obecnej? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Niedługo gra w moim posiadaniu. Kto jest najlepszy w chwili obecnej? :DNa pewno nie ja...Ale pewnie ten najlepszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba2350 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Mam mały problem z MP, jak już się uda podłączyć do serwa to przy setting up game wywala do windy z komunikatem: http://img519.imageshack.us/img519/5788/bdwd3.jpg A potem jeszcze odnosi się do pliku w katalogu main\iw_06.iwd. Help? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) Mam mały problem z MP, jak już się uda podłączyć do serwa to przy setting up game wywala do windy z komunikatem: http://img519.imageshack.us/img519/5788/bdwd3.jpg A potem jeszcze odnosi się do pliku w katalogu main\iw_06.iwd. Help? Błąd "unpure client detected" pojawia się w przypadku próby wejścia na serwer, postawiony na zmodyfikowanych plikach gry, których użytkownik nie posiada. Mówiąc krócej: brak dodatkowych skinów, modeli, modów... Może być też odwrotnie - użytkownik posiada pliki (poza wyżej wymienionymi - niestandardowe mapy, "haksy"...), których nie ma na serwerze (to tak zwane serwery pure), przez co ten blokuje mu dostęp. Ma to na celu uniknięcie wspomnianego już "haksowania". Edytowane 13 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba2350 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Da sie to jakoś naprawić???????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Tak, usunac gre i zainstalowac od nowa, albo grac na czystych serwerach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 A mnie się ranga wysypała, partycja systemowa świrowała (brat to naprawił) i muszę nabijać ją od nowa a miałem 35lvl. Niech to szlag, tak w ogóle to podajcie serwy na których gracie, ja chętnie dołączę. BTW mój nick to Polish Vodka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 a u mnie jak zwykle punkbuster szaleje... raz mi wyskakuje ze mam permanentnego bana a innym razem normalnie wchodze na serwery ktore maja pb wlaczone :lol: (dodam ze pb najnowszy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 spylon gram z Drunk Zozolem na esport. Czasami wpadaja tez inni ludzie Dzisiaj pewnie bede po 22 PPC|jonathan jak co ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ja gram pod nickiem takim, jak na forum. Najczęściej na 2-game Clan [2gc], www.callofduty.pl COD4 public (tutaj wchodzę, kiedy mam ochotę pośmiać się z kłótni na chacie) i Kettenschnueffler =[uA]= COD4. Mało slotów, tdm - przyjemna gra, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 I dalej nic. Ktoś wie jak sobie poradzić z tym punkbusterem? Wiecznie to samo: Ignoring Queries, loosing key Packets... Ustawiłem CL_maxpacket na 60, zaktualizowałem punkbustera, loguje sie jako administrator i dalej to samo :( . Wcześniej wszystko było OK a teraz nie da sie grać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Kobrowisko działa w ogóle iu Ciebie teraz aktualizacja pb ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) Kobrowisko działa w ogóle iu Ciebie teraz aktualizacja pb ?? Działa. Juz zasysałem najnowszą wersje. Nic nie pomogło. Ściągnąłem nawet "ręcznie" ale efekt ten sam czyli zadnych zmian. Czytałem troche po forach i wilu ludzi ma podobny problem... Juz mnie normalnie roz.......a.!! Szpil oczywiście oryginał. Przed chwilka znowu mnie wywaliło po ok 2 minutach granie (Ignoring Queries i jakieś cyferki) Edytowane 13 Grudnia 2007 przez Kobrowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Działa. Juz zasysałem najnowszą wersje. Nic nie pomogło. Ściągnąłem nawet "ręcznie" ale efekt ten sam czyli zadnych zmian. Czytałem troche po forach i wilu ludzi ma podobny problem... Juz mnie normalnie roz.......a.!! Szpil oczywiście oryginał. Przed chwilka znowu mnie wywaliło po ok 2 minutach granie (Ignoring Queries i jakieś cyferki) mój PB może pomoże :] http://rapidshare.com/files/76375107/Call_...are_PB.rar.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 mój PB może pomoże :] http://rapidshare.com/files/76375107/Call_...are_PB.rar.html Dzięki bardzo :D .Już zasysam. Jutro zdam relacje czy pomogło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Może warto dodać: ja PB nie aktualizowałem i żadnych problemów nie mam. No, może poza tym, że czasem, żeby wejść na serwer muszę kilka razy wpisywać reconnect w konsoli, bo odliczanie dochodzi do jedenastu i zrywane jest połączenie z serwerem (i nie jest to spowodowane zbyt niską przepustowością łącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Już sprawdziłem PB Nierealnego... :cry: Niestety nic nie daje. Skopiowałem wszystko jak trzeba, a on dalej mnie wywala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Może warto dodać: ja PB nie aktualizowałem i żadnych problemów nie mam. No, może poza tym, że czasem, żeby wejść na serwer muszę kilka razy wpisywać reconnect w konsoli, bo odliczanie dochodzi do jedenastu i zrywane jest połączenie z serwerem (i nie jest to spowodowane zbyt niską przepustowością łącza. Mam dokładnie taksamo od paru dni. Troszke na nerw działa, ale przypominam sobie o tym tylko, jak się podłączam do serva, bo później o tym zapominam, tak gra wciąga :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) Panowie miałem podobnie z tym wywalaniem przez PB i aktualizacja też nie pomagała.Dopiero jak ręcznie odblokowałem wyjście na świat w zaporze dwóm procesom PnkBstrA.exe i PnkBstrB.exe przestało mnie wywalać. A jeśli chodzi o wpisywanie reconnect to mam to samo. :blink: Edytowane 14 Grudnia 2007 przez ZielonyTBG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...