Milan1899 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 a ja mam od dzisiaj inny problem w systemie sprawdzam pingi przez uruchom --> cmd i jest ok 20-30. Na zagranicznych serwach tez jest dobrze, pingi takie jakie byly 60-70, ale kur..cze na polskich serwach 170-200. mam chello 2mbit, czy moga sie gryzc z dostawca? jakies sugestie? bo nie usmiecha mi sie grac na zagranicznych serwach. dodam ze zmiana zaszla dopiero dzis i na serwach pl na ktorych jeszcze wczoraj pykalem z pingiem 40, teraz .... 200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwkins Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam, mam taki maly problem, kilka dni temu kupilem 6800 od winfasta i zmodowalem z 12/5@16/6. Wszytko ladnie, 3dmarki smigaja, karta przechodzi je bez zadnego bledu itp ale w grze cod4 pojawiaja mi sie male kwadraciki w roznych miejscach. Sa to takie male bialo-szare kwadraciki ktore wygladaja jak siatka. W grze tcsc chaos theory,nfscarbon,thief3 nie ma zadnego bledu w wyswietlanej grafice. Co to moze byc i jak sie tego pozbyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 A gdy odmodujesz to nadal masz takie coś ? Albo walnięte potoki albo pamięci przegrzewasz podczas podkręcania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwkins Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 (edytowane) kiedy odmoduje karte bledy sa nadal, karta nie jest krecona wiec sie nie przegrzewa. Powylaczalem cienie w menu gry i arty zniknely. Co to moze byc? Edytowane 15 Grudnia 2007 przez siwkins Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 zainstaluj ostatnie bety forceware 169,25, cos tam mi sie rzuciło w oczy w ich opisie o seri 6 i cod4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 kolejny durny problem, ktory pojawil sie dzis. Wbijam na S&D, pogram 5 min i gra staje w miejsu jakby zaraz miala wywalic do pulpitu, po okolo 30 sek wraca do normy ale juz nie widze tego co ktos pisze na czacie tylko jakies kratki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 A jeśli chodzi o wpisywanie reconnect to mam to samo. :blink: ja dziś i wczoraj ani jednego problemu z reconnect nie miałem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 ja dziś i wczoraj ani jednego problemu z reconnect nie miałem :]No proszę, ja również. Od wczoraj wszystko działa jak należy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Hehe ja również wczoraj wbijałem na serwy bez problemu.Ładny cyrk. :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 U mnie polaczenie z esport trwa..... 1s?? Od razu widze napis "pobieranie ustawie" i jazda Ale cos was ostatnio tam nie widze ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja sie szlajam po hardkorach, i czelendże nabijam puki co :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Ja zacząłem grać na [PL][iNEA] TeamPlay Ranked gry.inea.pl (62.21.96.3:28960), S&D HC. Niski ping, a tryb też świetny. Po tym, jak nabijałem doświadczenie na serwerach TDM, po rozpoczęciu gry na S&D HC zaczynam na nowo odkrywać tę grę. Edytowane 17 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Hm. Jak najszybciej stac sie zaawansowanym zolnierzem ;)? TDM -> doswiadczenie na broniach i wyzwania SD -> Rangi Edytowane 17 Grudnia 2007 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Nauczka na dziś, nie uruchamiaj ze swojego dysku u znajomego CoD4 mp. Szlag trafi wszystkie zdobyte punkty. Kto to wymyślił, aby konto było tworzone lokalnie na komputerze, a nie na jakimś serwerze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razer Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Święta dają się we znaki, odczuwam to po poczcie. Bo gra idzie mi już długo. Nie mogę doczekać się wspólnej gry ;] Może jakiś klan się założy? Czy cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Nauczka na dziś, nie uruchamiaj ze swojego dysku u znajomego CoD4 mp. Szlag trafi wszystkie zdobyte punkty. Kto to wymyślił, aby konto było tworzone lokalnie na komputerze, a nie na jakimś serwerze? Hm, a co to za roznica? Ludzie resety servow robia co pare godzin, a na cd-key tez bez sensu, gdzie to przechowywac tyle danych, na same guidy :blink:? Rozwiazanie jest ok, tylko w samym programie gry jest bez sens, bo np. strasznie ciezko jest odzyskanie swoich rang po formacie np. Zalozmy, ze skopiujemy pli mp.data i co? I nic, kiedy go wkleimy po formacie, automatycznie gra nam wywali reset wszystkich rang... I tak w kolko, jakos mozna to ominac poprzez zmiany cd-key'a, i potem powrto, ale wtedy mozemy sie obawiac hardware ban'a... Święta dają się we znaki, odczuwam to po poczcie. Bo gra idzie mi już długo. Nie mogę doczekać się wspólnej gry ;] Może jakiś klan się założy? Czy cos?E walkowane juz dziesiatki razy. Pomysl dobry na chwile, za malo ludzi chetnych do grania po 4 pcw juz nikomu sie nie chce grac, kazdy woli 4fun, lub w soich klanach. Pierwszy TT byl najlepszy i nic go nie przebije ;). Next juz nie byly takie wspaniale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Rozwiazanie jest ok, tylko w samym programie gry jest bez sens, bo np. strasznie ciezko jest odzyskanie swoich rang po formacie np. Zalozmy, ze skopiujemy pli mp.data i co? I nic, kiedy go wkleimy po formacie, automatycznie gra nam wywali reset wszystkich rang... I tak w kolko, jakos mozna to ominac poprzez zmiany cd-key'a, i potem powrto, ale wtedy mozemy sie obawiac hardware ban'a...Jest pewien program, który ułatwia tę sprawę - Call of Duty 4 Backup. Sprawdzałem go u siebie. Po formacie, ponownej instalacji gry i wczytaniu backup-u ranga nie uległa zmianie. Edytowane 19 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 własnie do niego dotarłem przez google i chciałem tu się nim pochwalić :] fajny progz a teraz zmykam "odrobić straty" hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Hm, a co to za roznica? Ludzie resety servow robia co pare godzin, a na cd-key tez bez sensu, gdzie to przechowywac tyle danych, na same guidy :blink:? Rozwiazanie jest ok, tylko w samym programie gry jest bez sens, bo np. strasznie ciezko jest odzyskanie swoich rang po formacie np. Zalozmy, ze skopiujemy pli mp.data i co? I nic, kiedy go wkleimy po formacie, automatycznie gra nam wywali reset wszystkich rang... I tak w kolko, jakos mozna to ominac poprzez zmiany cd-key'a, i potem powrto, ale wtedy mozemy sie obawiac hardware ban'a...za to HW bana z pewnością nikt by nie dostał ;) ... co do kont, w Battlefield 2, Americas army ... jednak się da przechowywać na serwerach ;) tylko to wiązałoby się z koniecznością długoletniego utrzymania takich maszyn :] co producentom się po prostu nie opłaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Hm. Jak najszybciej stac sie zaawansowanym zolnierzem ;)? TDM -> doswiadczenie na broniach i wyzwania SD -> Rangi Pograj na Esporcie DM Nie jest to typowy deatchmach. Podzielony jest na rundy jak SD i tak samo masz tylko jedno "zycie" w rundzie. Do tego za kazdego killa dostajesz 100pts. Szybko levelek leciiiii CO do TT z pierwszej serii to na esporcie mozna spotkac newyorkera i junkersa ;] Kto byl w skladzie ten wie OCB ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) Mnie dzisiaj przywitał taki widok: Nie wiem, czy to z powodu podbitych zegarów karty graficznej (650/1500/2000MHz), czy też nie... W każdym razie zdarzyło mi się to pierwszy raz i mam nadzieję, że się nie powtórzy. Edytowane 19 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Call of Duty 4: Modern Warfare™ 1.4 Patch http://www.infinityward.com/community/foru...hp?topic=6403.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 http://fileshack.com/file.x/11448/Call+of+...etail+1.4+Patch tu też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 ja juz wgrałem, całkiem fajna tam zimowa mapka na swieta ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 DESCRIPTION: This is the release of the v1.4 Call of Duty 4: Modern Warfare™ patch by Infinity Ward. Changes * "Winter Crash", a holiday version of Multiplayer map "Crash" * Improvements to the server browser * Fixed some rare bullet accuracy issues for all weapons. * For server admins: fixed user ban list not working correctly on servers. Ban.txt will be created in the main or fs_game directory Mod support: * In the connect screen, Mods will be identified as"Mod: [mod name]" * Only official IWD files will be read from the main directory. All custom IWD should be placed in a mod directory. * Fix for reloading several times after connecting to a modded server * Improved mod.ff support to allow adding game types. * Fixed an issue with HTTP redirect downloads. * "fs_game" will be forced to lower case INSTALLATION: Run the installer and make sure its pointed to the installation folder for Call of Duty 4: Modern Warfare™ File name: CoD4MW-1.4-PatchSetup.exe File size: 70.60 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 a ja wlasnie sciagam pacza. powiedzcie mi jak to jest, wyszukiwarka serverow lepiej dziala z paczem ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Może podczepie sie do tematu...kupielem Coda ktory mial byc nowy w folii...otrzymalem jednak sztuke ewidentnie nei tylko otwierana ale takze uzywana...sprzedajacy zgodzil sie na zwrot...oczywiscie kod uczciwie takze oddam...i w tym miejcu pytanie...jak dostane inna kopie coda to wystarczy ze zmienie i zweryfikuje cd-key'a, czy musze instalowac gre na nowo?? Profilu multi wolalbym nie tracic :) Bo ten kod ktory oddaje bedzie dzialal u innej osoby jesli u mnie bedie dezaktywowany prawda??:) @lanc no to fajnie :) i od tej chwili poprzedniego key'a może bezproblemowo uzywac inny gracz tak?? Bo nie chce zeby sprzedajacy posadzal mnie o to, ze gre zwrocilem, a kodzik sobie zatrzymalem ^^ zrywam ze stereotypem Polaka matacza ;p Edytowane 20 Grudnia 2007 przez ..:::SiekieR:::.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Wystarczy zmienić key'a w opcjach i tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 po zmianie cdkeya skasuja Ci sie levele z publika;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Uuu no to troszke szkoda...myslalem ze profil na HDD sie zapisuje :) Wazne zeby chociaz nie bylo problemem z poprzednim ktory zwrocilem tj...ktos inny bedzie mogl go uzywać w momencie gdy ja zweryfikuje sobie nowy key. @Powerslave jednak nie masz racji ;) Zmienilem kod i profil wraz z ranga i klasami zostal jak przed zmiana ^^ Edytowane 20 Grudnia 2007 przez ..:::SiekieR:::.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...