yuucOm Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 małe pytanie: dostałem coda własnie i jakie patche mam instalować ? od razu 1.4 czy najpierw 1.2 i 1.3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 1.4 zawiera juz poprzednie wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Wczoraj wyzwano mnie od cheaterow ;] Malolatom dupe zal sciska ze w hardcore im nie idzie ;] To moja wina ze z jednego magazynka MP5 mozna pociagnac 5 kolesi... no i zostaje jeszcze knife. Dzisiaj dalej katuje ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Wczoraj wyzwano mnie od cheaterow ;] Malolatom dupe zal sciska ze w hardcore im nie idzie ;] To moja wina ze z jednego magazynka MP5 mozna pociagnac 5 kolesi... no i zostaje jeszcze knife. Dzisiaj dalej katuje ;> Mi się to już kilkakrotnie zdarzyło, ale kicka jeszcze nie dostałem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 No ja tez nie dostalem..... Spotkajmy sie jakos wieczorkiem w wiekszym gronie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Chętnie, chętnie. Zwłaszcza, że nie miałem jeszcze okazji pograć z odwiedzającymi ten temat. Powiedz tylko o której godzinie i gdzie, a postaram się być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Mogę zagrać, o ile będę umiał jeszcze po CSie [; Napiszta o której, a postaram się wbić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) ja rowniez sie chetnie dołacze, tylko nie na esport. gdzie jest totalna masowka i rzeznia :/. jakis serwer 16 albo cos, moze byc hardcore xD ewentualnie ja moge polecic pewien serek ;) ale to dopiero wieczorkiem :P Edytowane 23 Grudnia 2007 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ja też jestem chętny na jakąś partyjkę :) Dajcie znać gdzie i kiedy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Hardcore jak najbardziej mi lezy. Dajcie namiary i kolo 20 mozemy zaczynac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 ja też byłbym chętny na partyjke ale dajxie namiar na serwer jakiś IP najlepiej:) szkoda że dopiero kończę pracę o 21:] no ale coż może jeszcze ktoś edzie grać;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Przydałby się jakiś przyjemny serwer z HC na S&D i nie więcej niż 20 slotami. Na INEA już nie ma hardcore, więc nic z tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 A moze TD na HC Nie boj sie MeoPL ja jak sie wbijam to na 3-4 godzinki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razer Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ja już szykuję sprzęt do coda ;] na steelpadzie od razu lepiej się gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Spatchowałem Cod'a i mam błąd "code_post_gfx_mp.ff is different from the server" nie mogę połączyć się z żadnym serwerem, gra oczywiście oryginał, PL wersja :mur:. Jakieś rady? Szukałem w google i niewiele znalazłem...To dlatego, ze nie wszystkie servery przeszly z pathch'a 1.3 na 1.4, Jest okolo 120 serverow tylko na patch 1.4 na razie. Także bądz cierpliwy ;). małe pytanie: dostałem coda własnie i jakie patche mam instalować ? od razu 1.4 czy najpierw 1.2 i 1.3 ? 1.4 zawiera juz poprzednie wersje.Nie do konca. Kazda poprawka z osobna jest napisana jako osobna wersja programu, i stad te problemy w patch'u 1.3 z laczeniem sie na servery czego w patch'u 1.2 juz nie bylo. Patch 1.4 jak narazie jest najbardziej dopracowany ze wszystkich wersji. Ale jezeli juz zawiera "poprzednie" wersje, to tylko rzeczy, ktore sa nieudane w poprzednich wersjach. Wczoraj wyzwano mnie od cheaterow ;] Malolatom dupe zal sciska ze w hardcore im nie idzie ;] To moja wina ze z jednego magazynka MP5 mozna pociagnac 5 kolesi... no i zostaje jeszcze knife. Dzisiaj dalej katuje ;> Hm taki kozak ;)? Moze by zagral pcw 3on3 // 4on4 // 5on5 na pam'e 4.0 + skill med+ :>? Zobaczymy czy tak wymieciesz ;). Ja już szykuję sprzęt do coda ;] na steelpadzie od razu lepiej się gra.E tylko stellpad? Ja mam to :D! Pzdr 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 M@ly kiedys pamietam ze latales za nami by grac w TT :P Gramy panowie?? Poprosze o namiarek na serwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zauważyłem ciekawą rzecz. Komandosi ( albo twórcy CoD ) SAS są chyba fanami obcego ( Aliens ). W SP w misji na statku rzucają masę tekstów z filmu w różnych sytuacjach :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 M@ly kiedys pamietam ze latales za nami by grac w TT :P Gramy panowie?? Poprosze o namiarek na serwa... Heh, a no, to byly czasy kiedy TT byla naprawde na high ranking, do tego ja zaczynalem w cod1 dopiero, kompletna lama, i tak naprawde poczatki to wiaze z TT, jak latalem po carentanie na modemie 56 kb ;). A potem juz bylo z gorki, tylko juz Was nie widywalem, jakos booom, 2 miechy pogralem z Wami i to juz byla koncowka TT, to byly czasy, gdzie sie rzucalo plecak i pykalo do nocy w coda ;). Teraz po 5 latach, gdzie to ;/? Robota, szkola w weekend, i jeszcze Kobieta, pfff, to na cod4, to mozna godzine max przeznaczyc dziennie. Ale nie to co Jonathan ;). W pracy w cod'a pykal :lol: ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Dawne dzieje... Teraz nie ma juz jak. Lacze szybsze, lepszy kompik ale czasu brak... Wtedy TT to tez byla gromadka amatorow, a ze szlo nam calkiem niezle to inna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razer Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Gram od 5 minut i sporo lamek na serwach.. w cod2 tak nie było:P Jak coś dziś jestem gotów do gry wieczornej.. Jeszcze tylko mychę zmienie i zacznę grać trochu więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 chyba sobie sprawię po nowym roku- lekkie ot ale gdzie najtaniej w Pozku można dorwac od reki? Jakiś market/ mm czy coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razer Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 yyy grałem 1 raz 30minut w tdm i miałem 6lvl ( starszy szeregowy lol ) i miałem już śrutówkę odblokowaną i snajperkę. Za jakiś czas chciałem drugi raz pograć, patrze na staty i czysto ;/ To jakoś zapisywać trza? o_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQunsk Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 a którą uważacie broń za najlepszą?. jak dla mnie to kosa nie nie do zdarcia wbija się na taki serwer np 15&15 i się wyżyna tak jak kury w kurniku :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fikoł Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Dawne dzieje... Teraz nie ma juz jak. Lacze szybsze, lepszy kompik ale czasu brak... Wtedy TT to tez byla gromadka amatorow, a ze szlo nam calkiem niezle to inna sprawa. Haha jonathan ty grasz jeszcze w coda ? i widze MAły jest !! Mały ja mam to samo Robota szkoła w weekend i dziewucha. Aż grać mi się nie chce :blink: To kiedy gramy ? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razer Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ustawmy się dziś jakoś.. Ale ostatnio lamie.. Nic mi nie idzie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam!!! Panowie mam prośbę: Jest do sprawdzenia serwer co do jego stabilności no i czy laga nie ma i jak tam reszta rozumiecie. Dajcie propozycje co chcecie mieć ustawione na serwerze to go ustawie pod was a jak byście mieli czas i ochotę to może byśmy na nim np dzisiaj pograli by go sprawdzić. Ip serwera to: 212.160.110.127:28960 strona klanowa : tutaj nick w grze Pastor. Pozdrawiam. Zdrowych i wesołych świąt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam!!! Panowie mam prośbę: Jest do sprawdzenia serwer co do jego stabilności no i czy laga nie ma i jak tam reszta rozumiecie. Dajcie propozycje co chcecie mieć ustawione na serwerze to go ustawie pod was a jak byście mieli czas i ochotę to może byśmy na nim np dzisiaj pograli by go sprawdzić. Ip serwera to: 212.160.110.127:28960 strona klanowa : tutaj nick w grze Pastor. Pozdrawiam. Zdrowych i wesołych świąt :D Pierwsze co to zmien stronke klanowa, LOGO na glownej ma 2,5MB - czlowieku! I jeszcze super jakosci to to nie ma! Daj mu gifa na Web'a i na satin 5x, i dpi 72 lub 76, a nie masz tak jakosc max, a efekty daja pixeloze :blink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zaraz sie wbije i powiem co i jak ;] Ping mam kolo 60 jak jestem sam Potestujemy jak bedzie wiecej osob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Pierwsze co to zmien stronke klanowa, LOGO na glownej ma 2,5MB - czlowieku! I jeszcze super jakosci to to nie ma! Daj mu gifa na Web'a i na satin 5x, i dpi 72 lub 76, a nie masz tak jakosc max, a efekty daja pixeloze :blink:. Racja moze i trochę przesadziłem ale jest tam około 200 warstw więc orginalny plik miał 5,5Mb sądzę, że i tak dobrze go zoptymalizowałem. Kolejna sprawa ustawiajac kolory webowe gif całkowicie zmienia kolory. U mnie sie tam ładuje oki, więc na razie zostaje , ale jak znajdę chwilkę to oczywiście coś pokombinuje, dzięki za info. Wracając do COD4 to dla mnie tryb HC jest łatwiejszy niż normalny. Powód prosty władować cały magazynek a 2 kule to jest spora różnica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Racja moze i trochę przesadziłem ale jest tam około 200 warstw więc orginalny plik miał 5,5Mb sądzę, że i tak dobrze go zoptymalizowałem. Kolejna sprawa ustawiajac kolory webowe gif całkowicie zmienia kolory. U mnie sie tam ładuje oki, więc na razie zostaje , ale jak znajdę chwilkę to oczywiście coś pokombinuje, dzięki za info. Wracając do COD4 to dla mnie tryb HC jest łatwiejszy niż normalny. Powód prosty władować cały magazynek a 2 kule to jest spora różnica. Szczegolnie kuzwa, na zwyklych trybach jednym strzalem nie walniesz heda, to jest najglupsze! :blink: Minimum 2 strzaly, sprawdzone setki razy... Tragedia... Na Hard'zie jeden strzal... ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...