signap Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 nie lubie takiego czegos - "jestem pro, mam skilna nightmare+, i nie gram na pubie z lamami,itp" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Jak nie lubisz to zalatw swoich pieciu pro high skillowcow i dawaj pcw lub cb jak jestescie lidze :). Nie widze problemu :). Nierealny raz wrzucilem screena, jednego, nie wrzucalem jak tutaj niektorzy po 10 screenow :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 nie osmieszaj sie z tym twoim byciem pro i "wygrywaniem pcw z med+ high" bo prawdziwego med+ high to ty na oczy nie widziales :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 nie osmieszaj sie z tym twoim byciem pro i "wygrywaniem pcw z med+ high" bo prawdziwego med+ high to ty na oczy nie widziales :)Ta a ty cala scene coda objerchales - zenada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 oh oh komus wjechalem na ambicje bo napisalem prawde, ogarnij sie lepiej i zrozum ze do med+/high masz dalej niz ja na ksiezyc;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) Zamiast zaśmiecać temat powiedzcie mi: czy jest możliwość wyboru ubioru miśka (tego chodzącego krzaka w którego ubrani są snajperzy ;]) niezależnie od wybranej broni ? Może jest na to jakaś komenda ? Edytowane 6 Marca 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 chyba zalezy od mapy na jakiej grasz, w miescie krzaka nie masz, a na wsi choinka ^^ sprawdz te teorie, mzoe jest trafna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Raczej nie jedyna rada to snajper + przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zagrajmy jeden z drugim i trzecim TDM i zobaczymy kto co umie, a przynajmniej jak idzie mu zabijanie. Tylko pytanko kiedy ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 chyba zalezy od mapy na jakiej grasz, w miescie krzaka nie masz, a na wsi choinka ^^ sprawdz te teorie, mzoe jest trafna :]Właśnie też to zauważyłem ;). Czasami mi sie zdarza ze kolesia nie ściągam bo myślę ze ten misiek to z mojego teamu ;] (przy szybkim machaniu/hopowaniu czasami tak bywa ;p). Kapitalnie wygląda ten strój btw - taki krzew,krzak czy choinka, która w dodatku chodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zagrajmy jeden z drugim i trzecim TDM i zobaczymy kto co umie, a przynajmniej jak idzie mu zabijanie. Tylko pytanko kiedy ;>Jezeli macie oryginala, to mozemy dzisiaj od godziny 18-stej... i sprawdziy forumowe skill'e :). Co Wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 przecież nie musicie od razu wchodzić na "oficjalny", na tych "innych" też jest punkbuster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Orginal jest, ale pora nieodpowiednia - moze cos ok 21-23? Oczywiscie jak nic nei wypadnie w miedczyczasie, wkoncu jest piatek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 ja bym przylazł ale ja lama jestem - w bf2 jestem to tutaj mi sie raczzej nie poprawi :wink: Nie ma to jak robić za soczyste mięsko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Niezla przyczajka 99tomcat... ;) To o ktorej gramy? Moze na serwie Lanca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) Ooo ;] Tak też można ;) Jak coś to typ rozgrywki, mapka etc do zmienienia, tak żeby każdemu pasowało :) EDIT: Jak coś to : 194.36.168.28:28960 Edytowane 7 Marca 2008 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nihuyah Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Wczoraj zakupilem cod4 i mam pytanie odnosnie gry multiplayer. 1. Jak sprawdzic moje ID, ktore dodaje sie do lig (cos tak jak steam_id w Steamie). 2. Gdzie zapisuje sie moj postep w multiplayerze (poziom, ukonczone wyzwania etc.) Dziekuje za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 1. na serwerze z PB wpisujesz w konsoli /pb_myguid i wyskoczy Ci guid 32 znakowy, ale wazne jest tylko 8 ostatnich, ktore sie wpisuje w CB itd 2. jesli sie nie myle to \Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\nick\mpdata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nihuyah Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Ok, dziekuje bardzo :D Odnosnie pliku mpdata - mam nadzieje, ze nie da sie go edytowac? Bo jezeli istnieja jakies edytory ktore umozliwiaja posiadanie 55 poziomu od razu, to do bani :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 istnieje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nihuyah Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Banuja chociaz za niego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 czy mi się wydaje czy Ty pytasz się zapobiegliwie ? niby tu nie popierasz tego a tak naprawdę upewniasz się czy nic za edycje mpdata nie grozi. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nihuyah Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 (edytowane) Hm, faktycznie moglo to tak zabrzmiec, wprawdzie dodatki na 55 lvlu sa calkiem kuszace, jednak ich zdobywanie jest zdecydowanie lepsze ;D Edytowane 8 Marca 2008 przez Nihuyah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 gramy dzisiaj? bo wczoraj coś mi nie wyszło :P Za to dzisiaj lekko potrenowałem i teraz jak gram z lamami to gine tak 2 razy na 1 fraga :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nihuyah Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Ja chetnie, mapa dla mnie obojetna i tak zadnej nie ogarniam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 212.51.216.68:28962 Jak by się komuś nudziło ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 ja tyż zaraz tam bede :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Pewnie wpadne :] Chociaz z dzieciakiem na kolanach dziwnie sie gra ;] ale przynajmniej stara nie marudzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 jonathana coś nie widać ;] Jak coś to my z tomcatem lamimy dalej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 no ja to lamie na maxa- jak jeszcze mapa pasuje to oki ale inaczej :P ale i tak jest fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...