Jin* Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 snajperka jako primary weapon i masz kamuflaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Moze glupie pytanie ale jak ubrac sie w kamulflaz, tzn w trawo-podobny stroj? snajperka jako primary weapon i masz kamuflazTylko i wylacznie na niektorych mapach, i tylko w druzynie SAS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Moze glupie pytanie ale jak ubrac sie w kamulflaz, tzn w trawo-podobny stroj? Tylko i wylacznie na niektorych mapach, i tylko w druzynie SAS.HEHE trawo podobny ;). raczej chodzący krzaczek. Uwielbiam te stroje (chociaż kampom rzadko gram - przez debilnego dragonova...) Nie tylko na niektórych mapa tylko w "wojnie" pomiędzy SAS a SPCAZ ;]. Kolesie z Specnaza też mają krzaka w teamie ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Hej mam właśnie pytanie cos mi się w ustawieniach zrypało i mam mały problem jak można taka kombinacje ustawić w ustawieniach tak ostatnio miałem ze za jednym kliknięciem tym samym przyciskiem najpierw kucałem a jak 2 raz nacisnąłem ten sam przycisk to całkiem kładł się na glebę ten sam przycisk tylko 2 raz naciśniety jak już kucnięty był nie wstawałem teraz nie wiem jak to ustawić bo albo się kładę całkiem albo kucam tym jednym przyciskiem może mi ktoś pomoc jak to ustawić tak jak miałem bo jak tak gram to trochę dziwnie do tamtej się bardziej przyzwyczaiłem konfiguracji na sieci hm?Boze, piszesz jak bys mial przemielony mozg :blink: Skladnia, iterpunkcja .... A co do CoD'a to , przywroc ustawienia domyslne, bo skumalem ze chcesz aby bylo standard tak? Czy kompletnie na odwrot? Wez napisz to porzadnie .... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Na jakich tam serwerach z poziomem obecnie gracie?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Ja ostatnio mam przerwe ale grałem sobie na serwach non hc/ 14 slotów/tp/ gdzie był chcociaż jeden admin. Edytowane 5 Października 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Ja ostatnio mam przerwe ale grałem sobie na serwach non hc/ 14 slotów/tp/ gdzie był chcociaż jeden admin. Nie no jak mam grac to tylko HC, ostatnio gram na Herculesie #2 ale straszne kampienie czasem jest a na #1 ze wzgledu na ilosc slotow nie ma sensu grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Ja gram tylko na HC. Jakoś się tak przyzwyczaiłem i jest fajnie. Gram na serwerach LegioN jakieś Niemieckie to serwery po 14- 20 slotów. Mam zestaw z minami.chyba jakimś m16 czy tam m4 z celownikiem i niewidzialny na radarze. Jeżeli chodzi o multi to kocham tę grę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 H2K, fnatic, tempus moriendi, dignitas ... wszystkie na promodzie, TDM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Grajac na jakimkolwiek modzie i potem chcac grac bez zadnych modow to albo mi sie kasuje lista profili znaczy ustawienia broni do wyboru etc albo wogole jakby wszystko wywalilo i mam pierwszy level, jest na to jakas rada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Nie no jak mam grac to tylko HC, ostatnio gram na Herculesie #2 ale straszne kampienie czasem jest a na #1 ze wzgledu na ilosc slotow nie ma sensu grac. Ta grałem na TDM. Dużo kampiących dzieci i do tego 40 slotów szybko mnie zniechęciły. Do tego w przypadku TDM nie trawię heli i nalotów. U mnie miał być serwer. Pisałem o tym w temacie jakiś czas temu, ale dostawca zawinął się na razie póki nie znajdę sposobu na wklejenie grafiki z logiem ich firmy. Bo komunikat ich niezadawala. A szkoda, bo szykowały się 2 dobre serwerki na Linuxie na dobrych łączach. Póki co szukam jakiegoś moda na którym by dało się wstawić taką grafikę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 H2K, fnatic, tempus moriendi, dignitas ... wszystkie na promodzie, TDM. To sa SC serwery? :( Ta grałem na TDM. Dużo kampiących dzieci i do tego 40 slotów szybko mnie zniechęciły. Do tego w przypadku TDM nie trawię heli i nalotów. U mnie miał być serwer. Pisałem o tym w temacie jakiś czas temu, ale dostawca zawinął się na razie póki nie znajdę sposobu na wklejenie grafiki z logiem ich firmy. Bo komunikat ich niezadawala. A szkoda, bo szykowały się 2 dobre serwerki na Linuxie na dobrych łączach. Póki co szukam jakiegoś moda na którym by dało się wstawić taką grafikę. No o #1 nie ma sensu gadac nawet, na #2 teraz jest dosyc fajnie bo 20 slotow ale daje kampienie jest. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 SC ? nie czaje xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 SC ? nie czaje xD SC = softcore, HC = hardcore. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 aaaa. normalne sery, czyli sc xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 aaaa. normalne sery, czyli sc xD E to gdzie tam na sc grac. :P W takim razie niech ktos poleci cos dobrego na hc. xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trunek Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 na hc polecam 193.33.34.14:28962 to ip nie ma na tym serwie tloku i milo sie gra moj nick ~>102d|Trunek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 na hc polecam 193.33.34.14:28962 to ip nie ma na tym serwie tloku i milo sie gra moj nick ~>102d|Trunek A jakies inne jeszcze?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek.r Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 E to gdzie tam na sc grac. :P W takim razie niech ktos poleci cos dobrego na hc. xd Na sc dopiero wychodzi kto potrafi grac, a kto ma farta. Nie ma ze poslesz jedna kulke w palec u stopy i koles lezy. A tak przy okazji, gra ktos z Was na AlleGrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avarusherum Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Witam Kupiłem dzisiaj Call of Duty 4. Instalacja przebiegła bezproblemowo, lecz wystąpił dziwny problem przy uruchomieniu. Otóż po obejrzeniu lub wyłączeniu filmiku startowego, przed samym wejściem do menu gra się wyłącza. A kiedy wyłączyłem sterowniki od karty graficznej, menu się włączyło, ale zacięło się przy wciśnięciu byle którego przycisku. Oto moja konfiguracja: - Radeon X1650 pro (agp x8) - 1,5 gb RAM - Athlon XP (2,0GHz) - Windows Xp + SP3 Najciekawsze jest to, że raz gra uruchomiła mi się i działała bez najmniejszych zarzutów, lecz następnym razem już jej nie mogłem uruchomić. Czego to może być wina? Proszę o szybką odpowiedź. Z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 (edytowane) komp po formacie, wszystko najnowsze (sterki, dx). ostatnio gralem pod radkiem hd3870 w sierpniu teraz coś takiego mi wyskakuje (juz sobie poradziłem) Edytowane 11 Października 2008 przez kedly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Na sc dopiero wychodzi kto potrafi grac, a kto ma farta. Nie ma ze poslesz jedna kulke w palec u stopy i koles lezy. A tak przy okazji, gra ktos z Was na AlleGrze? No nie wiem czy tak mozna powiedziec ze ktos umie grac jak sie biegnie za kims i laduje caly magazynek w plecy. ~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Chciałbym się pochwalić, że przeszedłem calusieńką grę na 3 z 4 poziomów trudności. Fajnie się grało w full HD na maksymalnych detalach. Grafika czadowa i super klimacik już czekam na następne COD gdyż przeszedłem już COD, COD2 oraz teraz COD4:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Chciałbym się pochwalić, że przeszedłem calusieńką grę na 3 z 4 poziomów trudności. Fajnie się grało w full HD na maksymalnych detalach. Grafika czadowa i super klimacik już czekam na następne COD gdyż przeszedłem już COD, COD2 oraz teraz COD4:)Litości na tej grafie co w sygnaturce - nie wierzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Litości na tej grafie co w sygnaturce - nie wierzę. Przecież napisał, że przeszedł nic nie wspominał o fps (których pewnie za dużo nie było). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 A wiecie co to shader 2.0 ? :P. X850 wymusza właśnie ten tryb ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) Wiec nie byly to max detale jakie oferuje gra, to full HD tez zastanawiajace, no ale mial plynnie :) Edytowane 22 Października 2008 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Przecież napisał, że przeszedł nic nie wspominał o fps (których pewnie za dużo nie było). Fajnie się grało w full HD na maksymalnych detalach. Imo dla mnie to pokaz slajdów z tą grafą przy rozdziałce fullHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) tryb SM2.0 znacząco obniża wymagania gry, ale dla full HD 850XT to jednak raczej za mało. Edytowane 22 Października 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Potrzebuje namiary na dobre serwery Hardcore. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...