Skocz do zawartości
nrl

Call Of Duty 4: Modern Warfare

Rekomendowane odpowiedzi

Moze glupie pytanie ale jak ubrac sie w kamulflaz, tzn w trawo-podobny stroj?

Tylko i wylacznie na niektorych mapach, i tylko w druzynie SAS.

HEHE trawo podobny ;). raczej chodzący krzaczek. Uwielbiam te stroje (chociaż kampom rzadko gram - przez debilnego dragonova...)

Nie tylko na niektórych mapa tylko w "wojnie" pomiędzy SAS a SPCAZ ;]. Kolesie z Specnaza też mają krzaka w teamie ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej mam właśnie pytanie cos mi się w ustawieniach zrypało i mam mały problem jak można taka kombinacje ustawić w ustawieniach tak ostatnio miałem ze za jednym kliknięciem tym samym przyciskiem najpierw kucałem a jak 2 raz nacisnąłem ten sam przycisk to całkiem kładł się na glebę ten sam przycisk tylko 2 raz naciśniety jak już kucnięty był nie wstawałem teraz nie wiem jak to ustawić bo albo się kładę całkiem albo kucam tym jednym przyciskiem może mi ktoś pomoc jak to ustawić tak jak miałem bo jak tak gram to trochę dziwnie do tamtej się bardziej przyzwyczaiłem konfiguracji na sieci hm?

Boze, piszesz jak bys mial przemielony mozg :blink:

Skladnia, iterpunkcja ....

A co do CoD'a to , przywroc ustawienia domyslne, bo skumalem ze chcesz aby bylo standard tak? Czy kompletnie na odwrot? Wez napisz to porzadnie .... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio mam przerwe ale grałem sobie na serwach non hc/ 14 slotów/tp/ gdzie był chcociaż jeden admin.

Nie no jak mam grac to tylko HC, ostatnio gram na Herculesie #2 ale straszne kampienie czasem jest a na #1 ze wzgledu na ilosc slotow nie ma sensu grac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gram tylko na HC.

Jakoś się tak przyzwyczaiłem i jest fajnie.

Gram na serwerach LegioN jakieś Niemieckie to serwery po 14- 20 slotów.

Mam zestaw z minami.chyba jakimś m16 czy tam m4 z celownikiem i niewidzialny na radarze.

Jeżeli chodzi o multi to kocham tę grę :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no jak mam grac to tylko HC, ostatnio gram na Herculesie #2 ale straszne kampienie czasem jest a na #1 ze wzgledu na ilosc slotow nie ma sensu grac.

Ta grałem na TDM. Dużo kampiących dzieci i do tego 40 slotów szybko mnie zniechęciły. Do tego w przypadku TDM nie trawię heli i nalotów. U mnie miał być serwer. Pisałem o tym w temacie jakiś czas temu, ale dostawca zawinął się na razie póki nie znajdę sposobu na wklejenie grafiki z logiem ich firmy. Bo komunikat ich niezadawala. A szkoda, bo szykowały się 2 dobre serwerki na Linuxie na dobrych łączach. Póki co szukam jakiegoś moda na którym by dało się wstawić taką grafikę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

H2K, fnatic, tempus moriendi, dignitas ... wszystkie na promodzie, TDM.

To sa SC serwery? :(

Ta grałem na TDM. Dużo kampiących dzieci i do tego 40 slotów szybko mnie zniechęciły. Do tego w przypadku TDM nie trawię heli i nalotów. U mnie miał być serwer. Pisałem o tym w temacie jakiś czas temu, ale dostawca zawinął się na razie póki nie znajdę sposobu na wklejenie grafiki z logiem ich firmy. Bo komunikat ich niezadawala. A szkoda, bo szykowały się 2 dobre serwerki na Linuxie na dobrych łączach. Póki co szukam jakiegoś moda na którym by dało się wstawić taką grafikę.

No o #1 nie ma sensu gadac nawet, na #2 teraz jest dosyc fajnie bo 20 slotow ale daje kampienie jest. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E to gdzie tam na sc grac. :P

W takim razie niech ktos poleci cos dobrego na hc. xd

Na sc dopiero wychodzi kto potrafi grac, a kto ma farta. Nie ma ze poslesz jedna kulke w palec u stopy i koles lezy.

A tak przy okazji, gra ktos z Was na AlleGrze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Kupiłem dzisiaj Call of Duty 4. Instalacja przebiegła bezproblemowo, lecz wystąpił dziwny problem przy uruchomieniu. Otóż po obejrzeniu lub wyłączeniu filmiku startowego, przed samym wejściem do menu gra się wyłącza. A kiedy wyłączyłem sterowniki od karty graficznej, menu się włączyło, ale zacięło się przy wciśnięciu byle którego przycisku. Oto moja konfiguracja:

- Radeon X1650 pro (agp x8)

- 1,5 gb RAM

- Athlon XP (2,0GHz)

- Windows Xp + SP3

Najciekawsze jest to, że raz gra uruchomiła mi się i działała bez najmniejszych zarzutów, lecz następnym razem już jej nie mogłem uruchomić.

Czego to może być wina? Proszę o szybką odpowiedź.

Z góry thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na sc dopiero wychodzi kto potrafi grac, a kto ma farta. Nie ma ze poslesz jedna kulke w palec u stopy i koles lezy.

A tak przy okazji, gra ktos z Was na AlleGrze?

No nie wiem czy tak mozna powiedziec ze ktos umie grac jak sie biegnie za kims i laduje caly magazynek w plecy. ~~

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym się pochwalić, że przeszedłem calusieńką grę na 3 z 4 poziomów trudności. Fajnie się grało w full HD na maksymalnych detalach. Grafika czadowa i super klimacik już czekam na następne COD gdyż przeszedłem już COD, COD2 oraz teraz COD4:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym się pochwalić, że przeszedłem calusieńką grę na 3 z 4 poziomów trudności. Fajnie się grało w full HD na maksymalnych detalach. Grafika czadowa i super klimacik już czekam na następne COD gdyż przeszedłem już COD, COD2 oraz teraz COD4:)

Litości na tej grafie co w sygnaturce - nie wierzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi