maly86 Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 HELP :| Wchodze z kumplem na serva i gram okolo 10 sekund, po czym gra sie zacina na okolo 2 sekundy, czarny ekran, po czym wraca po 2 sekundach do gry, i takie zwisy (niby dlugie czarne lagi :|), wraca do pulpitu i widze takie info, i gram dalej, takie lagi mam co okolo 20 sekund :| CoD4 oryginal patch 1.7 Vista 64x SP1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) Ja mialem to samo w dead space. Update sterow pomogl. edit ale czy tobie pomoze nie mam pojecia :] Edytowane 5 Marca 2009 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Ja mialem to samo w dead space. Update sterow pomogl. edit ale czy tobie pomoze nie mam pojecia :] Heh, mialem patch'a 1.6, i zrobilem aktualizacje do 1.7, i od razu poszedlem grac, problem w tym, ze nie zrobilem resa ;), po restarcie, wszystko cacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 spotkałem się z tym, że niektórzy mają M16 strzelające ciągłym ogniem, a nie tylko seriami po 3 pociski. Jak to jest możliwe? Proszę nie mylic tego z podwójnym strzałem (dodatek2). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 A może mają M4 - bardzo podobne tyle że strzela właśnie serią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 M4 to ulepszona wersja M16 która i tak go nie wyparła ;). Jak m16 (w grze) strzela full auto to pewnie jest to jakiś mod bo m16 w grze zawsze wali burstem 3 strzałów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Tak, tylko chodzi mi o to że M4 i M16 w CODzie są bardzo podobne. Kiedyś kolega wziął M4 i strzelał seriami po 3 i trudno było odgadnąć że to ta broń. Dlatego mówię że ludzie być może używają M4, a koledze zdaje się że to M16. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Kiedyś zupełnie przypadkowo znalazłem fajny niemiecki serwer. Są nowe mapy niektóre rewelacyjne jak np.Plane czy jakoś tak. Akcja dzieje się w samolocie pasażerskim lub potężne mapy w miastach lub fajny las dla snajperów kamperów :rolleyes: Grają tam ludzie z jakiegoś klanu i przeważnie wieczorami.Jedyny problem to za każdym razem należy pobrac mapę,która waży średnio 40mb każda. Tryby Dowolny lub TDM oczywiście HC: IP 78.143.25.9:28960 No i cała kariera zaczyna się od początku.Jak komuś znudziły się stare mapy to jest co coś dla niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 No przydałoby się parę nowych mapek, bo od premiery gram na tych samych. Szczerze mówiąc nigdy nie grałem na żadnych innych. To już nie ET niestety. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 @marminho Też tak pomyślałem, że jest to M4. Ale to było M16 (chyba na 100% ;)). Czy koledzy z ppc umawiają się na wspólne granie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Kiedyś mieliśmy grać ale nie wyszło raczej. Jakby co to ja mogę grać jeśli inni będą chcieli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Pytanie Jaki program uzywacie do filtrowania serwerów. Używam cały czas wbudowanego w grę. Ale zaczyna mnie denerwować brak mozliwości filtrowania serwerów po zainstalowanym patchu. Słyszałem, że All Seeing Eye już nie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 All Seeing Eye jest płatny czy darmowy? Kiedyś używałem Game Spy Arcade ale po ostatniej aktualizacji nie widzi mi gry i nie mogę sobie z tym poradzić. Też jestem ciekaw tego co Ty aldam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 (edytowane) http://www.game-monitor.com/search.php?=un...=&game=cod4 + HLSW Edytowane 20 Marca 2009 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Dokładnie, HLSW, a Game Spy Arcade to komercyjne dziadostwo z reklamami i idiotycznym działaniem. ps ASE nie jest już wspierane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 ktoś używa xfire? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 ktoś używa xfire?Jeśli pytasz o xfire jako przeglądarkę do serwerów to program jest bardzo słaby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 dzieki za informacje zainstaluje HLSW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 HLSW świetny program. Bez pierniczenia się jest licznik FPS jak i lagometr i kilka innych przydatnych dodatków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OS7RY Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Witam, miał ktoś z was problemy z zainstalowaniem patcha 1.7? U mnie pojawia sie komunikat ze nie może znaleźć pliku DataCab 1 jeśli dobrze pamiętam i po takim błędzie już nie można włączyć trybu multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Witam, miał ktoś z was problemy z zainstalowaniem patcha 1.7? U mnie pojawia sie komunikat ze nie może znaleźć pliku DataCab 1 jeśli dobrze pamiętam i po takim błędzie już nie można włączyć trybu multi.spróbuj może ściągnąć patch z innego źródła. ten który pobrałem i zainstalowałem miał w nazwie 1.6-.1.7 Pytanie. Czy w opcjach wyboru rozdzielczości jest u was 1440x900? U mnie brak takiej rozdziałki. Natywną mam 1680x1050 więc stopień w dół to 1440x900. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 spróbuj może ściągnąć patch z innego źródła. ten który pobrałem i zainstalowałem miał w nazwie 1.6-.1.7 Pytanie. Czy w opcjach wyboru rozdzielczości jest u was 1440x900? U mnie brak takiej rozdziałki. Natywną mam 1680x1050 więc stopień w dół to 1440x900. Ja mam ale mam 19 cali. Ustaw sobie w opcjach ekranu aby były dostępne wszystkie rozdziałki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OS7RY Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 spróbuj może ściągnąć patch z innego źródła. ten który pobrałem i zainstalowałem miał w nazwie 1.6-.1.7 Problem w tym, że pobierałem z różnych i ten sam efekt. Wcześniej miałem CoD4 zainstalowane i nie było problemów, potem robiłem re instalację Windows, po której próbowałem zainstalować ponownie CoD wtedy wyszedł ten problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Dla tych co używają Windows7 proszę wyrazić swoją pogardę dla evenbalance (punkbuster) za ich opieszałość co powoduje problemy z trybem multiplayer w tym systemie operacyjnym. Mozna to zrobić tutaj: http://www.evenbalance.com/troubleticket/n...t.php?game=cod4 PS Skoro ATI/NVIDIA wydają sterowniki pod Win7 to dlaczego PB ma nie działać ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Jest ;) Oto rozwiazanie :) Wchodzisz w rejestr, i potem wybierasz te galazie ktore masz na screenie, to akurat VISTA, a wxp masz tam pdoobnie, ale od razu chyba activision sie pokaze, klikasz cd - key i wklejasz ten na ktorym gralec, lecz przed cala operacja wytnij swoj caly profil, wejdz w coda, utworz nowe konto, potem wbij ten stary klucz, wlacz znowu cod'a, wylacz, i zmien cd - key na ten ktory kupiles :). A najlepiej, jak olejesz swoj profil, i zagrasz od azu na 55 lvl'u, nie jest to czit, po prostu podmienienie mpdaty... KLIK niestety nie udalo mi sie . po ponownym wejsciu w gre kasowal moje statystyki. w końcu sobie odpuściłem i nabijam od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeekee Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Czy jest jakiś sposób by móc grać w Call of Duty 4 na Windows 7 x64 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 A co się dzieje ? bo u mnie gra hula bez problemów.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeekee Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 na 64 bitach ? Chodzi mi o PunkBustera i grę online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 tak, na x64, ale chodziło mi ogólnie o działanie gry, w MP nie gram (i nie grałem)..Nie mam teraz dostępu do kompa z 7, jutro sprawdzę co i jak.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 nie musisz bo to ogolnie znany fakt ze na siodemce nie dziala pb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...