nrl Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 jest kompatybilny z serwerami w wersji 1.0 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Można grać na serwach 1.0 i 1.1 ;) Sprawdziłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Panowie głupie pytanie :oops: Mam grę i chcę grać w multi.Włączam tryb wieloosobowy i nic.Nie mam żadnych serwerów nie mam nic puste okna.Z niczym się nie chce połączyć. Czy należy się gdzieś wcześniej rejestrować aby sobie ustawić hasło login itp?. Firewall mam wyłączony.Inne gry działają.To mój pierwszy cod multi i tak mnie zaskoczył. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 nic nie trzeba rejestrowac, glupie pytanie - moze masz zakladke na LAN ustawiona zamiast INTERNET? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 kucyk ale ze mnie mameja :mur: miałem ustawione na lan-dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLA.K Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Mam następujący problem z tą grą: Tryb jednego gracza uruchamia się i działa bez problemu , natomiast po uruchomieniu trybu multi program przestaje działać i wyświetlany jest następujący błąd: Podpis problemu: Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH Nazwa aplikacji: iw3mp.exe Wersja aplikacji: 0.0.0.0 Sygnatura czasowa aplikacji: 4715f9cb Nazwa modułu z błędem: iw3mp.exe Wersja modułu z błędem: 0.0.0.0 Sygnatura czasowa modułu z błędem: 4715f9cb Kod wyjątku: c0000005 Przesunięcie wyjątku: 00276505 Wersja systemu operacyjnego: 6.0.6000.2.0.0.768.3 Identyfikator ustawień regionalnych: 1045 Dodatkowe informacje 1: 8d13 Dodatkowe informacje 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311 Dodatkowe informacje 3: 8d13 Dodatkowe informacje 4: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311 Przeczytaj nasze zasady zachowania poufności informacji: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=501...mp;clcid=0x0415 Mój system to Vista Home Premium 32-bit Czy ktoś wie co z tym począć ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Musisz wejsc w panel sterowania=> dźwięk => nagrywanie => Stereo mix i dac je na wlaczone. Powinno teraz juz działać. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) czy jakis szanowny forumowicz ma ochote pobawic sie dzisiaj w team deathmatch okolo 23? Edytowane 21 Listopada 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) Dla mnie pięknie. Edytowane 21 Listopada 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Akcja z atomowka byla swietna...odrazu przypomniala mi sie scena z Resident Evil'a (film) w ktorej wybuch tez byl swietnie zrobiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLA.K Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Musisz wejsc w panel sterowania=> dźwięk => nagrywanie => Stereo mix i dac je na wlaczone. Powinno teraz juz działać. :) Dzięki serdeczne działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Nie wiem czy ktoś pisał ale misje w Czarnobylu łatwo jest przejsc, wystarczy wystrzelac tych z helikoptera po lewej. Wtedy żaden podesc w tej malutkiej budce pod stolic wychylac sie i sciagac łajdakow :D . Działa , sprawdzałem 3 razy na poziomie o 1 nizej niz veteran. btw. warto podłożyć też miny obok samochodow i beczek, tam gdzie się bedą kryli. ;] podoba mi sie strzelanie przez sciane. Gre skonczylem juz 2 :D razy. a multi ??? WYMIATACZ! to sie dopiero nazywa szybka rozgrywka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Ogólnie to po komentarzach spodziewałem się, że to będzie jakaś na maksa przegięta misja...a tu się okazało trochę inaczej...na veteranie też przeszedłem (za 2 razem ;) )...taktyka ta sama co przedtem - miejsce działania - tam gdzie te samochodziki...i w odpowiednim momencie użyte miny...dużo gorsze było dla mnie dogonienie tego gościa później... ale misja przednia...zwłaszcza początek, kapitalny klimat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) Gra jest ładna, ale. Skrypty - jeżeli nie idziesz ścieżką, która sobie wybrał pan programista giniesz natychmiast. Nieprzebrane ilości drewnianych wrogów - podczas akcji osadzonej w IIWŚ można było przymknąć oko. Tutaj możemy wybić małe państwo wyłażące z 2 budynków. Część akcji jest żywcem zerznięta z jakiegoś (debilnego) filmu. Mało wyrazista broń. Szotgun, który zasnuwa widok dymem na 5 sekund - beznadziejny. Wychylanie się daje nam tyle, że się wychyliliśmy - obrażenia otrzymujemy takie same jak byśmy sobie wyszli i stanęli w miejscu, w które się wychyliliśmy. Może i strzelanie przez niektóre powierzchnie ma sens ale przez ceglane czy betonowe mury - żaden. Nawet na próbę ubiłem jakiegoś gostka za półmetrowym filarem przy pomocy SMG z tłumikiem :lol2: Chaos ogólny - abstraciach!ąc od "porządku" jaki zaprowadził programista wytyczając nam ścieżkę walki. Ogólna poprawność polityczna made in USA. Edytowane 21 Listopada 2007 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) Odkąd zacząłem grać na normalnych serwerach, z normalną ilością slotów, nie mogę dokończyć "singla", bo nie ma kiedy :). Zassało mnie. Edytowane 21 Listopada 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Dla mnie pięknie.Tak tylko spytam: grasz w sp na jednym jaju ? :) U mnie sie nie da bo niezależnie od ustawien mam takie spadki ze cho cho wiec bez dwóch jaj imo nie ma co podchodzić do cod4 (tylko nie wiem dlaczego tak btw). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Ja na jednym jaju procesora...(żeby nie było :P ) skończyłem całą gre, ustawienia medium (co to w podpisie tylko grafa 6800GS) bez problemowo, bez zacinek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) Tak tylko spytam: grasz w sp na jednym jaju ? :) U mnie sie nie da bo niezależnie od ustawien mam takie spadki ze cho cho wiec bez dwóch jaj imo nie ma co podchodzić do cod4 (tylko nie wiem dlaczego tak btw). Mam podobny sprzęt i potwierdzam są spadki, owszem, gram bez cieni i głębi pola. A na multi gram na minimum (all off), tekstury wszystkie na high i aax4, fajnie śmiga :D. Edytowane 22 Listopada 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Gram na jednym jaju, z ustawieniami na max. 1024x768 bez AA i AF Spadków FPS brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 A63 2,2GHz , 1gb ram , X1950PRO 512MB w pełni płynne na max 1280x1024 fsaax4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Odkąd zacząłem grać na normalnych serwerach, z normalną ilością slotów, nie mogę dokończyć "singla", bo nie ma kiedy :). Zassało mnie. Skąd to znam hehehehe :lol: Żałuje że zacząłem od MP , ponieważ jeszcze singla nie zacząłem, hyyyyyyyymmmmmm a może nie żałuje :lol: . Zapraszam do odwiedzenia mojej stronki, trochę tam wypocin na temat COD4 ModerWarfare znajdziecie. Taka sobie ale jak znajdziecie chwilkę to zapraszam. Stronka Dla mnie GRA pełen wypas i żadne błędy i nie dopracowania mnie nie ruszają. Jak dla mnie gra roku no i może następnego hehehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Skończyłem wreszcie singleplayer. Fenomen. Do końca trzyma w napięciu. Bardzo przyjemnie się grało, z pewnością jest to jedna z najlepszych gier tego roku. Mogłaby jednak być nieco dłuższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 ja na multi ustawiam sobie minimalne ustawienia, aby fps nie spadal ponizej 80, bo czasami na high przeszkadzaly spadki fpsu :< :D na multi aktualnie 31 lvl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcioo Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) Czesc, Mam problem z ta gra, otoz dzis ja zainstalowalem i gdy wlaczam wyskakuje doslownie taki komunikat: Run In Safe Mode? It appears that Call of Duty 4: Modern Warfare did not quit properly the last time it ran. Do you want to run the game in safe mode? This is recommended for most people. It will change your system settings but not your controls. Mam do wyboru: TAK NIE i ANULUJ. Gdy klikam na tak, nic sie nie dzieje. Gdy klikam na nie, tez nic. Anuluj to samo. Co mam zrobic w tej sytuacji? Prosze o pomoc. Pozdrawiam Edytowane 22 Listopada 2007 przez Pawcioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Czesc, Mam problem z ta gra, otoz dzis ja zainstalowalem i gdy wlaczam wyskakuje doslownie taki komunikat: Run In Safe Mode? It appears that Call of Duty 4: Modern Warfare did not quit properly the last time it ran. Do you want to run the game in safe mode? This is recommended for most people. It will change your system settings but not your controls. Mam do wyboru: TAK NIE i ANULUJ. Gdy klikam na tak, nic sie nie dzieje. Gdy klikam na nie, tez nic. Anuluj to samo. Co mam zrobic w tej sytuacji? Prosze o pomoc. Pozdrawiam akurat ten komunikat nie ma nic wspolnego z tym, ze grac ci sie nie uruchamia, takie info pojawia sie przy wlaczaniu gry jak np zmienisz config, albo zwiesi ci sie gra, problem tkwi gdzie indziej, ja nie wiem gdzie, wiec kombinuj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Co poprawia patch 1.2 i czy jeżeli tylko ten zainstaluje to stracę poprawki które były w patchu 1.1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) Ja albo gram na serwerach nierankingowych, albo mam pecha. Gram multi, gdy wyjde z gry to przy nastepnym uruchomieniu mam zerowe statystyki i wszystko musze zaczynac od nowa. Ktoś też miał taki problem ze statystykami? Działo się tak na wersji bez patch-a jak i na wersji 1.2. Oczywiście gra oryginalna. To samo pod Vista i XP (na xp przestałem grać bo pod vistą chodzi mi stabilniej, pod xp mam problem z zawieszaniem się gier , które korzystają z punkbuster-a Edytowane 23 Listopada 2007 przez Leoni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) Czesc, Mam problem z ta gra, otoz dzis ja zainstalowalem i gdy wlaczam wyskakuje doslownie taki komunikat: Run In Safe Mode? It appears that Call of Duty 4: Modern Warfare did not quit properly the last time it ran. Do you want to run the game in safe mode? This is recommended for most people. It will change your system settings but not your controls. Mam do wyboru: TAK NIE i ANULUJ. Gdy klikam na tak, nic sie nie dzieje. Gdy klikam na nie, tez nic. Anuluj to samo. Co mam zrobic w tej sytuacji? Prosze o pomoc. Pozdrawiam jezeli nie masz oryginala, to prawdopodobnie :D masz zlego cracka :P a jak masz oryginal to nie wiem, bo mi wszystko hula :D @up patcha 1.2 masz? jak nie, to zainstaluj Edytowane 23 Listopada 2007 przez TeLe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Gracie dziś, na jakim serku, podajcie IP? Jak coś to mogę postawić swój, podam IP jak będą chętni. Czekam 22:30. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) Ja zaczynam grać już trzeci raz w cod4 SP, gierka mi się strasznie podoba, dla mnie gra roku mimo że jest krótka. To nawet tak zapowiadany hit jak crysis mnie znudził w połowie gry co sprawiło że nie mam ochoty dalej grać w tą grę . Gra musi mieć klimat i ''to coś'' co COD4 wg mnie ma, gra bez klimatu jest słabą grą i nawet super hiper grafika tego nie zmieni, takie jest moje zdanie :) . Edytowane 23 Listopada 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...