paweł.s Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Paweł.S - Macie serwer Deadmatch? Jak tak to podaj ip. Najlepiej podaj ip wszystkich serwerów jakie macie icon_smile3.gif Pozdro. http://www.game-monitor.com/search.php?gam...amp;location=PL a DM eSports.pl by Shooters.pl - 91.198.55.210:28931 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Wbija sie ktos?? Na esporcie siedze oczywiscie... Ja tam z tobą szpilałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 A jaki nick miales?? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 zagralbym wczoraj z wami, ale mi sie winda wysypala :blink: jak dzisiaj ja postawie to jestem chetny troche poszpilac poznymi godzinami wieczornymi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriv Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Kupiłem sobie w piątek CoD4 i jestem pod wielkim wrazeniem MP. Po prostu miodzio :D Przez weekend nabilem juz 37lvl :P Może ktos wie jak można wyszukać serwery z trybem hardcore albo old school? Bo w filtrze tego nigdzie nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) A jaki nick miales?? ;> Total noob. Za dobrze mi nie szło. Może dlatego nie zauważyłeś. Wbija ktoś dzisiaj na eSports ? Edytowane 27 Listopada 2007 przez Kobrowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Nie działa cosik serwer Espots.pl Team deathmatch, a szkoda :( Brakuje mi 10 lvl do 55, a chciałem dzisiaj dobić... no nic... Znacie jakiś jeszcze serwer z PD x10? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 zozol, wejdź na game-monitor.com i wybierz cod4, z dopiskiem WAR. Max lvl wbiłem 2 dni temu, zajęło mi to 25h i 11 minut:P Teraz robie wyzwania, przy okazji odblokowując up'y do wszystkich broni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) ja gram pod nickiem: bielski i widziałem juz Was gdzie nie gdzie :] głownie esportsy ;) Edytowane 27 Listopada 2007 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 gdzie wbijamy na td panowie, bo czekam z bratem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) No ja gram 15h i mam 45lvl [; Nie mam serwera na który by można wbić, znajdźcie coś :) Teraz siedzę na Esport TD No, właśnie skonczyłem, gdy wychodziłem był Jonathan i TeLe. A dziś wlazłem na 7 rund (do końca tyle zostało) + następna mapka - na pierwszej mapce miałem niezły wynik, po raz pierwszy w tej grze zarejestrowany (wcześniej mi coś nie chciało zapisywać screenów ;/) A na kolejnej mapce baaardzo średnio mi szło xD i tyle. Jutro może będę grać i dobije 55lvl Edytowane 27 Listopada 2007 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 ?! zajebiscie własnie skasowało mi wszystkie staty miałem 50 lvl, zaczynam od 1 ... brak słow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Peszek Bielskiego i total boonba widzialem :D Ja wczoraj mialem fatalny dzien ;/ 12gw robocie przymula mnie maksymalnie, i punktowalem prawie tylko granatami ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 zainstaluj patcha 1.2/1.3 problem wtedy nie wystepuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 to już jest ptach 1.3 ;) ps. warto robić kopie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 cos mi brat gadal wczoraj - widocznie bzdury f1zZ - ten caly lvl to pic na wode, sa serwery gdzie go odrobisz w 15 minut wiec placzu nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 to już jest ptach 1.3 ;) ps. warto robić kopie. Ktory to dokladnie pliczek ? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 katalog players w kat z gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DamnIt Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 A powie mi ktoś co zrobic zeby mieć kolorowy nick ? Bo jak daje w menu podczas ustawiania nicka np ^4 albo cokolwiek innego to niby w menu mam kolorowy ale podczas gry już nie bardzo. Btw - zamówilem już orginał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Cos pozno ;> Ja jak codzien pojawie sie jakos po 23 na esporcie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DamnIt Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 No późno późno bo do tej pory grałem na kopii zapasowej bliżej mi nie znanego kolegi ale stwierdziłem, że naprawde wciąga i warto wydać te 80zł :) To wie ktoś ocb z tym kolorowym nickiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Cos pozno ;> Ja jak codzien pojawie sie jakos po 23 na esporcie ;] To ja tez se tam wbije... Pewnie sie spotkamy. Ktoś jeszcze z PPC sie pojawi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Ja. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 i ja bede, jaki serwer? TD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 może być :)) Ja już powoli wbijam, bo potem mogą być problemy z wejściem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyPelikan Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) ?! zajebiscie własnie skasowało mi wszystkie staty miałem 50 lvl, zaczynam od 1 ... brak słow cod4-level-55-rank-all-guns-mods-unlocked i wszystko w temacie :banana: Edytowane 28 Listopada 2007 przez JohnyPelikan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Wbijacie sie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) A powie mi ktoś co zrobic zeby mieć kolorowy nick ? Bo jak daje w menu podczas ustawiania nicka np ^4 albo cokolwiek innego to niby w menu mam kolorowy ale podczas gry już nie bardzo. Btw - zamówilem już orginał :) nie da sie miec w grze kololowego nicku., chociaz mozliwe ze na deathmatchu ale nie sprawdzalem Edytowane 29 Listopada 2007 przez TeLe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 nie da sie miec w grze kololowego nicku., chociaz mozliwe ze na deathmatchu ale nie sprawdzalemZnaczy sie,da sie :). Ale w tabeli wynikw jest on nie widoczny (kolor). Tylko i wylacznie, gdy polaczysz sie na server, lub tez z niego wyjdziesz, oraz w Twojej tabeli ze statystykami (wyzwania). Tylko i wylacznie w tych miejsach nick jest widoczny jako kolorwy. W sumie, bardziej przejrzysta tabela wynikow jest teraz :). A nie tak kolorowo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Hey Everyone -- Wanted to give you a heads up that we've added even more to the upcoming patch / update thanks solely to ALL of your feedback on the Sniper Rifle, and ACOG Scope. We have fixed the bullet registration "Accuracy" of the Sniper Rifles and ACOG Scope thanks to your feedback, so you will now have improved hit detection when using those weapons / attachment. Again, thanks to everyone who sent in emails, posted on the forums, made videos, or let us know in any other way about this. It's fixed now and will be in the upcoming patch for PC (v1.3). :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...