przemn2 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ja mam pytanie dotyczące ilości FPS w multi. Max jaki mam to 91fps i ani jeden więcej.Mniej oczywiście tak.Synchronizacja sprawdzona. Przy czym w singlu nie mam tego ograniczenia. I jeszcze jedno.Nie mogę w multi zmodyfikować broni.Mam np. jakiś karabin do wyboru a nie mogę sobie dosztukować do niego celownika-zniknęły mi dodatki-a kiedyś były. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Widocznie straciłeś rangę skoro nie możesz ;) A co do fps to wpisz w konsoli /com_maxfps 125 i zobacz czy działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Widocznie straciłeś rangę skoro nie możesz ;) A co do fps to wpisz w konsoli /com_maxfps 125 i zobacz czy działa ;) Dzięki myk z ilością fps działa. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 co tu trzeba zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Wejść do tego budynku przed którym gostki nasze klęczą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Wejść do tego budynku przed którym gostki nasze klęczą. jak wejsc? drzwi sa zamkniete....jeden koles captain cos tam jest na dole a 4 kolesi stoi pod tymi drzwiami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Jak podejdziesz blisko nich to powinni te drzwi otworzyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Wiecie jak zrobić efekt "lustrzanej mapy" ale tylko na broni ? Dziś będę miał w końcu złotego uber-husein-kałacha a bez efektu "lustrzanej mapy" broń nie ma połysku. http://youtube.com/watch?v=hQh8tArBkYI Gra dobra, PCW dzień w dzień gram :) Dobrze, że snajpy nie są za dobre jak w niektórych grach. Była by kolejna kamperska gra. A tak to jest kwintesencja walki a nie lamerskiego kampienia :D Chociaż przedwczoraj na meczu z ruskimi na ustawieniach CB of korz Rosjanin miał taką celność z kamperki, że OMFG. Najgorsza porażka gry to : - graniatnik - p90 - naloty/śmigłowce/radar - ostatni bastion i ten granat pośmiertelny Dobrze, że to jest poblokowane w CB/ESL :))) Edytowane 5 Grudnia 2007 przez Koziol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Jak podejdziesz blisko nich to powinni te drzwi otworzyc. bede musial misje jechac od poczatku bo drzwi nie chca sie otworzyc, 4kolesi stoi pod drzwiami, jeden gdzies na dole i nie chce sie ruszyc. jak ktos ma save po tej misji to niech wrzuci. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Hilfe, mam problem z gierką, a raczej z jej uruchomieniem :/ Komp jak z podpisu, system Vista 32bit no i niestety COD4 nie działa, a nawet gorzej. Gdy uruchamiam, po jakichś 3 sekundach wywala krytyczny błąd z jedyną opcją 'Zamknij'. Dodatkowo powoduje to wyłączenie całkowite dźwięku, a zamiast niego jest dziwne szumienie z głośników - pomaga tylko odinstalowanie sterowników dźwiękówki, przeczyszczenie rejestru i zainstalowanie sterowników od nowa... Tyle że gra nie działa w dalszym ciągu czyli 60zł psu o d#$% potłuc! Ma ktoś jakiekolwiek sugestie jak to można rozwiązac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Panowie bądźcie dobrzy i zagłosujecie na Polskiego laddera 3vs3 sd :> http://clanbase.ggl.com/ladderpetition_vote.php?lpid=9070 P.S Jeśli to jakaś reklama to usuńcie posta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Wczoraj dostałem CoD 4. :D Tak czekałem. ^^ I przyznam jednak, że odrobinkę się zawiodłem. Tzn... mam laptop Asus G2P i sprzęt to: Core 2 Duo 2,0 GHz, Radeon X1700, 2 GB RAM'u. Kolega na laptopie też ma tą grę, chodzi mu świetnie na średnich parametrach, a ma sprzęt trochę gorszy ode mnie, a mianowicie to procek też C2D tylko 1,8 GHz, 1,5 GB RAM, Vista(Ja też na Viście jadę) i Radeon tylko nie wiem jaki, wiem tylko, że to gorszy model, bo tydzień temu sprawdzałem. :) No to do sedna: Mi na niskich ustawieniach to jest: Rozdzielczość 800x600, anty-aliasing: 2x, najniższych jakościach textur, dźwięk w sumie na maxa, cienie, światła itd. powłączane przy trochę większej zadymie przycina się gierka. U kumpla to samo tylko wszystkie textury na normal lub high, anty-aliasing: 4x i rozdzielczość chyba wyższa niż 1204x768 nawet, a gra idzie gładko nawet przy niezłych zadymach. Mam terreaz pytanie. Czy mógłbym jakoś zwiększyć wydajność gry, ale żeby przy okazji wyciągnąć maximum z jakości grafiki? Chodzi mi o dobranie jak najlepszych ustawień tak, żeby gra na moim lapku wyglądała jak najładniej... bo wiadomo, że maksymalne ustawienia to nie pójdą. ^^ Może jakiś soft ściągnąć czy patche. Nie wiem. Please, pomóżcie, bo nie mogłem się doczekać CoD IV, a bardzo mi się podoba. Na minimalnych ustawieniach to to wygląda dosłownie jak SoF II: Double Helix. :-/ Pozdro, KitKat :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) Call of Duty 4: Modern Warfare™ 1.3 Patch DESCRIPTION: This is the release of the v1.3 Call of Duty 4: Modern Warfare™ patch by Infinity Ward. This patch addresses the issue reported by community member Uzi Kidding which now catches some files bypassing the pure client test. In addition this update will set properties so that Anti-lag is always enabled upon map loads, an optimization for Sniper Rifle accuracty at certain distances, as well a fix so text chat between rounds of multiplayer will no longer cut out at the end. The 1.3 patch will also include all previous fixes from previous patches. ----- http://www.infinityward.com/modernwarfare/patch/ i na innych pewnie też już Edytowane 7 Grudnia 2007 przez atom3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Sprawdzaliście co ten patch zmienia, dodaje, jak działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Sprawdzaliście co ten patch zmienia, dodaje, jak działa?Kurcze ratujcie.Zainstalowałem patcha 1.3 i zniknęły mi wszystkie serwy nawet z ulubionych.Nie mam gdzie grać bo nie wyświetla mi ŻADNYCH serwerów. Podmieniłem plik gry iw3mp.exe na oryginalny który sobie skopiowałem tuż po instalacji gry i po wejściu jest wersja 1.0 ale to nic nie pomogło. POMOCY!!!!!! :mur: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) po jednej rundzie az balem sie wziac barreta do reki zeby mnie od cheatow nie wyzywali o.o niezle poprawili celnosc kamp. 2 strona medalu, [ciach!]lo mi wszystkie servy z zakladki ulubione ;f Edytowane 7 Grudnia 2007 przez TeLe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki86 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Koziol co to za mapa jest na tym filmiku? Tak wogóle to sa jakieś inne mapy dostępne na sieci. Bo szukałem jakoś nie mogłem znaleźć. Bo standartowe jakieś nudne już są Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soczek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) Witam. Czy ktoś lubi wyzwania, tak jak ja ;] i zaczynał od razu na Veteranie do tego bez celownika? Jeśli tak to jak wam idzie, tzn ile czasu zajęło przejście singla? Ile godzin? A do tego jeszcze mały problem z MP, jak już się uda podłączyć do serwa to przy setting up game wywala do windy z komunikatem: A potem jeszcze odnosi się do pliku w katalogu main\iw_06.iwd. Help? ;] Edytowane 8 Grudnia 2007 przez soczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam. Czy ktoś lubi wyzwania, tak jak ja ;] i zaczynał od razu na Veteranie do tego bez celownika? JJa na xboxie nie wiedzialem ze jest autoaim i gralem recznie celujac hehe i skonczylem cala gre. Teraz na veteranie i jest ciezko.. Charlie Dont Surf - moment wejscia do budynku telewizji. Kupa ekranow i sprzetu, jak ide na lewo to strzelaja do mnie z tych drzwi, ok ich zabijam granatem przewaznie, ale co dalej? z przodu ida i strzelaja tak celnie ze nie mam zadnych szans. Jak wychodze z tych drzwi na prawo to dostaje granata i padam. Jakas porada strategiczna od osob, ktore skonczyly na veteranie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ja to zrobiłem tak, ze wlazłem do tych drzwi po lewej, wytłukłem tam gości, przeszedłem do następnego pokoju, potem rzucałem naprzemian granat/flash i przeszedłem do nastepnego pokoju, przy okazji oczywiscie zabijajac arabów. pomógł mi m249, bo tylu ich bylo, a dzieki duzemu magazynkowi nie musialem przeladowywac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) Mam problem z sejwami. Przeszedłem single i odblokowało się arcade. Byłem zmuszony z jakiegoś powodu grę zainstalować od nowa, przy czym skopiowałem wcześniej cały katalog "save" umiejscowiony w profiles. Teraz po ponownej instalacji gry i wgraniu sejwów nadal grę muszę przechodzić od nowa zamiast wczytać jakąć misję czy arcade. Czy czegoś nie zrobiem/ coś robiłem źle? Edytowane 9 Grudnia 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 A mi Call of Duty 4 zaczęło się sypać. A to dopiero. Co jakiś czas BSOD, a to z powodu ks.sys, a to portcls.sys. Problem z dźwiękiem. Tylko dlaczego akurat teraz, już dawno po tym, jak przeszedłem single i zacząłem grać na multi... Właściwie to mój system i tak ma już parę miesięcy, format by się przydał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość X1950Pro Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Powiem krótko, gra na najwyższym poziomie. Spodziewałem się czegoś po Crysisie, ale zrobili kolejną gierką z ładną, ale nudną grafiką. Cod4 ma super akcję, filmową, muzyka została idealnie dopasowana. Grafika jest wspaniała, szczególnie w Czernobylu. Mam X1950Pro i nawet nie spodziewałem się tak świetnej płynności w grafice na najwyższych detalach i rozdziałce 1280x1024. Polecam, gra rewelacyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 A ja nawet singla do polowy nie rzeszedlem :D Multi mnie pochlonelo :P Moze dzisiaj cos kolo 23?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Moja opinia jest taka, że gra jest nierówna. Najlepsze misje to te w Prypeci z drugim snajperem, oprócz tego przejażdżka autem z tyłu i końcówka. Reszta to "idź do przodu i nawalaj do wszystkiego co się rusza". Jeśli przymknąć na to oko i przyjąć, że gra jest interaktywnym filmem, to mimo to warto zagrać dla tych paru świetnych momentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awfbonzo Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 co zrobic zebt zmniejszyc Ping? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 zmienić providera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 - grac na polskich serwerach - zmienic operatora - jaka to netia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 \cl_maxpackets 100 troszku zmniejsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 a ja wlasnie pogralem troche po sieci... normalnie jestem zachwycony... grywalnosc na poziomie bf2... oczywiscie jak zwykle na poczatku problemy z punkbusterem... aktualizacja nic nie dawala.. przeinstalowalem gre.. pozniej punkbuster i jest cacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...