Powerslave Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 niestety tez nie pomoze, bo ping nie jest zalezny od przepustowosci, tylko od routingu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Panowie, a czym strzelacie ? ja łoje ze Skorpiona + Tłumik. Perki to bandoleir, Moc obalajaca i Podsłuch. Ustawione jak w CB, zeby potem nei było: ale wczesniej miałem ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 G3 + celownik laserowy + złoty Desert Eagle Claymory x2 Moc obalająca Pewne celowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 moj pierwszy a zarazem najlepszy ekwipunek to: - mp5 z celownikiem laserowym - clajmory xd - moc obalajaca - glebokie uderzenie ;p Dodatkowo na serwy nie hardcore g36 z nadeluncherem ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 m14, perks off @ pam4 :) 2x magazynek i moc obalajaca tylko jest i gra sie lepiej bo jest zbalansowane, perks on jest niefajne na cb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) pam4 (esl): - AK47; - tłumik; - Desert Eagle; - bandolier; - stopping power; - deep impact.Zresztą na serwerach publicznych tak samo. Wcześniej grałem z M4, ale raz spróbowałem AK47 i już się z nim nie rozstaję. Edytowane 30 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ja w zaleznosci od serwerka i mapy... 1. MP5+tlumik Desert Eangle 3 granaty Gleboki Impakt Moc Obalajaca 2. Garret 0,50 MP5 3 granaty Pluca jak Miechy Przesada 3. M60 + celownik laserowy Desert Eangle 3 granaty Moc Obalajaca Gleboki Impakt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 A ja utknąłem w jednej z nisji w SP. Dopiero teraz znalazłem trochę czasu żeby pograć ;( Otóż w misji ... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « gdy zostają odpalone rosyjskie głowice nuklearne (syn Zakhajeva zginął w poprzedniej misji) muszę dostać się do pokoju, w którym są komputery sterujące rakietami. Ale gdzie jest to pomieszczenie??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ja pomykam z AK+tlumik :) w sumie narazie mam 13 lvl wiec nic ciekawszego niema... a tak to co podniose to z tego strzelam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DamnIt Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) Włączam gre i mam błąd jakiś w rodzaju couldn load mp_wintercrash_loadscr. i wywala mnie z gry. :| Nie wiem co sie dzieje ;/ edit: takie coś : http://i14.tinypic.com/6kkamvb.jpg edit 2 : [damnit] pomyslalem sobie ze zrobie reinstal gry i pomoze. Co zastały moje oczy ? http://i18.tinypic.com/820ad8p.jpg Co to do członka jest ? Edytowane 30 Grudnia 2007 przez DamnIt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « gdy zostają odpalone rosyjskie głowice nuklearne (syn Zakhajeva zginął w poprzedniej misji) muszę dostać się do pokoju, w którym są komputery sterujące rakietami. Ale gdzie jest to pomieszczenie??!! » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « jak sie otworzą nuklearne drzwi to : idziesz prosto, skrecasz w lewo, zaraz w prawo i podkladasz plastyk, wysadza sciane i juz ;] ja narazie nie mam czasu na multi i tak stoje od tyogdnia z 24lvl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 MP5 + tłumik złoty DE (bez niego ani rusz :) ) 3 granaty Do tego: Moc Obalająca Pewne Celowanie Drugi z m60 i laserkiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Włączam gre i mam błąd jakiś w rodzaju couldn load mp_wintercrash_loadscr. i wywala mnie z gry. :| Nie wiem co sie dzieje ;/ edit: takie coś : http://i14.tinypic.com/6kkamvb.jpg edit 2 : [damnit] pomyslalem sobie ze zrobie reinstal gry i pomoze. Co zastały moje oczy ? http://i18.tinypic.com/820ad8p.jpg Co to do członka jest ? Możne banalne pytanie ale czy instalowałeś patch 1.4 ? ;p Od tego patch jest mapka winter crash (tak btw w sumie to crap ale HOU HOU HOU jest fajne :P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mato22 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Powerslave dzięki za odpowiedź Narzędzie mordu to przeważnie AK 47u + celownik laserowy. Ale to jest zawsze uzależnione od rodzaju planszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witam "kochanych" użytkowników. Mam mały problemik z nasza gierką... A przedstawia się on ww następujący sposób: Pingi rzędu 120-200 na 120 jeszcze sie komuś podetnie gardło ale na 200 to już niestety mi podcinają... No i jeszcze jedna rzecz która się łączy z powyższym mam chwilowe rwanie połączenia co owocuje tym że mnie w tym czasie ktoś bezczelnie zabije. Jeśli jest jakiś myk związany z pingami to proszę was o pomoc. Nie podałem źródła dostępu... Jest nim niestety Tp i neostrada 512 (jedyna możliwość podłączenia do internetu) Pomożecie?? W akcie desperacji możesz spróbować programiku cFosSpeed... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mato22 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) W akcie desperacji możesz spróbować programiku cFosSpeed... Dzięki Mardok. Sprawdzę ten programik i zdam relację. Programik świetny. Mam pingi na poziomie 55-69 no i można grać ;] Edytowane 31 Grudnia 2007 przez mato22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQunsk Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) a jaki mieliście najlepszy wynik w rudzie oto mój :blink: dodam jeszcze że zrobiłem to desert eagle i nożem Edytowane 31 Grudnia 2007 przez sQunsk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 ile najwiecej killi to nei iwem, ale ostatnio udało mi sie zrobic K/D ratio: 25 :P czyli 25 zabiłem, sam 1 zostałem zabity xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 m16a4 + tlumik, bandolier, i glebokosc uderzenia. CB PAM 4.0 rules ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 mmm ... widze ze sporo osob gra na pamie pod cb i esl. Solo pewnei tam nie gracie, wiec powiedzcie Panowie, w jakich klanach gracie, moze kiedys sie spotkamy gdzies ;) ja gram w CQF :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 polakkki :D cb mix, przewaznie kupa smichu malo gry, ale gra sie fajnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 http://img187.imageshack.us/my.php?image=35914047aq2.jpg - Tak wyglądała ostatnia moja sesja w CoD4 - potem mi sie gra znudziła [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 witam, czy tylko ja mam problem z wgraniem patcha 1.4 ? Kaspersky 6.0 krzyczy podczas instalacji, że jest jakiś robak. Muszę koniecznie instalować 1.4 czy do przejścia (w końcu) misji solo wystarczy 1.3?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 @petrumi - do salo wystarczy 1.3, do online 1.4 wskazane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Takie 2 pytanka: - jak znaleźć serwery na których jest oldschoolmod (wspominane jest o nim podczas przerywników miedzy mapami (loading screen) ;]. - jest sdk do cod4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 YuucOm@ co do pierwszego, to jedyne co mi przychodzi do głowy to all seeing eye. Ale to tylko teoria ;) co do drugiego to nie iwem o co ci chodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Kurde ostatnio jak gram w multi co jakiś czas zrywa mi połączenie z serwerem.Wcześniej tego nie było.W innych grach multi taka przypadłość nie występuje.Może to wina neozdrady ale biorę też pod uwagę wielki syf w moim systemie-a na format czasu brak :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) YuucOm@ co do pierwszego, to jedyne co mi przychodzi do głowy to all seeing eye. Ale to tylko teoria ;) co do drugiego to nie iwem o co ci chodzi :P dzieki za 1 odpowiedz :) Drugie chodzi mi o sdk/construction set i takie do budowy modów map itp. Jak narazie nic takiego nie widzałem a by sie przydało (i do map i do modów ;)). Co do gry na neo nigdy z tym syfem nie miałem problemów dodatkow najniższe pingi ;]. Tpsa ssie ale neo mi styka ;]. A i tak btw co daje zdobycie wszystkich wyzwań ? szukałem ale na gs nie było to rozwinięte. Imo powinna być nagroda podobna do złotego degla za 55lvl czyli np to m4 z kampanii z sp ;p (czyli i nadeluncher i scope razem). Edytowane 3 Stycznia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) faktycznie, juz wiem o co chodzi :P to mam cos takiego: http://callofduty4.pl/forum/viewtopic.php?t=466 http://www.callofduty.pl/forum/viewtopic.php?t=5642 i moze jak głebiej przejzysz, to znajdziesz cos tutaj: http://callofduty4.pl/forum/viewforum.php?...88c28ccdc91237c pozdro Edytowane 3 Stycznia 2008 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) A i tak btw co daje zdobycie wszystkich wyzwań ? szukałem ale na gs nie było to rozwinięte. Imo powinna być nagroda podobna do złotego degla za 55lvl czyli np to m4 z kampanii z sp ;p (czyli i nadeluncher i scope razem).Ukończenie wszystkich wyzwań wszystkich karabinów szturmowych odblokowuje złote AK47, podobnie z jedną ze strzelb, Dragunovem i Mini UZI. Co daje ukończenie całości - nie wiem. Edytowane 7 Stycznia 2008 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...