xpektor Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 8h minelo jak gdyby nigdy nic. Wpasowanie sie w gre, jesli ma sie juz jakies doswiadczenie w tej serii nie zajmuje dlugo. MP5 silencer syci ;D Kilka mapek jest mocno wkurzajacych, chyba najbardziej ta 10m x 10m + pare kontenerow, nastepnie gospodarstwo rolno-bitewne oraz jeszcze jedna wioska, z dupna stodola i pusta rzeka. Ogonie mapki pustynne oraz neutralne jakos najbardziej mi podchodza. Zostalo mi chyba jeszcze 12lvl do odblokowanie m14. Podniesione z ziemi robi wielkie zamieszanie. btw. chyba bede musial sprzedac ut3... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Kilka mapek jest mocno wkurzajacych, chyba najbardziej ta 10m x 10m + pare kontenerow (...)Shipment jest najistotniejszą mapą do 1on1. Rozgrywki na większych mapach wyglądają zupełnie inaczej i nie są aż tak dynamiczne. A jeżeli admini serwerów publicznych nie myślą, to nie wyłączają tej mapy, a ludzie grają 10on10... Edytowane 22 Stycznia 2008 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 tylko ze ja gram na laptopie icon_razz.gifKapnalem sie jak juz napisalem posta xD i zapomnialem zedytowac :) Daj wszystko na LOW i aax2 w 800x600i powinno byc ok czasami moga bys spadki do 45 fps . :) jezeli chcesz w rozdzielczosci natywnej no coz ciezko na LOW ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zainstalowalem sobie ostatnio demo tej gry i mam problem, pojawia sie taki komunikat: cannot write to hunkusage.dat check diskful :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 http://rapidshare.com/files/86655467/kamikadzuj_sie.dm_1 shipment :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 ...ja juz mam swoja taktyke na shipment w tdm (powyzej 12os) - zabic 6 osb bez zginiecia... i naloty naloty i naloty ]:-> Przynajmniej syzbko sie to konczy. Ogolnie mapki juz poznalem, a gram neicaly tydzien. Gierka wciaga jak stere dobre cody, co koliduje z praca i moja nauka. Wczoraj zdobylem m14, chociaz jeszcze troche czasu minie nim ja do konca opanuje. To kiedy jakies wspolne pykanko, moze niedziela wieczorem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość santa_rosa Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Panowie zainstalowałem ten program Backup pod staty żeby po formacie się nie zniszczyły.. Coda nie odinstalowywałem tylko dodałem plik dll którego brakowało i kombinowałem podstawialem te sevy i nic pisze że statystyki bla bla.. Co robić? bo 50lvl był ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 ...ja juz mam swoja taktyke na shipment w tdm (powyzej 12os) - zabic 6 osb bez zginiecia... i naloty naloty i naloty ]:-> Przynajmniej syzbko sie to konczy. Ogolnie mapki juz poznalem, a gram neicaly tydzien. Gierka wciaga jak stere dobre cody, co koliduje z praca i moja nauka. Wczoraj zdobylem m14, chociaz jeszcze troche czasu minie nim ja do konca opanuje. To kiedy jakies wspolne pykanko, moze niedziela wieczorem ? Jestem za. Ostatnio w ogóle nie grałem, brak czasu - sesja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarek2 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Hmm mam problem, otóż co by przetestować grę na multi wbiłem sie na sieć hamachi i odpaliłem serwer. Ale nie wiem o co biega, bo nawet na optymalnych ustawieniach grafiki gra tnie tak co 2s, konfig z opisu. A lagów przez neta raczej nie mam bo 2 mb Netii. pewnie problem był ale nie mam czasu na przekopywanie tematu (sesja - trzeba sie odhamić B-) ). A gra 1.4 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Hmmm po 21 to moge i ja popykac ;] Jaki tryb normal czy hardcore ?? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 TEŻ SIĘ PISZĘ....CHĘTNIE ZLAŁBYM MODERATORA:)HEEHHE. GODZ PO 21 TEŻ MI ODPOWIADA. POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 to i ja sie pisze :D podajcie ip i jazda - a tryb hardocre oczywiscie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Dodajcie w niku PPC by bylo wiadomo komu granat poslalem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ok, to po 21 , teraz 1.5h rozgrzewki gdzies walne. S&D or TDM ? Podajcie ip oczka, chyba ze macie dostep dos serwka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarek2 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Hmm mam problem, otóż co by przetestować grę na multi wbiłem sie na sieć hamachi i odpaliłem serwer. Ale nie wiem o co biega, bo nawet na optymalnych ustawieniach grafiki gra tnie tak co 2s, konfig z opisu. A lagów przez neta raczej nie mam bo 2 mb Netii. pewnie problem był ale nie mam czasu na przekopywanie tematu (sesja - trzeba sie odhamić B-) ). A gra 1.4 Pozdrawiam P: Podczas gry w Single Player wszystko jest w porządku, natomiast gdy gram w Multi Player, mam strasznie niskie FPS i gra mi się przycina. O: Wejdź do folderu z grą, a następnie do folderu "miles" (domyślnie C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles). W folderze miles zmień nazwę pliku mssmp3.asi na mssmp3.bak. Uprzednio lepiej skopiuj sobie plik mssmp3.asi, żeby nie było później żadnych problemów, jeśli nie zadziała. Znalazłem jeszcze coś takiego, ale też nie pomaga...przepraszam za post x2 ale zależy mi na grze w multi :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Mi najbardziej 4fun podchodzi HQ + HARDCORe. Przy SD można zasnąć (dobre do cb i takich tam) a bieganie i strzelanie bez głębszego sensu też lipa B-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 No ja prawie tylko TD [; Ustalcie co i jak i za pol godziny sie wbijam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Teraz znalalzme nie zapchany normalny TDM: connect 85.14.244.220:28960 co m7yslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ze mi sie nie laczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 connect 85.14.224.220:28960 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 192.47.83.173:28930 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Teraz mi sie nie wladuwuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 100% git IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 ja mam serwer, na nastepna ustawke zgadamy sie na nim i pogramy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriv Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witam I co Panowie gracie gdzies? Serwer od jonathana nie dziala a na tym odxpektora nikogo nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 194.36.168.28:28960 HC ;] Mapka do wyboru jak wbijecie - znajomy ma rcona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nooo taki serwerek wypasik, moze teraz gramy ;> tylko niektorym pewnie za luzno bedize ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Oj nie marudz [; Ja nie lubie biegac i szukac miesa, przysypiam przy tym.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 a może dziś? wczoraj w związku z wichurą wyłączyli mi prąd (włączyli o 3). IP podane przez Lanc'a już zapisałem, także jeśli to właściwe miejsce to ja chętnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
west96 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Najlepsze są mapki Downpour i Overgrown - te dwie zielone :) . Jestem snajperem (bardzo mobilnym, latam tez z G36C) i są one rajem!!! Nie wiem jk wy, ale ja najbardziej nienawidzę spawn-granatów albo spawn-airstrike'ow. Po takim czyms polowa teamu pada i gra jest bez sensu, nie mowiac o tym ze to troche nie fair... Co sądzicie o tych mapkach? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...