xpektor Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Napisze tyle: :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider3k Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Nareszcie jakies mapki :) Dziekuje :D Nareszcie jakies mapki :) Dziekuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Patch już do pobrania jakbyście nie wiedzieli ;) Na callofduty.pl na przykład ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ten patch pasuje do polskiej wersji (znaczy international) ? Są już servery na tym patchu ? Grał już ktoś z Was na nowych mapach? :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) Ja grałem. Mam wersję z polskimi napisami. Wszystko działa.Mapy fajne jest tylko jedna,która mi się nie podoba podobna do tej z kontenerami-mało miejsca i pełno świrów z granatami. Fajna mapa Creek akcja w dużym lesie jakieś jaskinie itp.Chinatown też fajna. Ogólnie może być. Serwerów jest dużo. Edytowane 4 Czerwca 2008 przez przemn2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 http://www.gamershell.com/download_27186.shtml mirror ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Nie wiem czy juz mieliscie okazje pograc na nowych mapach. Zauwazylem jednak ze programisci poszli troche na latwizne, bo mapa Chinatown to nic innego jak stare poczciwe carentan. Wiec kto zna tricki z carentana skutecznie zaprzegnie je do Chinatow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Nie wiem czy juz mieliscie okazje pograc na nowych mapach. Zauwazylem jednak ze programisci poszli troche na latwizne, bo mapa Chinatown to nic innego jak stare poczciwe carentan. Wiec kto zna tricki z carentana skutecznie zaprzegnie je do Chinatow. Bo to remake mial byc i jest. :rolleyes: Mapa KULTOWA swoja droga, wiec ja bardzo dziekuje tworca za taka latwizne. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) Nie wiem czy juz mieliscie okazje pograc na nowych mapach. Zauwazylem jednak ze programisci poszli troche na latwizne, bo mapa Chinatown to nic innego jak stare poczciwe carentan. Wiec kto zna tricki z carentana skutecznie zaprzegnie je do Chinatow. przecież oto im chodziło ;]. Nieraz w wywiadzie na gamespocie podkreślali to że chinatown bedzie podobne do carentan'a. Edytowane 5 Czerwca 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Chinatown, zrobione bardzo godnie, uklad mapki tak jak w poczciwym i genialnym zarazem carantan. Ile w cod1&2 na tej mapce godzin sie spedzilo nie wie nikt ;) Creek - mapka pod snajperow, ale cichobiegacze tez znajda dla siebie odpowiednie sciezki. Nalot moze przyniesc ogromne spustoszenie. Ogolnie mapka wyglada cieakwie i orginalnie. Broadcast - taki telewizyjny vacant. Duzo dupereli, zakamarkow i pomieszczen. Da sie grac ale bez rewelki. Killhouse - cos ala shipment, ale minimalnie madrzejsze. Typowy odstresowiacz ;p ... w 1.7 licze na tunisia i breakout i moscov ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Hehe. Widze ze nic odkrywczego nie napisalem, ale nie sledze na biezaco niosuow w temacie cod4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Tak pograłem na nowych mapkach i jakoś mam mieszane uczucia. Killhouse to było wiadome ze to bedzie drugi shipment wiec nawet jej nie biorę pod uwagę. Chinatown i Broadcast ujda ale Creek to krap jest imo... Najlepsze ze FPS tak sie utrzymuje często poniżej 70 albo co gorsza koło 50 przy strzelaniu ze scopa/celownika. Taki campground nie mapa w dodatku średnio chodzi. Pogram więcej może mi sie bardziej spodoba. Fajnie ze w filtrach można teraz wybrać czy bedzie widać servey z hc=on, czy jest włączony oldschool mode. Jak narazie serwów ogólnie jest mało na patchu 1.6 ;] (a servów z hc=off wykrywa mi z 50 ;o). 80% z moich ulubionych jeszcze jest na 1.5 wiec trza poczekać troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarek2 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 A wklejajcie proszę serwery warte uwagi byle nie TDM na 1.6...bo z wyszukiwarki nie korzystam tylko z x-frajera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Właśnie zainstalowałem patcha 1.6 i od razu pograłem trochę na Creek. Nawet fajna ta mapka. Nie ma co narzekać. Cieszę się, że w ogóle dali jakieś nowe mapki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Kurde wyskakuje mi jakis blad post_code_gfx ff jest inny niz na serwerze ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 hmm ja pobralem path z xfire...zainstalowalem i w grze mam wersje 1.6 costam ale nie mam nowych map i nie moge sie polaczyc na zaden serwer na 1.6 ;/ path ma 296mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 hmm ja pobralem path z xfire...zainstalowalem i w grze mam wersje 1.6 costam ale nie mam nowych map i nie moge sie polaczyc na zaden serwer na 1.6 ;/ path ma 296mb Normalny ma 282MB. Coś xfire Ci zwaliło. Sciagnij patcha z jakieś strony np gamershell ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 zasysam z callofduty.pl faktycznie jest o 10 mb mniejszy, zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Na nowych mapkach jeszcze nie gralem ,ale liczylem na to ,ze poprawia lot pocisku z RPG ,ale niestety inc z tego :angry: nadal po wystrzeleniu pocisk leci tak jak mu sie podoba ,a nie tak jak ja bym tego chcial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 reinstall gry pomogl. Carentan fajne jednak szkoda ze nie zrobili po prostu dobrego stare carentan tylko w nowszej oprawie lekko zmienionej (ten chinski wystroj jakos traci klimat no i noc ;/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ja odchodząc trochę od MP, chciałem powiedzieć, że ta misja kiedy wybucha atomówka mnie powaliła... Normalnie szok, potem jak się wychodzi z samolotu słychać jakieś dzieci itp. masakra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ja odchodząc trochę od MP, chciałem powiedzieć, że ta misja kiedy wybucha atomówka mnie powaliła... Normalnie szok, potem jak się wychodzi z samolotu słychać jakieś dzieci itp. masakra ;) to pewnie fala uderzeniowa :lol2: Dla mnie Prypiat rządzi. A ogólnie to szkoda, że liniowe, chciałoby się wytłuc wszystkich po drodze. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 to pewnie fala uderzeniowa :lol2: Dla mnie Prypiat rządzi. A ogólnie to szkoda, że liniowe, chciałoby się wytłuc wszystkich po drodze. pzd Tak samo misja snajperska. Lipa, bo nie mozna sie zabawić :D. Czas zacząć MP, jakie serwery polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Jezeli lubisz grac na serwerach TP i w trybie HARDCOR to polecam ten serwer 62.21.98.146:28960 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Wolałbym coś dla newbie w CoD, bo to będzie moja druga strzelanka OnLine po CSie ;), a wiadomo, że klimatem się różnią sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Panowie czy mozna odzyskac swoje staty i konto ?? Przeinstalowalem system i po reinstalu mimo ze gra nietknieta to jak wchodze do multika pisze mi ze moj poprzedni plik jest CORRUPT i niestety resetuje mi wszystko i musze grac od zera . W katalogu player pod moim nickiem mam plik mpdata i mpdata corrupt. Jak to zrobic aby dzialalo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Panowie czy mozna odzyskac swoje staty i konto ?? Przeinstalowalem system i po reinstalu mimo ze gra nietknieta to jak wchodze do multika pisze mi ze moj poprzedni plik jest CORRUPT i niestety resetuje mi wszystko i musze grac od zera . W katalogu player pod moim nickiem mam plik mpdata i mpdata corrupt. Jak to zrobic aby dzialalo :(Może wywal mpcorrupt (robiąc backupa przy tym). A tak poza tym ja co kilka dni robiłem backupa profilu i Ty też powinnieneś to robić ;]. Tutaj masz programik do tego: http://files.filefront.com/Call+of+Duty+4+...;/fileinfo.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Może wywal mpcorrupt (robiąc backupa przy tym). A tak poza tym ja co kilka dni robiłem backupa profilu i Ty też powinnieneś to robić ;]. Tutaj masz programik do tego: http://files.filefront.com/Call+of+Duty+4+...;/fileinfo.html Niestety juz tak robilem i nic nie daje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 w ustawieniach mp wpisales klucz cd? poza tym wystarczy skopiowac folder players w bezpieczne miejsce i potem wrzucic z powrotem...do tego nie trzeba żadnego softu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 powiem tylko tyle - CARENTAN :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...