Ditz Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Tia, chciałbym oczekiwac na nowego CoD, jednak wątpie czy przy takiej grafice jaką ta gra prezentuje wogole mi sie to uruchomi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) Tia, chciałbym oczekiwac na nowego CoD, jednak wątpie czy przy takiej grafice jaką ta gra prezentuje wogole mi sie to uruchomi :/Dobra grafika nie oznacza wysokich wymagań. Dużą rolę odgrywa optymalizacja kodu gry. Inna sprawa, że zazwyczaj dogłębna optymalizacja jest olewana, bo za dużo kosztuje. Edytowane 15 Lipca 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11980&a=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Przesadzaja z efektami :/ Rozumiem gazy wylotowe ale zeby to wygladalo jak sciana wody? http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bmgj.jpg Nie wspomne juz o smiglowcach bez pilotow :/ O a co to pod tym BH jest? RPK, SAW z bipodem? http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bng6.jpg :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Przesadzaja z efektami :/ Rozumiem gazy wylotowe ale zeby to wygladalo jak sciana wody? http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bmgj.jpg To akurat z od wybuchu auta a nie wystrzału z tej pukawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Jak dla mnie kolejna arkadowa n'apierdalanka, która udaje symulator pola walki ot - lepszy silnik generujący piękniejszą grafikę, dodali pewnie kilka usprawnień i nowych "możliwości" i okrzykną to rewolucją. Ja tu nic nowego nie widzę, oprócz lepszej grafiki, ale do ewolucji tego elementu w grach można już przywyknąć, nie szokuje już tak w chwili premiery gry ;) Mimo wszystko pograłbym w to jak w pozostałe CoDy bo człowiek sie musi czasem rozerwać i pograć w Serious Sama czy inne Call of Duty ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Coz, Call of Duty nigdy nie aspirowalo do miana konkurenta Operation Flashpoint ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Ja tam licze na multi :) nie raz myslalem nad cod2 w XXw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) Ja tam licze na multi :) nie raz myslalem nad cod2 w XXw :)Mi się bardzo dobrze grało w poprzednie części (multi), też mam nadzieję, że tryb ten wciągnie mnie również w "czwórce" :). Edytowane 17 Lipca 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Ja tam licze na multi :) nie raz myslalem nad cod2 w XXw :)a w ktorym wieku rozgrywa sie akcja COD1 i COD2 jak nie XX ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 a w ktorym wieku rozgrywa sie akcja COD1 i COD2 jak nie XX ?? :lol:prawda :lol2: nic tylko pogratulować wiedzy ... a raczej kompletniej niewiedzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 widze ze lubicie sie czepiac :P wiadomo o co chodzi ale nie...trzeba pokazac ze sie wie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.A.B Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Nie, wystarczy sprawdzac to, co sie napisalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 dobra koniec offtopa, i tak bylem nieswiadom tego co pisze :P ma ktos jakies nowe info na temat giery ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) ma ktos jakies nowe info na temat giery ? Sleight of Hand :huh:. Edytowane 22 Lipca 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Sleight of Hand :huh:. yeah, no recoil... and super powers. That's gay :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 trochę z tym przesadzili ;) powinni zostawić recoil z cod 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 recoil jak recoil, i tak lepszy od tego z css :] , ale super moce? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 recoil jak recoil, i tak lepszy od tego z css :] , ale super moce? :|No recoil ssie imo bardziej. Poza tym to wcale nie super moce tylko szybszy reload ;d. Newbie bedzie to robił wolniej. Przypomina mi 2lvl light weapons w ET (faster reaload) tylko tam reload był 30% szybszy a tutaj jest ze 2 albo nawet 3 razy szybciej. Śmieszne jest to ze koleś stoi i w ogołe broń nie ma recoila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 sytuacja podobna jak w CoD2 ... na początku wszyscy w multi biegali z "pepesza" która miała znikomy recoil i dużą siłę rażenia, i chyba dopiero patch to zmienił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 a rzeczywiscie, teraz na dole widze xp bar :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 sytuacja podobna jak w CoD2 ... na początku wszyscy w multi biegali z "pepesza" która miała znikomy recoil i dużą siłę rażenia, i chyba dopiero patch to zmienił nic nie zmienił :-| jest jak było. ogólnie to nikt nie gra map z ppsh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 panowie :) moze nie bedzie tak zle, albo fani zrobia jakiegos real war moda czy cos w tym rodzaju :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 niby w grze ma występować tryb real mode :] na dzień dzisiejszy wiadomo, że będzie różnił się od zwykłego trybu tym, że pierwsze trafienie zabija. nic o zmianie recoila nie wiadomo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 C4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 troche mocne te C4 ale wyglada sympatycznie.... nie bylo tak ze na mapie beda same granaty + c4 latac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) No i po kiego wymysląją takie zbędne bajery? Jakieś przyspieszacze? Co to ma byc? I jeszcze sie tym podniecają i robią filmiki. IMO to bardziej zdenerwuje ludzi w multi, a nie ucieszy. C4 - hmm, za daleko sie je rzuca. Ludzie beda jeszcze bardziej narzekac na c4noobów niz w BF ;) Edytowane 30 Lipca 2007 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 No i po kiego wymysląją takie zbędne bajery? Jakieś przyspieszacze? Co to ma byc? I jeszcze sie tym podniecają i robią filmiki. IMO to bardziej zdenerwuje ludzi w multi, a nie ucieszy. C4 - hmm, za daleko sie je rzuca. Ludzie beda jeszcze bardziej narzekac na c4noobów niz w BF ;) Ludziom się nie spodoba, to zrobią patch i to poprawią - jak zwykle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 lub w pamie zablokują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kastro Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 O jezu, to już 4-kę robią? :D Ja dopiero co skońćzyłem 2-kę :) Inna sprawa, że dwójka była średnia - nie licząc genialnego jak zawsze Omaha Beach i bardzo fajnej kampanii afrykańskiej. A tak, to powtórka z rozrywki i tyle :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...