costi Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Otoz sprzedalem swojego GF'a, a ze mozliwosc odpalenia kompa jednak by sie przydala, stad moja prosba: Czy moglby mi ktos pozyczyc jakas karte graficzna na AGP (zasilanie 1.5V) lub PCI na okres ok. tygodnia? Bardzo mile widziana mozliwosc pracy w 1280x1024@60Hz, jakby miala DVI to juz w ogole szczyt marzen :) Propozycja kierowana raczej do warszawiakow, bo IMO nie ma sensu wysylac tej karty w te i nazad. Za wszelka pomoc z gory dziekuje :) EDIT: zasilanie oczywiscie 1.5, a nie .5 V ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Przecież ty kupiłeś gf7300gt dobrze mówie :> ? Czy dopiero się przymierzasz :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Kupilem - ale nie mam jeszcze procesora, wiec zarowno 7300GT, jak i plyta pod 939 grzecznie czekaja w pudelkach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Apropos tematu to tak IMO powinno się zrobić w większych miastach coś na miare wypożyczalni sprzętu ale głównie procki, mobo, pamieci i grafy. Właśnie często jest tak że ktoś się przesiada na nowy socket albo na pci-e i musi najczęściej zostać troche bez kompa bo inaczej się nie da. Wypożyczalnie (oczywiście płatne np 5zł/dzien za takiego venice'a 3000 to nie dużo) byłyby świetnym rozwiązaniem tego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Wlasciciele tych wypozyczalni chyba by zbankrutowali po tygodniu. To ze istnieje garstka zapalencow takich jak my nie znaczy, ze jest ich tak wielu aby utrzymac taki biznes. Jedynie sklepy komputerowe moglyby dawac sprzet zastepczy na jakis czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Wlasciciele tych wypozyczalni chyba by zbankrutowali po tygodniu. To ze istnieje garstka zapalencow takich jak my nie znaczy, ze jest ich tak wielu aby utrzymac taki biznes. Jedynie sklepy komputerowe moglyby dawac sprzet zastepczy na jakis czas.No nie wiem czy tak mało tych zapalenców. Nie tylko tacy jak my kupują sprzęt i muszą żyć troche bez niego np w oczekiwaniu na fundusze albo "aż procek przyjdzie" :P Ja nie miałem na myśli osobnej działalności tylko powiedzmy odłam w sklepie. Jakieś większe sklepy mogłyby prowadzić taką wypożyczalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 A nie latwiej jest wpierw skompletowac nowy sprzet i dopiero wtedy stary sprzedac? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 A nie latwiej jest wpierw skompletowac nowy sprzet i dopiero wtedy stary sprzedac? ;)Skompletować owszem ale często-gęsto jest tak, że najpierw musisz sprzedać stary żeby kupić nowy. Moją strategią jest wmiare zgrane w czasie sprzedanie gratów i granie na zwłoke przed kupującym np. na allegro tak żebyśmy nie zostali na lodzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Skompletować owszem ale często-gęsto jest tak, że najpierw musisz sprzedać stary żeby kupić nowy. Moją strategią jest wmiare zgrane w czasie sprzedanie gratów i granie na zwłoke przed kupującym np. na allegro tak żebyśmy nie zostali na lodzie :) Jak za bardzo przeciagniesz, to ryzykujesz co najmniej neutrala. Zawsze mozna pozyczyc od kogos kase na pare dni - a latwiej jest pozyczyc kase niz sprzet. No ale kazdy robi jak uwaza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Nie no ja nie mówie o tym żeby 2 tygodnie przeciągać :P Mam na myśli np 3 dni max 4 co w sumie wystarczy jak dla mnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 imo najłatwiej załatwisz to w jakimś komisie,, za 10zł kupisz jakiegoś dziadka matroxa na pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Wiecej znajomych w realu trzeba miec, to sie zawsze znajdzie ktos kto pozyczy ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Trzeba miec wiecej znajomych, ktorzy maja zwyczaj dlubania w kompie i zawsze maja jakies zapasowe graty ;) Co przypomina mi, ze sasiad niedawno zmienial karte graficzna :twisted2: EDYTA: czy cos takiego zadziala? Chyab powinno miec dwa wciecia w AGP, ale pewien nie jestem. Ew. czy tego matroxa da sie wsadzic do normalnej obudowy? W ostatecznosci wezme takie cos, ale troche mi zalezy na DVI, bo oszczedziloby mi to przekladania kabli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Jak chcesz to moge Ci wysłać GF2MX 64MB lub R9200 128MB.. ;> Nawet sobie w jakies gierce pograsz.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 mechl!k, a jest możliwość kupna u ciebie tego R9200 128 MB? Zostałem obecnie bez grafy, stara siadła i siedzę na komórce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Jutro jak mi sie uda zapozycze ci 6600gt Nie placz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 moge poszukac gdzies s3 trio agp 4mb moze jeszcze gdzies jest [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 No ja w sumie mam gdzies w szafie dwie sprawne grafy, ale ta nowsza to voodoo2, wiec raczej nie bedziesz zainteresowany :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Musi być na AGP, mam LCD, więc musi działać z wyższymi rozdziałkami, bo stare Rage miały z tym problemy ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 moze troche pozno.. ale zerkne do piwnicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Jesli o mnie chodzi, to juz wczoraj dostalem procka, wiec i grafika w sumie nie byla potrzebna (ograbilem sasiada na pol godziny :P ). Dzieki wszystkim, ktorzy wyrazili zainteresowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Ja nadal prosiłbym o pomoc, w razie czego mogę zapłacić za okres pożyczenia, grafa musi być na AGP, nie musi to być demon szybkości, byle by chodziła dobrze. Będę ogromnie zobowiązany! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Zagadaj do mnie na GG - cos sie wykombinuje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 znalazlem w piwnicy tnt1... ale cos obrazu nie chciala wyswietlac... poleciala na smietnik... przy okazji znalazlem ze 3 dyski twarde po 800 mb i 2 karty sieciowe na isa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 mam coś na pci jak byłem w potrzebie za 5 zł kupiłem w sumie wyszło 12 z przesyłką na allegro :P do tego mam zbędne GF2mx400.. leży i chce sobie pochodzić, moge je Ci pożyczyć na całkiem dłuugo.. bo u mnie nie ma kompa z agp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Prawdopodobnie ja będę potrzebował pożyczyć kartę na agp x4/x8 żeby dała obraz 1024x768 przy 85Hz. Odwdzięczę sie jakoś (niestety nie pieniężnie). EDIT: Drunk_ZoZol to będziemy sie licytować, bo też nad tym rozmyślam ;] EDIT2: Grafika może też być na PCI. Edytowane 16 Listopada 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Hinco, jak chcesz to mogę się nią zaopiekować, bo właśnie potrzebuje karty w zamian- powód- kupno nowej karty, ale najpierw sprzedaż tej [; Jak będziesz mógł podesłać (oczywiście na mój koszt) to będę wdzięczny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Mam dwie, ta na pci chyba ciagła 1024 :D a GF no to już dosyć dobrze se radzi ; ] JEszcze autor tematu może chcieć, a to moderat więc wiecie.. pierwszeństwo :D Jak coś to PW, :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 hinco, czytaj poprzednie posty - ja juz mam kompa zlozonego i grafa na AGP nie jest mi juz potrzebna. Co mi przypomina, ze czas na update podpisu i wystawienie reszty "smieci" na sprzedaz :) @Zozol/Grzechu - moze niech ktorys z was sie po prostu przejedzie do Landu (ul. Walbrzyska, stacja metra Sluzew) i zanabedzie tego Matroxa G450, do ktorego linka dalem w ktoryms z wczesniejszych postow. Albo zrobcie zrzutke i korzystajcie z karty po kolei :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 w sumie można [; Ale nie wiem czy nie skorzystam z takiej opcji że kupuje karte na allegro za 750 zł, potem wysyłam temu co od niego kupiłem swoją starą i mam zniżke 140 zeta (za moją karte) [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...