Sens Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Witam! Potrzebuje na lekcje zrobic reklame i chcialbym zmontowac kilka niemych filmikow w jedna calosc i dodac do tego podklad w postaci mp3. Koledzy ktorzy to wczesniej robili mowili ze uzywali windows movie maker(ich filmiki mialy dzwik z mp3, ruchomy tekst, oraz napisy takie jak w filmach). No wiec ja ja sprobowalem ale niestety nie moge dodac dzwieku mp3 jako podklad ;/ jest jedynie opcja nagrania dzwieku przez mikrofon, ktora odpada przez niska jakosc muzyki ;/ Czy zna ktos moze jakis darmowy program umozliwiajacy polaczenie kilku filmow avi albo wmv z piosenka mp3 ktora by leciala w tle podczas calego filmiku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 z tego co wiem to w WMM jest opcja na dodanie muzyki. Jeżeli masz Service Pack 2 (win XP) to tam napewno jest taka opcja !! Poszukaj, bo kto szuka nie błądzi ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Zrób film z dźwiękiem bez kompresji a potem VirtualDub-1.6.15-em skompresuj dźwięk na mp3. Pamiętaj, że musisz mieć kodeki do kompresji dźwięku na mp3. W tym zestawie (klmcodec102) są kodeki do obróbki dźwięku (wybierasz LAME mp3 i ilość kbks) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...