TK Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) Między 1 a 2 rewizją zmieniło się wiele. Przedewszystkim podzespły kompa. Nagrzewnica z Kadeta została wymieniona na Nissana. Atmana udało mi się w końcu :D dobrze uszczelnić i pomalować na srebrno ( niestety nie za dobrze przeleciałem ją papierem). W skład WC wchodzi: Prison V2 Abadon GPU Nagrzewniczka z Nissana Atman 305 i 100% Petrygo. Kilka fot: Temperaty: CPU w idle 32-33*C Podczas stresy 40-42*C. GPU w idle 38*C podczas grania w granicach 46*C. Niestety Atman daje czasem o sobie znać. Podejrzewam, że to wirnik a niestety jest tak zaklejona że już jej nie rozkręce. Więc w najbliższym czasie czeka mnie wymiana pompy na jakąs małą i cichą pod 12V. Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zmiany na plus :) Kibelek mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Jakiś shroud na chłodnicy by się przydał, bo teraz sporo powietrza spieprza zapewne bokami, zamiast przez nią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...