ndx Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Naarzie jest to co wida fotki zajebiscie kiepskei ale nei mialem dzis cyfrowki :D robione Stik Cam www.kris.az.pl/fc tu mozna polukac wlasciwie nic nie widac ale daje ze byd aje na samsym dole widac chlodnice ma takie do sprzedania cena do ustalenia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 a masz juz parownik ?? ten zestawik mi przypomina takie co sa na zapleczach sklepow ;) a i moze lepiej przeniesc ten topic do FC na chodzeniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 a masz juz parownik ?? ten zestawik mi przypomina takie co sa na zapleczach sklepow ;) a i moze lepiej przeniesc ten topic do FC na chodzeniu tiaaa mam wszytsko byla jazda prubna bylo - 40 stopni ale teraz zmieniom mi gaz i poprawia to jest klimatyzator przerobiony :D !! bardzo sie do tego na daja !! polecam !! wlasnie prawdo podobnie bede exportowal do Berkuta cos podobnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Hmmmmm ten szum z tego wiatraka ci nie przeszkadza???? Ja tez mialem takie cus ale zamatowane w ladzie chlodniczej :( Mam teraz tyl od lodowki tylkjo nikt mi nie chce powiedziec jak zrobic to cale fc .mam to wszystko co bylo wlodowce .Nie wiem jak to zrobic .Gdzie kupic parownik jaki co itd nie wiem pomuzcie mi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...