yankees1234 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Witam mam sluchawki vreative hs-600 sciszam je na maxa i dalej slychac dzwiek w graniu , sluchaniu muzyki itp. jak sciszyc zeby nic nie slychac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Jest taka opcja jak MUTE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankees1234 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 co ty nie powiesz ? :unsure: jak da sie mute to wogole nic nie slychac wylancza sie dzwiek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Ale jest wiele sposobów na ściszanie. Pokrętłem :D, za pomocą programu, w sterowniku. Jak ściszasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 co ty nie powiesz ? :unsure: jak da sie mute to wogole nic nie slychac wylancza sie dzwiek ;] No dla mnie skoro ściszasz na maxa to znaczy, że nie chcesz mieć dźwięku, czyli o to chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 nie pamiętam jak to jest w windowsach, ale w linuksie masz 2 suwaki do głośności. Jeden nazywa się master i ścisza wszystkie kanały naraz (nim nie da sie całkiem ściyszć) i jest jeszcze PCM, którym można wyciszyć całkowicie. Tak samo dla każdego innego źródłą dźwięku. Byćmoże w windowsach jest podobnie jak sie pogrzebie w ustawieniach miksera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 nie pamiętam jak to jest w windowsach, ale w linuksie masz 2 suwaki do głośności. Jeden nazywa się master i ścisza wszystkie kanały naraz (nim nie da sie całkiem ściyszć) i jest jeszcze PCM, którym można wyciszyć całkowicie. Tak samo dla każdego innego źródłą dźwięku. Byćmoże w windowsach jest podobnie jak sie pogrzebie w ustawieniach miksera W mikserze też są dwa, master i wave chyba z tego co wiem. Więc to może być rozwiązanie. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankees1234 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 mam windows xp jak to zorbic; / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...