adamm84 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 300x9 przy 1,53 V, g.skille f1 4000 na 245 3-4-4-8, płyta epox 9npa+ przy każdym nastepnym podniesieniu szyny komp staje na detekcji dysków które sa z kontrolera na pcie,bo fabryczne sie zjarały jeszcze dawno przed podkręcaniem, super Pi itd przechodzą,przy nizszym mnożniku to szyne mogę podnosic jeszcze długo, powyżej 300 nawet zmiana mnoznika pamieci nic nie daje co proponujecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Więcej już chyba nie da rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Moze pobaw sie alpha timingami? No i sprawdz temp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm84 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 38 idle, 42 stress - troszke małe te widełki, najciekawsze to ze staje na wykrywaniu dysków sata, na 300x9 chodził 2 dni i było ok, która funkcja w biosie jest od separacji czestotliwości sata i pci,czy one nie ida proporcjonalnie do htt ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Opteron 144 Szybko się poddałeś - trzeba było napisać jeszcze jednego posta. Wiesz że zakładając zbędne tematy zaśmiecasz forum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm84 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 tu dostałem 3 odpowiedzi migiem,a tam mogłbym ich nie dostać wcale:) wiec jednak warto było,pozatym przeczytałem w miare dokładnie wiele tematów i niebardzo znalazłem odpowiedź, co to google tez wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...