TomekB Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Obecnie mam to co w podpisie. Żal było by się pozbywać 2GB RAM-u i X800GTO na AGP Czy istnieje jakąś porządna płyta główna pod Core 2 Duo na pamięci DDR i z portem AGP ?? Sam nie mogę znaleźć. Jeśli tak to jakiego dużego spadku wydajności można oczekiwać w porównaniu z DDR2 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Obecnie mam to co w podpisie. Żal było by się pozbywać 2GB RAM-u i X800GTO na AGP Czy istnieje jakąś porządna płyta główna pod Core 2 Duo na pamięci DDR i z portem AGP ?? Sam nie mogę znaleźć. Jeśli tak to jakiego dużego spadku wydajności można oczekiwać w porównaniu z DDR2 ?? ile bys chcial za 2gb ram ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Jak napisałem wyżej, Nie bardzo chcę się pozbywać 2GB RAM DDR tylko po to żeby kupić 2GB RAM DDR2. Dlatego się pytam o tą płytę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Istnieją, ale nie grzeszą ona wydajnością. Będą tylko spowalniać tego C2D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...