bzykofm Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Witam! Problem! Po zainstalowaniu wyżej wymienionej karty dźwiękowej nie mogę zgrywać dźwięku przez wspomnianą kamerkę . Obraz bez problemu, natomiast w ustawieniach dźwięku wszędzie widnieje Creative, natomiast nie ma możliwości zgrania dźwięku przez Eye Toy (wersja 30, pr. acamp) Wcześniej problemu nie było. Czy jedyne wyjście to: 1.Dokupić mikrofon. 2.Jeśli będzie na usb(tak jak kamera) to czy problem się nie powtórzy, czy musi być na minijack i podłączony do karty?? Wielkie dzięki za wszelka pomoc!To dla mnie ważne, używam tej funkcji do nauki języków. Edytowane 16 Listopada 2006 przez bzykofm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 czy musi byś na minijack i podłączony do karty??Z tego co napisales wynika, że mikrofon w ogóle nie jest podłączony do karty dźwiękowej. Jak tak to go podłącz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykofm Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgadza się, nie jest, bo jest wbudowany w kamerkę, która wcześniej zgrywała dźwięk, a teraz tego nie robi. Chodziło o to czy jeśli nie będzie innego wyjścia niż kupno mikrofonu to czy musi być on na minijacka podłączonego do karty czy może być na usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 a nie ma żadnych sterów tego eye toya? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm84 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 w panelu sterowania masz "dźwięki i urzadzenia audio",jeśli tam nie ma to po zainstalowaniu sb,jeszcze raz zainstaluj kamerke i spróbuj wyłaczyć nagrywanie dla sb,moze byc tak ze sterowniki dla sb odłaczaja inne urzadzenia nagrywające Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykofm Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) a nie ma żadnych sterów tego eye toya?Oczywiście ,że są i to w dodatku zainstalowane :-) Inaczej nic by z tego nie było. To kamera do PS2. Zainstalowałem kamerkę jeszcze raz. W opcji nagrywanie dźwięki nie ma kamery, a opcji"zaawansowane" nie mozna uruchomić. Jestem bezsilny :mur: :mur: :mur: Może ktoś z Was na coś wpadnie?? Edytowane 17 Listopada 2006 przez bzykofm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 http://www.konsola.pl/hardware.php?art_id=205 http://jamespo.org.uk/blog/archives/000966.html powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...