Skocz do zawartości
bzykofm

X-fi Platinum Vs. Eye Toy Ps2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Problem! Po zainstalowaniu wyżej wymienionej karty dźwiękowej nie mogę zgrywać dźwięku przez wspomnianą kamerkę . Obraz bez problemu, natomiast w ustawieniach dźwięku wszędzie widnieje Creative, natomiast nie ma możliwości zgrania dźwięku przez Eye Toy (wersja 30, pr. acamp) Wcześniej problemu nie było. Czy jedyne wyjście to: 1.Dokupić mikrofon. 2.Jeśli będzie na usb(tak jak kamera) to czy problem się nie powtórzy, czy musi być na minijack i podłączony do karty??

Wielkie dzięki za wszelka pomoc!To dla mnie ważne, używam tej funkcji do nauki języków.

Edytowane przez bzykofm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się, nie jest, bo jest wbudowany w kamerkę, która wcześniej zgrywała dźwięk, a teraz tego nie robi. Chodziło o to czy jeśli nie będzie innego wyjścia niż kupno mikrofonu to czy musi być on na minijacka podłączonego do karty czy może być na usb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie ma żadnych sterów tego eye toya?

Oczywiście ,że są i to w dodatku zainstalowane :-) Inaczej nic by z tego nie było. To kamera do PS2.

Zainstalowałem kamerkę jeszcze raz. W opcji nagrywanie dźwięki nie ma kamery, a opcji"zaawansowane" nie mozna uruchomić. Jestem bezsilny :mur: :mur: :mur:

Może ktoś z Was na coś wpadnie??

Edytowane przez bzykofm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi