Skolim Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Czesc! Wszyscy rozpływają sie w zachwytach nad tym ja kręci sie 1700+ 0,13 :twisted: . A ja mam pytanko czy 2000+ na nowym rdzeniu jest też tak dobrze czy znacznie gorzej? Pytam bo bede miał prawdopodobnie tego procka (niestety nie ja wybieram) i chce wiedzieć czy jest szansa na takie fajne wyniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 o ja tez bym prosil o odpowiedzc. bo wiadomo ze jakby sie taka seria dobra trafila jak 1700+, to te 3GHZ powinno sie walnac ;) spoko jak na 1700+ na 2800mhz podkrecali... wiec jak?? ma ktos to cudenko?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Z tego co słyczałem to większoćś 2000+ jest to T-bred "A" czyli tak dobrze się nie kręci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...