flasht Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Witam. Co sadzicie o pamieciach MDT DDR2 667Mhz lub Extreme Memory DDR2 667? ( np takie: http://img151.imageshack.us/img151/8113/obraz033oz8.jpg ) Myslicie ze sie do czegos nadaja? Chodzi mi o to zeby podkrecic z nimi A64 Orleans 3000+ na zalozmy 2.4 Mhz... Pozdrawiam! FlashT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) Myslicie ze sie do czegos nadaja?Wrozka nie jestem ale po zdjeciu widac ze to nie micron wiec raczej cudow nie bedzie Chodzi mi o to zeby podkrecic z nimi A64 Orleans 3000+ na zalozmy 2.4 Mhz...Na kazdych pamieciach przekroczysz bariere 2,4GHz (jezeli oczywiscie proc i plyta pozwoli) wystarczy uzyc dzielnikow pamieci. Edytowane 17 Listopada 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ram-ocer Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 kumpel kupil sobie wlasnie gdzies z 2 miesiace temu w de take extreme memory - poszly mu 4-4-4 800 wlasnie na am2 . przy obecnych cenach pamieci gdzie dobre markowe zaczynaja sie od 1100 w gore jest to bardzo dobra alternatywa za duzo mniejsza kase . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 kumpel kupil sobie wlasnie gdzies z 2 miesiace temu w de take extreme memory - poszly mu 4-4-4 800 wlasnie na am2 . przy obecnych cenach pamieci gdzie dobre markowe zaczynaja sie od 1100 w gore jest to bardzo dobra alternatywa za duzo mniejsza kase . Ciekawe czemu wydaje mi sie ze jestes osoba sprzedajaca te pamieci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...