hausner Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Jak wyżej mam dość czekania na wyjscie biosu do mojej mobo (giga965p-ds3) który pozwoliłby na lepsza współprace z pamięciami micron D9, wiec szukam teraz alternatywy dla tej płyty głównej, procka wymienilem teraz na e6600 nie zależy mi bardzo też na SLI,planuje kupić 7900GTO,oczywiście ma być dobra do OC,narazie WC tylko ale może za jakiś czas FC.... wybór jest następujący: - Asus P5W-DH Deluxe - Asus P5B Deluxe - AW9D-MAX - ASUS P5WDG2 WS Pro - Asus P5N32-E Sli 680i - EVGA NForce sli 680i Z góry dziekuje za odp. Mile widziane opinie osób które jedną z wyżej wymienionych płyt posiadają... :rolleyes: Reszta sprzętu jak w podpisie. Edytowane 16 Listopada 2006 przez hausner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Ja posiadam ds3 z Crucialami idzie bardzo ładnie ---> także d9. To pudło buja się na e6300 i nie powiem o nim złego słowa. Zaś jeśli chodzi Ci o conroe to chipset 975x. Może i nie za wysokie FBS, ale lepsze osiągi w Super Pi i w obliczeniach :wink: Edytowane 16 Listopada 2006 przez ShaDiQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 1. ASUS P5WDG2 WS Pro 2. AW9D-MAX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 1. ASUS P5WDG2 WS Pro 2. AW9D-MAX popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 - ASUS P5WDG2 WS Pro zdecydowanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 - ASUS P5WDG2 WS Pro zdecydowanie ;)Biostar tforce 965 deluxe albo to co wyżej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Biostar tforce 965 deluxe Raczej nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Raczej nie.Dlaczego nie? Płyta na xtremexystems jest dosyć dobrze chwalona oto link http://www.xtremesystems.org/forums/showth...=biostar+tforce Wyniki w oc,dobre,ale nie wiem czy mozna dostać w polsce wersje deluxe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 zdecydowanie 1. ASUS P5WDG2 WS Pro http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=212417 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 zdecydowanie 1. ASUS P5WDG2 WS Pro http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=212417 AA to rozmawiamy o płytach w tym przedziale cenowym :razz: :razz: No to tylko i wyłącznie ASUS P5WDG2 WS Pro pozdr :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 a moze ASUS P5W64 WS PRO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 A nie wystarczył by Asus P5W DH Deluxe?? Bardziej jestem za Asus P5W64 WS Professional, ale ten pierwszy model tańszy a i też zdaje sie niezły :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Siemka Hausner ;) P5WDG2 WS AW9-D MAX ps. i tak mnie nie dogonisz :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...