studioporzadku pl Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Chciałbym zrobić beckup-a czystego systemu. w internecie jest opis ale nie mogę znaleźć opisywanego programu.. jakim programem polecalibyście to wykonać? Cobian Backup 8.1.0.162 byłby dobry?? jak już zrobię kopie bezpieczeństwa i zapisze na dysk to w jaki sposób mogę ją powrotem wgrać na partycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 nie lepiej ghosta tuż po instalacji windy użyć? mniej problemów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioporzadku pl Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 nie lepiej ghosta tuż po instalacji windy użyć? mniej problemów...wsumie i tym też można... tylko jak zrobić potem te dyskietke, żebym mógł wgrać to potem na partycje...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 na dyskietce masz nortona.. a obraz systemu nagrywasz na cd\dvd... pozniej odpalasz ghosta z dyskietki.. wybierasz obraz z plyty i włala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioporzadku pl Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 jak zrobić te dyskietke i jakiej wersji ghost- a użyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 z tego co wiem to Ghost 9.0 jest w wersji botowalnej , mozna w ten sposób odzyskać dane z obrazu , obraz mozę być na HDD lub CD/DVD . Co do Ghosta i Win9x/ME to ten temat pownien pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) Co do nortonowsiego Ghosta to mogę powiedzieć ze to całkiem zacne narzędzie. Możesz go mieć z pakietem Norton Utilities. Ja mam tak że mam osobny dysk który leży w szafce z częściami i na nim mam partycyjke FAT32 a na niej obraz systemu. Ostatnio coś mi poleciało w windzie a "reinstalka" z obrazu trwałą mi jakieś 15 minut (uwzględniając fakt że w tym obrazie już mam sterowniki i podstawowe oprogramowanie to musze przyznać że czas reinstalki jest błyskawiczny). Potem tylko zapuszczasz updatey do systemu i antywira i wszystko hula :) Przy tym rozwiązaniu wystarczy zwykła systemówka robiona przez WinXP. W przypadku gdy potrzebna ci startówka Win98 żeby skorzystać z obrazu na DVD (zwykle obraz systemu jest duuuży wiec CD odpada) można ją albo zrobić przy instalacji XP lub na http://www.bootdisk.com/ jest troche przeróżnych obrazów bootowalnych dyskietek. Edytowane 20 Listopada 2006 przez darksoul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...